Ultima vizită a fost: Acum este 09 Iul 2025, 08:14

Ora este UTC + 2 [ DST ]

Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 2243 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61 ... 113  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Buna dimineata! - vol. VI
MesajScris: 13 Mar 2008, 19:05 
Veteran

Citat:

te duci la marinescu? e super!:ok:
nu. la Anca Florin. cred ca lucreaza la municipal. aveti nr de tel al lui marinescu?
vreau si eu. ma duc la toti dr din orasul asta....

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 13 Mar 2008, 19:05 
Diva

Citat:

te duci la marinescu? e super!:ok:

nu, nu merg la marinescu, dar spune-mi te rog la ce spital este el? am 2 medici care au grija de noi

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 13 Mar 2008, 19:06 
Veteran

Citat:

nu, nu merg la marinescu, dar spune-mi te rog la ce spital este el? am 2 medici care au grija de noi

Din ce vad eu pe net, e la Giulesti

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 13 Mar 2008, 19:08 
Diva

Citat:

doua din prietenle mele cele mai dragi sunt pe 24 martie!!!!:ndance::ndance:

:-*

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 13 Mar 2008, 19:09 
Diva

Citat:
nu. la Anca Florin. cred ca lucreaza la municipal. aveti nr de tel al lui marinescu?
vreau si eu. ma duc la toti dr din orasul asta....

cum adica te duci la toti dr din oras?
doctorii mei sunt la elias si nu ma plang de nimic, sunt foarte multumita, unul este seful sectiei de ginecologie dr mateescu si celalalt este dr raluca uzum, iar eco fetala o fac cu herghelegiu

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 13 Mar 2008, 19:09 
Diva

Citat:

http://www.marinescu-medical.ro/medici.html si-a facut o clinica. el era directorul giulestiului. nu stiu acum dc mai e.
am un nr de tel dar era de la fostul lui cabinet, acum dc si-a deschis clinica nu cred ca mai e valabil.
oriucm, dc vreti la el, sa va inarmati cu rabdare pt ca programarea o sa fie peste 2-3 luni..dar e bun, parera mea:lol:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 13 Mar 2008, 19:10 
Diva

Citat:
nu-mi vine sa cred! plec in pauza caut si printez o organigrama si voi umpleti 2 pagini!(X)

da si mie la pranz mi-au luat 20 de minute sa sa ma actualizez cu tot ce era scris de aseara pana acum (X)
ariana se va duce la dr. anca. eu am fost multumita pana acum de dansul; este bland si atent si pentru mine a contat. deocamdata nu am avut probleme foarte grave, doar o mica portiune de col nedezvoltata bine si a trebuit operata. dar asta acum 1 an si ceva, de atunci m-am dus la dansul la control si a fost ok. am si eu emotii pentru aceasta interventie pe care am avut-o si sper sa nu-mi afecteze o viitoare sarcina daca ma va ajuta Dumnezeu sa fie. in plus..asta e cea mai mare teama a mea..ca nu voi putea avea copii..chiar l-am intrebat si pe dansul ce analize sunt necesare pt a stii asta. mi-a zis ca pe langa papanicolau si trichomonas (pe care le-am vazut si pe linkul trimis de ayrun, mersi ayrun mult de link) el mi-a mai dat de facut o analiza care se cheama HPV cu risc inalt la colul uterin. m-a cam speriat cu analiza asta..stie cineva ce e? din cate m-am interesat nitel ar fi o analiuza care iti descopera cancerul in faza 0, mult mai eficient decat papanicolau. dealtfel si costa foarte mult..3 milioane.:((

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 13 Mar 2008, 19:10 
Veteran

Citat:

cum adica te duci la toti dr din oras?
ei, zic si eu...ma interesez si daca imi recomanda cineva unul, fac programare si merg. imi doresc din suflet sa nu ma operez din nou si sa am macar 1 ovar si jumatate...

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 13 Mar 2008, 19:14 
Diva

Citat:

da si mie la pranz mi-au luat 20 de minute sa sa ma actualizez cu tot ce era scris de aseara pana acum (X)
ariana se va duce la dr. anca. eu am fost multumita pana acum de dansul; este bland si atent si pentru mine a contat. deocamdata nu am avut probleme foarte grave, doar o mica portiune de col nedezvoltata bine si a trebuit operata. dar asta acum 1 an si ceva, de atunci m-am dus la dansul la control si a fost ok. am si eu emotii pentru aceasta interventie pe care am avut-o si sper sa nu-mi afecteze o viitoare sarcina daca ma va ajuta Dumnezeu sa fie. in plus..asta e cea mai mare teama a mea..ca nu voi putea avea copii..chiar l-am intrebat si pe dansul ce analize sunt necesare pt a stii asta. mi-a zis ca pe langa papanicolau si trichomonas (pe care le-am vazut si pe linkul trimis de ayrun, mersi ayrun mult de link) el mi-a mai dat de facut o analiza care se cheama HPV cu risc inalt la colul uterin. m-a cam speriat cu analiza asta..stie cineva ce e? din cate m-am interesat nitel ar fi o analiuza care iti descopera cancerul in faza 0, mult mai eficient decat papanicolau. dealtfel si costa foarte mult..3 milioane.:((

pai da, fiecareia i se dau anumite analize de facut , in functie de varsta si de problemele pe care le are. si sa nu uit si testul genetic

