Ultima vizită a fost: Acum este 04 Iul 2025, 23:04

Ora este UTC + 2 [ DST ]

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 501 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24 ... 26  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Suceava
MesajScris: 11 Mar 2008, 19:01 
Senior

Buna.
Multumim pt urari Roxana.Eu am ost racita cateva zile si am disparut din peisaj.Ce noutati mai aveti fetelor?a-ti terminat cu pregatiriile?eu caut inca pt ornat,mai trebuie sa ma intalnesc inca cu o firma si dupa ma decid.In leg cu rochita mai astept(sper sa mai dau 3 kg jos) prin mai am sa mi-o cumpar,pana atunci doar ma informez.Sambata de 8martie mi-am cumparat verighetele,acum stau mai linistita.Luna aceasta voi rezolva si cu invitatiile(sper)!cum ramane cu intalnirea nostra,la o cafea?
va pop

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 12 Mar 2008, 00:09 
Diva

Citat:
Buna.
Multumim pt urari Roxana.Eu am ost racita cateva zile si am disparut din peisaj.Ce noutati mai aveti fetelor?a-ti terminat cu pregatiriile?eu caut inca pt ornat,mai trebuie sa ma intalnesc inca cu o firma si dupa ma decid.In leg cu rochita mai astept(sper sa mai dau 3 kg jos) prin mai am sa mi-o cumpar,pana atunci doar ma informez.Sambata de 8martie mi-am cumparat verighetele,acum stau mai linistita.Luna aceasta voi rezolva si cu invitatiile(sper)!cum ramane cu intalnirea nostra,la o cafea?
va pop

esti mai bine acum, Adelina? si eu am fost racita si am fost in co med 5 zile...acum sunt mai ok dar nu a trecut definitiv:(
sa ai grija de tine!sa te faci bine!:-*

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 12 Mar 2008, 12:16 
Senior

Buna Roxana,
Ma simt mai bine,multumesc,dar e o raceala care ma tine din noimbrie,dupa ce termin tratamentul de antibiotice trebuie sa fac niste analize sa vad ce am si sa ma tratez,binenteles,pt ca exista riscul ca la nunta s afiu racita si sincer in starea asta nu am chef sa ma ocup de organizarea nuntii.
Sper sa te faci bine si tu,curand.Sa ai grija de tne
mai vb

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 13 Mar 2008, 14:58 
Diva

Citat:
Buna Roxana,
Ma simt mai bine,multumesc,dar e o raceala care ma tine din noimbrie,dupa ce termin tratamentul de antibiotice trebuie sa fac niste analize sa vad ce am si sa ma tratez,binenteles,pt ca exista riscul ca la nunta s afiu racita si sincer in starea asta nu am chef sa ma ocup de organizarea nuntii.
Sper sa te faci bine si tu,curand.Sa ai grija de tne
mai vb

sa faci analize, pt ca te tine de ceva timp raceala! poate e sistemul imunitar slabit...insanatosire grabnica si spor la pregatiri!:-*

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 19 Mar 2008, 17:35 
Senior

Buna dragele mele!!!Am fost weekendul acesta la Cernauti si sincer nu am vazut nici o rochita care sa-mi placa.E adevarat ca sunt foarte ieftine,dar modele pline de sclipici si nimic simplu(asa cum mi-ar place mie).Am inteles ca au un sat in care se fac rochite la comanda,cred ca in 25 saptamani am sa merg si acolo sa vad ce este,daca nu am sa ma limitez la tara noastra.
Sunt foarte bucuroasa pt ca mi-am luat verighetele,am semnat contract cu o firma de catering si am ami facut mici cumparaturi.
Voi cum stati cu pregatirilr.
sa aveti spor.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 19 Mar 2008, 22:09 
Diva

Citat:
Buna dragele mele!!!Am fost weekendul acesta la Cernauti si sincer nu am vazut nici o rochita care sa-mi placa.E adevarat ca sunt foarte ieftine,dar modele pline de sclipici si nimic simplu(asa cum mi-ar place mie).Am inteles ca au un sat in care se fac rochite la comanda,cred ca in 25 saptamani am sa merg si acolo sa vad ce este,daca nu am sa ma limitez la tara noastra.
Sunt foarte bucuroasa pt ca mi-am luat verighetele,am semnat contract cu o firma de catering si am ami facut mici cumparaturi.
sa aveti spor.

