Ultima vizită a fost: Acum este 19 Mai 2025, 19:25

Ora este UTC + 2 [ DST ]

Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 1292 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29 ... 65  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Aspirante la titlul de mamica
MesajScris: 11 Mar 2008, 06:10 
Diva

Citat:

ayrun, stiu ca ai auzit-o de 1000 de ori, dar zau ca o sa treaca :D :-*...
bamba, frumoasa burtica :D... eu am crescut ca un cozonac si mai am 2 luni, nu stiu cum ma voi descurca, ca deja ma incalt greu taaaare :wacko: (pus poza recenta la instrumente pentru dovada :p)

Frumos cozonac gina :)) si mandra esti nevoie mare :)) iti sta bine!

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 12 Mar 2008, 00:27 
Diva

am vazut si eu acum fotografia mai recenta a ta, Gina...esti superba...sa creasca "cozonacul" cat mai frumos si sanatos

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 13 Mar 2008, 00:38 
Diva

Citat:
am vazut si eu acum fotografia mai recenta a ta, Gina...esti superba...sa creasca "cozonacul" cat mai frumos si sanatos

Eu nu va pot vedea, dar ma bucur sa aud de atatea viitoare mamici fericite! Tare mult ma bucur pentru voi. In ultimul tim am auzit in jur numai de cazuri in care fetele se chinuie sa ramana insarcinate si nu reusesc. La serviciu am doua colege... sunt atat de deprimate, se chinuie de cativa ani si le vad, de la o saptamana la alta, de la un tratament la altul sunt mai deprimate! Deja am mari temeri. Eu n-am ramas niciodata insarcinata. Deocamdata iau anticonceptionale ca as avea burta prea mare la nunta, dar ma gandesc peste vreo luna, doua sa intrerup sa vad si eu ce si cum... m-am mai relaxat cand v-am vazut pe voi asa de fericite! Felicitari!

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 14 Mar 2008, 23:21 
Diva

Fetelor, suntem crestine!:ndance:Am sa pun cateva poze la instrumente, sa ne vedeti.:-*

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 15 Mar 2008, 00:13 
Diva

Citat:
Fetelor, suntem crestine!:ndance:Am sa pun cateva poze la instrumente, sa ne vedeti.:-*

sa va fie de bine! ce dulce e! si va sta asa de bine impreuna! sa fiti sanatosi!:-*

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 15 Mar 2008, 12:33 
Diva

multumesc de aprecieri :D...
oana, sa-i fie intr-un ceas bun :flowers:
noi am avut aseara intalnire la echograf :D... maimutza cam dormea, dar macar am vazut-o :D... are deja 2100 grame, grasa ca ma-sa :D
azi mergem si noi la botezul baietelului unor amici, asa ca party!!! :ndance:... dar mai usurel, ca la ultima petrecere la care am fost, de 8 martie, m-am cam intrecut cu dansul si s-a simtit :mellow:
si ultima chestie: astazi intru in luna a 8-a :D

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 17 Mar 2008, 00:04 
Diva

Citat:
multumesc de aprecieri :D...
oana, sa-i fie intr-un ceas bun :flowers:
noi am avut aseara intalnire la echograf :D... maimutza cam dormea, dar macar am vazut-o :D... are deja 2100 grame, grasa ca ma-sa :D
azi mergem si noi la botezul baietelului unor amici, asa ca party!!! :ndance:... dar mai usurel, ca la ultima petrecere la care am fost, de 8 martie, m-am cam intrecut cu dansul si s-a simtit :mellow:
si ultima chestie: astazi intru in luna a 8-a :D

sa fiti sanatosi! si lasa ca e bine ca bebele creste. nepotelul meu a avut 3200gr la nastere.:nwink:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 18 Mar 2008, 17:25 
Diva

buna fetelor...

oana...ma tot minunez pe pitica ta...e asa de dulce, cel mai mult imi place poza cu caciulita "my best friend"...
apropo...o sa mai fi vreodata blonda?

la mine nu se vede inca ca sunt gravida...sunt in luna a patra...dar eu ma simt mai mare si mai grasa si mai...mai...:)

numai bine tuturor...

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 21 Mar 2008, 17:00 
Diva

Citat:
buna fetelor...

oana...ma tot minunez pe pitica ta...e asa de dulce, cel mai mult imi place poza cu caciulita "my best friend"...
apropo...o sa mai fi vreodata blonda?

la mine nu se vede inca ca sunt gravida...sunt in luna a patra...dar eu ma simt mai mare si mai grasa si mai...mai...:)

numai bine tuturor...