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 13 Mar 2008, 19:15 
Diva

Citat:
ei, zic si eu...ma interesez si daca imi recomanda cineva unul, fac programare si merg. imi doresc din suflet sa nu ma operez din nou si sa am macar 1 ovar si jumatate...

e bine ca vrei si alte pareri. si ca mergi la mai multi..dar nu chiar la toti. marinescu stiu si eu ca e foarte bun, dealtfel e cel mai cunoscut la noi in tara. toate vedetele au nascut la el (inclusiv andreea marin din cate am citit).
a..sa nu uit..la dr anca consultatia costa 60 de lei noi (600.000 lei vechi).

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 13 Mar 2008, 19:16 
Diva

Citat:

pai da, fiecareia i se dau anumite analize de facut , in functie de varsta si de problemele pe care le are. si sa nu uit si testul genetic

acu chiar ca m sperii total :npray:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 13 Mar 2008, 19:16 
Veteran

Citat:

e bine ca vrei si alte pareri. si ca mergi la mai multi..dar nu chiar la toti. marinescu stiu si eu ca e foarte bun, dealtfel e cel mai cunoscut la noi in tara. toate vedetele au nascut la el (inclusiv andreea marin din cate am citit).
a..sa nu uit..la dr anca consultatia costa 60 de lei noi (600.000 lei vechi).
cand te duci la o banala ecografie si iti scrie pe hartie ca ai chist cu risc oncogen(...cancer) , chiar mergi peste tot..

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 13 Mar 2008, 19:17 
Veteran

Citat:
cand te duci la o banala ecografie si iti scrie pe hartie ca ai chist cu risc oncogen(...cancer) , chiar mergi peste tot..
Oricum, stiu ca va fi bine. chiar daca tr sa ma operez iar, tot scap de el:ok:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 13 Mar 2008, 19:19 
Diva

Citat:

acu chiar ca m sperii total :npray:

dc te sperii? inainte de a face un copil, medicul trebuie sa-ti faca toate investigatiile si apoi mai tine si de varsta mamei, probleme genetice si mai stiu eu cate si mai cate, deaia spun, difera de la un caz la altul

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 13 Mar 2008, 19:22 
Diva

Citat:
Oricum, stiu ca va fi bine. chiar daca tr sa ma operez iar, tot scap de el:ok:

imi pare rau ariana pentru analizele tale nitel mai pesimiste. insa nu sunt total negre. e bine ca esti optimista si ca lupti, fiindca asa vei gasi repede si calea catre a face un ingeras. si eu iti tin pumnii sa fie cat mai repede, ca sunt convinsa ca va fi posibil.

Sus
Neconectat Profil  

Veteran

Citat:

imi pare rau ariana pentru analizele tale nitel mai pesimiste. insa nu sunt total negre. e bine ca esti optimista si ca lupti, fiindca asa vei gasi repede si calea catre a face un ingeras. si eu iti tin pumnii sa fie cat mai repede, ca sunt convinsa ca va fi posibil.
Dap. Multumesc:-*

Sus
Neconectat Profil  

Diva

Citat:

of, saracuta de tine...sa nu te lasi batuta! dc esti optimista o sa vezi ca trece cu bine! mama mea a avut muuulte pb cu rinichii...si tot ea ne incuraja pe toti...si acum e bine...conteaza mult starea de spirit! chiar te sfatuiesc sa te duci si la marinescu; pretena mea a avut si ea chisturi si cu tratamentul dat de el a scapat...pe mine el m-a scapat de o rana pe col..

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 13 Mar 2008, 19:24 
Diva

Citat:

dc te sperii? inainte de a face un copil, medicul trebuie sa-ti faca toate investigatiile si apoi mai tine si de varsta mamei, probleme genetice si mai stiu eu cate si mai cate, deaia spun, difera de la un caz la altul

pentru ca ...pica testul acu dupa interventie..de aia; ma tot gandesc ca e vreun motiv serios nu neaparat general la mijloc. dar asa sunt eu mai panicoasa cand e vorba de analize. sunt si nitel ipohondra..recunosc

Sus
Neconectat Profil  

Veteran

Citat:

of, saracuta de tine...sa nu te lasi batuta! dc esti optimista o sa vezi ca trece cu bine! mama mea a avut muuulte pb cu rinichii...si tot ea ne incuraja pe toti...si acum e bine...conteaza mult starea de spirit! chiar te sfatuiesc sa te duci si la marinescu; pretena mea a avut si ea chisturi si cu tratamentul dat de el a scapat...pe mine el m-a scapat de o rana pe col..

Chiar acum sun(X)

Sus
Neconectat Profil  

Diva

asa mi s-a parut si mie anca...bland. (stiu ca sunt 2, eu am fost la cel mai in varsta cred) doar ca mi-a pus un diagnostic gresit...in plus am fost impreuna cu 2 prietene la el...si lor le-a pus ac diagnostic:lol: mi s-a parut ciudat..

Sus
Neconectat Profil  

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 2243 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61 ... 113  Următorul

Ora este UTC + 2 [ DST ]