intr-adevar, Adelina, sunt cam impopotanate rochitele lor, dar din ce stiueu dc vorbesti cu ei iti pot modifica sau face la comanda. este acolo un magazin care are niste rochite f frumoase si fac la comanda dintr-un catalog...doar ca alea nu mai sunt la fel de ieftine:D

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 20 Mar 2008, 12:26 
Nou Venit

Citat:
sa aveti spor.

buna!!ce faceti fetelor?
adelina, ai mai fost la caprioara? au zis ca fac ceva schimbari...unde iti faci buchetul de mireasa? ce culoare iti faci in sala??

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 20 Mar 2008, 18:42 
Senior

Buna Alina,
Am fost aseara la Capriaora,da au inceput sa renoveze terasa,am vazut ca geanmurile sunt schimbate si am inteles ca vor face si schimbari in interior,dar nu stiu exact ce.
Buchetul de mireasa mi-l face firma de catering.
M-am hotarat sa merg pe alb-visiniu la ornatul salii,desi mi-ar fi placut verde,dar nu prea se potriveste.
In perioada asta imi caut invitatii...si nu prea gasesc ce-mi place si la un pret rezonabil.
Bafta multa

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 21 Mar 2008, 15:43 
Nou Venit

Citat:
Buna Alina,
Am fost aseara la Capriaora,da au inceput sa renoveze terasa,am vazut ca geanmurile sunt schimbate si am inteles ca vor face si schimbari in interior,dar nu stiu exact ce.
Buchetul de mireasa mi-l face firma de catering.
M-am hotarat sa merg pe alb-visiniu la ornatul salii,desi mi-ar fi placut verde,dar nu prea se potriveste.
In perioada asta imi caut invitatii...si nu prea gasesc ce-mi place si la un pret rezonabil.
Bafta multa

mersi mult adelina!
cine iti orneaza sala? tu iti pui si fete de masa albe?ca cei de la caprioara nu au fete de masa albe,pe terasa iti imbraci banchetele? eu imi fac in sala auriu cu visiniu, o masa aurie si una visine, ca asa sunt si peretii.cred ca o sa iasa bine.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 21 Mar 2008, 16:06 
Nou Venit

buna apropo de invitatii,eu mi-am facut invitatiile la MUSATINI,sunt o gramada de cataloage si gasesti invitatii frumoase la preturi rezonabile.Apropo de rochiile de mireasa unde le faceti pana la urma ???sau de unde le luati??

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 21 Mar 2008, 17:11 
Senior

Buna Alina.Eu stiu ca ei isi schimba banchetele,vor pune scaune.Fetele de masa sunt super faine si nu trebuie schimbate.La fel ca tine imi voi orna cu auriu si visiniu scaunele, iar pe mese voi avea fasii de aceasi culoare.Si arcada,stalpi si ce va mai fi vor avea aceeasi culoare.Mie imi orneaza Buon Passion,sunt super avantajosi.Rochita ti-ai cumparat-o?ai terminat cu pregatirile?
bafta si weekend placut

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 21 Mar 2008, 17:12 
Senior

Buna Larisa!Rochita de mireasa imi d abatai de cap.Stiu modelul pe care l-as vrea acum sa vad daca-l gasesc.Prin aprilie voi incepe cautariile mai serios!
bafta

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 22 Mar 2008, 16:09 
Nou Venit

Citat:
Buna Larisa!Rochita de mireasa imi d abatai de cap.Stiu modelul pe care l-as vrea acum sa vad daca-l gasesc.Prin aprilie voi incepe cautariile mai serios!
bafta

eu s-ar putea sa raman la o rochita de la mirandi,in aprilie tre sa dau comanda si cine stie poate vad altceva,mai nasol la mine ca sunt insarcinata si o sa am cam 5 luni in ziua nuntii,dra sunt fericita ca o sa am un bebe:ndance:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 23 Mar 2008, 15:27 
Nou Venit

Citat:
Buna Alina.Eu stiu ca ei isi schimba banchetele,vor pune scaune.Fetele de masa sunt super faine si nu trebuie schimbate.La fel ca tine imi voi orna cu auriu si visiniu scaunele, iar pe mese voi avea fasii de aceasi culoare.Si arcada,stalpi si ce va mai fi vor avea aceeasi culoare.Mie imi orneaza Buon Passion,sunt super avantajosi.Rochita ti-ai cumparat-o?ai terminat cu pregatirile?
bafta si weekend placut

buna..da-mi mai multe detalii despre firma cara iti va orna sala..e din suceava?ce servicii iti ofera si la ce pret?

