Ultima vizită a fost: Acum este 10 Iul 2025, 19:18

Ora este UTC + 2 [ DST ]

Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 2243 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57 ... 113  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Buna dimineata! - vol. VI
MesajScris: 13 Mar 2008, 15:49 
Diva

Citat:

la multi ani !!!

ziua mea a fost pe 20 februarie si eu tot pestoi sunt:lol:

La multi ani cu intarziere:champagne:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 13 Mar 2008, 16:05 
Diva

Citat:

la multi ani !!!

ziua mea a fost pe 20 februarie si eu tot pestoi sunt:lol:

LA MULTI ANI, CORI!

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 13 Mar 2008, 16:08 
Veteran

Citat:

LA MULTI ANI, CORI!

Si sotul meu a implinit 30 de ani marti! Banuiesc ca si sotul tau are tot 30 de ani, Roxana:love:
La multi ani, sa-ti traisca si sa aveti 2 copii frumosi!:-*

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 13 Mar 2008, 16:11 
Veteran

Aveti idee cam cat ar trebui sa dau spaga pt un loc de parcare?

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 13 Mar 2008, 16:11 
Diva

Citat:
Si sotul meu a implinit 30 de ani marti! Banuiesc ca si sotul tau are tot 30 de ani, Roxana:love:

Da, Ariana...30 face azi :D
La multi ani si sotului tau! numai pesti pe forum:D un adevarat acvariu:p aici
ms de urari, Ariana...2 copii...asa de tare ma strange in spate cand vad 2, eu care vreau 1:D

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 13 Mar 2008, 16:14 
Diva

Citat:

la multi ani tuturor! sa aveti parte de multe bucurii si vise implinite.
e 13 azi...hm...sper sa nu fie o zi ghinionista. la mine ieri a fost un fel de zi de marti..cu peste 3 ceasuri rele si urate. asa ca azi sper sa fie bine.
chiar laura...si eu astept sa vina luni..si de fapt abia astept weekendul urmator, fiindca eu duminica asta lucrez :(( si as vrea si eu un weekend in care sa stau pur si simplu; de fapt..pe langa stat..sa alergam sa mai rezolvam din lucrurile pentru nunta. mai ales ca ar mai fi destule de facut. dar incercam sa strecuram lucruri seara, dupa ora 19-20 cand ajung si eu in bucuresti. abia saptamana asta au inceput sa ne iasa aceasta imbinare a orelor tarzii cu rezolvatul lucrurilor.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 13 Mar 2008, 16:15 
Veteran

Citat:

Da, Ariana...30 face azi :D
La multi ani si sotului tau! numai pesti pe forum:D un adevarat acvariu:p aici
ms de urari, Ariana...2 copii...asa de tare ma strange in spate cand vad 2, eu care vreau 1:D

Sa-ti spun o chestie. Stii ca la nunta, la biserica, e un pasaj care zice : cresteti si va inmultiti!. Si mi-a zis unchiul meu care e preot(care m-a cununat pe mine) ca asta nu inseamna sa faci un copil, ci 3: 2 care sa va inlouiasca pe tine si sotul tau si unul in plus! Din cauza asta, peste 3 sapt, sotia lui va naste al treilea copil, desi au amandoi aproape 40 de ani:ok:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 13 Mar 2008, 16:17 
Veteran

Citat:

la multi ani tuturor! sa aveti parte de multe bucurii si vise implinite.
e 13 azi...hm...sper sa nu fie o zi ghinionista. la mine ieri a fost un fel de zi de marti..cu peste 3 ceasuri rele si urate. asa ca azi sper sa fie bine.
chiar laura...si eu astept sa vina luni..si de fapt abia astept weekendul urmator, fiindca eu duminica asta lucrez :(( si as vrea si eu un weekend in care sa stau pur si simplu; de fapt..pe langa stat..sa alergam sa mai rezolvam din lucrurile pentru nunta. mai ales ca ar mai fi destule de facut. dar incercam sa strecuram lucruri seara, dupa ora 19-20 cand ajung si eu in bucuresti. abia saptamana asta au inceput sa ne iasa aceasta imbinare a orelor tarzii cu rezolvatul lucrurilor.

Apropo de ora la care ajungem acasa- noroc ca avem in Buc hipermarket nonstop. am fost aseara si am plecat de acolo la ora 1. altfel, nu aveam ce sa mancam si nici macar sapun....

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 13 Mar 2008, 16:19 
Diva

Citat:
Sa-ti spun o chestie. Stii ca la nunta, la biserica, e un pasaj care zice : cresteti si va inmultiti!. Si mi-a zis unchiul meu care e preot(care m-a cununat pe mine) ca asta nu inseamna sa faci un copil, ci 3: 2 care sa va inlouiasca pe tine si sotul tau si unul in plus! Din cauza asta, peste 3 sapt, sotia lui va naste al treilea copil, desi au amandoi aproape 40 de ani:ok:

este foarte frumos ceea ce v-a spus. nu m-am gandit niciodata la acest lucru. adica stiam de pasajul din biblie, dar nu de explicatia cu 3 copii. bravo celor care pot si isi doresc cati mai multi copii. sa dea Dumnezeu sa fie intr-un ceas bun.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 13 Mar 2008, 16:19 
Diva

Citat:

aha...sotul meu vrea 2...deci va fi 1 max 2 :D...acum ce va vrea Domnul%%-

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 13 Mar 2008, 16:21 
Diva

Citat:

:nlol: si al meu tot 2 vrea. si eu sper si ma rog sa avem cel putin unul. asa e roxana, cum o vrea Dumnezeu.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 13 Mar 2008, 16:21 
Veteran

ce de sarbatoriti avem in februarie-martie

la multi ani tuturor!:ncake:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 13 Mar 2008, 16:24 
Veteran

Citat:

Asa e! Cum vrea Dumnezeu! Eu sunt cam...suparata. am avut in noiemrie un chist pe ovar, m-am operat si am ramas cu o jumatate de ovar. Apoi , in ian, am avut apendicita. acum am alt chist, pe celalalt ovar si cred ca va fi nevoie sa mi-l scoata pe tot. ma gandeam sa fac acum un copil dar mi-e frica...pt ca fumez si nu vreau sa pateasca ceva. oricum, m-a s lasa de fumat in clipa in care as sti ca sun gravida, dar mi-e teama ca faptul ca am fumat atata timp il va influenta. nu stiu ce sa fac....deocamdata fac analize, ecografii...

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 13 Mar 2008, 16:25 
Diva

Citat:

:nlol: si al meu tot 2 vrea. si eu sper si ma rog sa avem cel putin unul. asa e roxana, cum o vrea Dumnezeu.

E mai bine sa fie 2 sau 3 decat 1, noi ne dorim vreo 3 :D

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 13 Mar 2008, 16:27 
Diva

Citat:
Asa e! Cum vrea Dumnezeu! Eu sunt cam...suparata. am avut in noiemrie un chist pe ovar, m-am operat si am ramas cu o jumatate de ovar. Apoi , in ian, am avut apendicita. acum am alt chist, pe celalalt ovar si cred ca va fi nevoie sa mi-l scoata pe tot. ma gandeam sa fac acum un copil dar mi-e frica...pt ca fumez si nu vreau sa pateasca ceva. oricum, m-a s lasa de fumat in clipa in care as sti ca sun gravida, dar mi-e teama ca faptul ca am fumat atata timp il va influenta. nu stiu ce sa fac....deocamdata fac analize, ecografii...

si eu am ceva pr...am anexita..fac tratament dar nu vad sa dea rez prea bune...oricum stiu ca trece ffff greu si poate sa reapara oricand...uuufff...iti doresc multa sanatate, Ariana si sa dea Domnul sa fie bine! si nu iti pierde speranta!%%-

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 13 Mar 2008, 16:31 
Diva

Citat:

E mai bine sa fie 2 sau 3 decat 1, noi ne dorim vreo 3 :D

multa bafta! eu mai mult de 2 nu vreau, dar acum sa vedem ce va fi...sa dea domnul sa fie si 1 si sanatos! eu vreau doar 1 din cauza unor pr care le are mama cu fratele ei si de atunci am zis ca mai bine 1 si sa nu aiba dureri de cap...ca vb aia te intelegi mai bine cu strainii...nu zic ca nu sunt si exceptii...
iar sotul meu, cum mai are 2 surori si 1 frate, el vrea sa avem 2 copii, ca el e obisnuit cu fam mare...

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 13 Mar 2008, 16:31 
Diva

Citat:

Ariana, sa sti ca si eu am fumat pana in momentul in care am ramas insarcinata, nu-ti face griji, nu i se va intampla nimic copilului, este adevarat ca indicat e sa te lasi cu vreo juma de an inainte sa faci un copil, dar daca te lasi la inceputul sarcinii, nu e problema , mie mi-au spus doctorii doar sa nu mai fumez acum ca vine bebe si asta am facut. Stai linistita ca si eu fumam de vreo 10 ani asa ca aveam aceleasi ganduri ca si tine

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 13 Mar 2008, 16:32 
Diva

Citat:

Eu sunt berbec :devil:, sunt pe 24 martie iar Silviu tot berbec este, dar ne intelegem super

Buna dimineata tutoror...sau buna amiaza...

Uite inca un cuplu de doi berbeci :)) banuiesc ca si voi v-ati tocit coarnele pana acum si de aia va intelegeti asa bine...ca inceputurile nu is tare roz :)))

Pe 24 ma gandeam sa planific cezariana...sotul meu vrea ca si bebe sa fie tot berbec asa de mult ii place zodia noastra :))

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 13 Mar 2008, 16:34 
Veteran

Citat:

Ariana, sa sti ca si eu am fumat pana in momentul in care am ramas insarcinata, nu-ti face griji, nu i se va intampla nimic copilului, este adevarat ca indicat e sa te lasi cu vreo juma de an inainte sa faci un copil, dar daca te lasi la inceputul sarcinii, nu e problema , mie mi-au spus doctorii doar sa nu mai fumez acum ca vine bebe si asta am facut. Stai linistita ca si eu fumam de vreo 10 ani asa ca aveam aceleasi ganduri ca si tine
Multumesc mult pt incurajari! Tu ti-ai facut analize inainte sa ramai insarcinata? sa vezi daca ai vreo problema, vreo infectie? ma gandeam sa incep sa fac analiele acelea si daca nu mai nicio problema in afara de chist, sa fac bebe

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 13 Mar 2008, 16:35 
Diva

Citat:

Buna dimineata tutoror...sau buna amiaza...

Uite inca un cuplu de doi berbeci :)) banuiesc ca si voi v-ati tocit coarnele pana acum si de aia va intelegeti asa bine...ca inceputurile nu is tare roz :)))

Pe 24 ma gandeam sa planific cezariana...sotul meu vrea ca si bebe sa fie tot berbec asa de mult ii place zodia noastra :))

:nlol: pai atunci veti fi o fam de berbecuti;)

Sus
Neconectat Profil  

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 2243 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57 ... 113  Următorul

Ora este UTC + 2 [ DST ]