Citat:
sunt convinsa ca toti mirii stiu sa se imbrace singuri.Eventual ii tinem de maneca sau de piciorul pantalonului...dc nu stiu(X)
cat despre roz bombon cred ca este o idee nemaipomenita din moment ce nu mai exista alte culori decat negrul
hei imi place ca suntem doua extremiste:D si intelegem ce vrem, doar de-aia suntem unice

ma gandeam doar ca din experientea mea la nunti barbatii purtau costume gri, kaki, bleumarin, bej, negru, si cred ca si altele asa ca e greu sa gasesti o culoare care sa fii sigura ca e UNICA pentru costumul mirelui. Asa ca eu n-as exclude o culoare (oricare ar fi) pe considerentul ala, sau ca e culoare de business suit sau chestii de genu... pana la urma mirele se distinge prin personalitatea lui si daca costumul il reflecta macar un pic atunci cu atat mai bine sa se diferentieze de restul... Si normal sa fie potrivit cu tinuta ta ca nivel de formalitate, cu ora la care se desfasoara evenimentul, cu locatia... treburi de-astea. Si hei, pana la urma e DOAR o haina, atat