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 26 Mar 2008, 13:38 
Senior

Buna fetelor.Andreea firma care-mi orneaza se chiama Buon Passion,e noua pe piata sucevena,am vazut cateva salii ornate de care ei si mi-a placut mult.Eu voi da 1200 RON pt tot,scaune.mese,masa miriilor(cu flori si tot ce trebuie,sfesnice etc)inimoara in spatele mesei noastre,arcanda din tiul cu flori si stalpisori la intrare,buchetul meu de mireasa si artificii la vals.Eu cred ca sunt foarte economici.Cum stati cu pregatirile?eu aseara am incheiat contract pt flmatul la nunta si sunt foarte multumita.va pop.o zi buna

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 26 Mar 2008, 23:24 
Nou Venit

Citat:
Buna fetelor.Andreea firma care-mi orneaza se chiama Buon Passion,e noua pe piata sucevena,am vazut cateva salii ornate de care ei si mi-a placut mult.Eu voi da 1200 RON pt tot,scaune.mese,masa miriilor(cu flori si tot ce trebuie,sfesnice etc)inimoara in spatele mesei noastre,arcanda din tiul cu flori si stalpisori la intrare,buchetul meu de mireasa si artificii la vals.Eu cred ca sunt foarte economici.Cum stati cu pregatirile?eu aseara am incheiat contract pt flmatul la nunta si sunt foarte multumita.va pop.o zi buna

cu cine ai incheiat contractul pt filmat si poze?

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 27 Mar 2008, 13:04 
Senior

Buna fetelor.Andreea pt filmat am incheiat cu Gimi si pt foto cu un tip Ovidiu,care face super poze,are aparat buns si e economic.Voi fetelor cum stati cu pregatirile?
o zi buna

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 27 Mar 2008, 15:09 
Nou Venit

Citat:
Buna fetelor.Andreea pt filmat am incheiat cu Gimi si pt foto cu un tip Ovidiu,care face super poze,are aparat buns si e economic.Voi fetelor cum stati cu pregatirile?
o zi buna

ai putea sa-mi dai un nr de tel al firmei care iti decoreaza sala?au un sediu in suceava?ce materiale folosesc?multumesc anticipat

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 29 Mar 2008, 13:48 
Nou Venit

Buna fetelor ce mai faceti??? Cum mai stati cu pregatirile?? Eu nu am mai avut timp de pregatirile cu nunta deoarece joi pe 27 am avut inspectia de definitivat. Acum ca am terminat sper sa reusesc sa mai pregatesc cate ceva pentru nunta. Am ramas la acelasi stadiu. Nu am rochie, firma de ornat sala... Dar nu stiu daca ar trebui sa ma grabesc sau nu . Nunta e pe 31 Mai. O zi buna fetelor si astept sa mai vorbim:ndance:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 29 Mar 2008, 15:56 
Nou Venit

Citat:
Buna fetelor ce mai faceti??? Cum mai stati cu pregatirile?? Eu nu am mai avut timp de pregatirile cu nunta deoarece joi pe 27 am avut inspectia de definitivat. Acum ca am terminat sper sa reusesc sa mai pregatesc cate ceva pentru nunta. Am ramas la acelasi stadiu. Nu am rochie, firma de ornat sala... Dar nu stiu daca ar trebui sa ma grabesc sau nu . Nunta e pe 31 Mai. O zi buna fetelor si astept sa mai vorbim:ndance:

buna ar cam trebuii sa te grabesti cu ornatul salii,ca sa nu ramai pe dinafara,si eu am pe 24 mai .unde o sa aiba loc nunta??

Sus
Neconectat Profil  

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 501 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24 ... 26  Următorul

Ora este UTC + 2 [ DST ]