Serios nu se vede la 4 luni? Eu am aproape 3 luni si deja mi se vede burtica !:D

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 22 Mar 2008, 14:49 
Diva

Fetelor va anunt ca fiica-mea nu a mai avut rabdare pana in aprilie si a venit pe lume luni dimineata, 18 martie, la ora 6:51 am...si cu toate ca am venit cu 3 sapt mai repede suntem o grasuna de 3.780 :)))
Ieri am venit acasa de la spital si suntem bine...incercam sa ne facem un program acum :)
Va pun poze dimineata ca mergem sa incercam sa mai dormim un ceas doua :)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 22 Mar 2008, 16:05 
Diva

Uau Bamba, ce veste buna. Felicitari, mamico!!!:napplause::ndance::nparty::-*
Hai da-ne detalii, cum ai nascut, cum e sa fii mamica si absolut, poze, poze!:nwink:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 22 Mar 2008, 17:01 
Diva

Citat:
Fetelor va anunt ca fiica-mea nu a mai avut rabdare pana in aprilie si a venit pe lume luni dimineata, 18 martie, la ora 6:51 am...si cu toate ca am venit cu 3 sapt mai repede suntem o grasuna de 3.780 :)))
Ieri am venit acasa de la spital si suntem bine...incercam sa ne facem un program acum :)

felicitari Bamba!!!!!Super.
Ce nume i-ati pus fetitei??
Ma bucur ca sunteti bine si asteptam poze...

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 22 Mar 2008, 19:59 
Diva

Citat:
Uau Bamba, ce veste buna. Felicitari, mamico!!!:napplause::ndance::nparty::-*
Hai da-ne detalii, cum ai nascut, cum e sa fii mamica si absolut, poze, poze!:nwink:

Am nascut prin cezariana pt ca nu era intoarsa (asa dupa cum stiam de la ecograf..), a fost destul de rapid...contractiile si cate un pic din lichid au inceput pe la 1:40 am, pana am sunat la doctor, pana am terminat un raport la care lucram, pana am facut bagajele si un dus, am ajuns la spital la 4 dimineata...au mai facut un ecograf ca sa fie siguri ca nu ii intoarsa, m-au pregatit cu perfuzii si sange luat bla bla, l-au imbracat pe adi in haine sterilizate de ale lor si in sala de operatii...anestezia a fost in sira spinarii, iar dupa ce m-au anesteziat si au sterilizat tot l-au adus pe adi in sala ca sa stea cu mine...iar la 6:51am ne-am vazut fata...si am avut o surpriza cand mi-au spus cat cantareste pt ca se ingrasase peste un kilogram in 2 sapt :) daca o duceam pana la termen nu stiu ce faceam ca ajungea de aproape 5kg :)) a stiut ea cand trebuie sa vina..

Ii bine sa fii mamica, in prima zi nu ne-a venit sa credem ca suntem parinti cum s-a intamplat asa de rapid si pe nepregatite...da acum deja ii un sentiment linistitor :) chiar si in miezul noptii cand trebuie sa ma trezesc sa ii dau de mancare :)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 22 Mar 2008, 20:02 
Diva

Citat:

felicitari Bamba!!!!!Super.
Ce nume i-ati pus fetitei??
Ma bucur ca sunteti bine si asteptam poze...

Fetita noastra a ales sa se nasca chiar de ziua numelui ei...primul nume era ales de multa vreme si este Alexia, iar luni a fost sfantul Alexion sau ceva de genul asta - omul lui Dumnezeu parca ii trecut in calendar...iar aici la noi tot luni se sarbatoreste St Patrick's Day care e o mare sarbatoare irlandeza asa ca am hotarat ca pe fetita noastra o sa o cheme Alexia Patricia :)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 23 Mar 2008, 01:20 
Diva

Citat:

Fetita noastra a ales sa se nasca chiar de ziua numelui ei...primul nume era ales de multa vreme si este Alexia, iar luni a fost sfantul Alexion sau ceva de genul asta - omul lui Dumnezeu parca ii trecut in calendar...iar aici la noi tot luni se sarbatoreste St Patrick's Day care e o mare sarbatoare irlandeza asa ca am hotarat ca pe fetita noastra o sa o cheme Alexia Patricia :)

Felicitari!!!!!!!!! Sa fiti cu totii sanatosi! Si fericiti!

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 23 Mar 2008, 02:04 
Diva

Citat:

suuuuper, Bamba! felicitari!ma bucur ca sunteti bine. ce nume frumoase ati ales. astept cu mare nerabdare poze. va pupic si sa fiti sanatoase!:-*

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 23 Mar 2008, 19:50 
Diva

Citat:

suuuuper, Bamba! felicitari!ma bucur ca sunteti bine. ce nume frumoase ati ales. astept cu mare nerabdare poze. va pupic si sa fiti sanatoase!:-*

Am pus poze da nu s-au aprobat inca...

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 23 Mar 2008, 20:04 
Diva

Citat:

Felicitari Bamba ! sa va traiasca micutza si sa va bucurati de ea! ma bucur ca sunteti bine !!! Fiti fericiti !!!!:-*:flower:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 23 Mar 2008, 20:23 
Diva

Citat:

Felicitari Bamba ! sa va traiasca micutza si sa va bucurati de ea! ma bucur ca sunteti bine !!! Fiti fericiti !!!!:-*:flower:

Multumim frumos! Si tie multa rabdare si odihna sa fie totul bine!

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 24 Mar 2008, 00:20 
Diva

Citat:

Multumim frumos! Si tie multa rabdare si odihna sa fie totul bine!

Bamba, am citit astazi povestea ta... adica am citit topicul acesta de la inceput pana aici si am simtit de cateva ori fluturasi in stomac. Am vazut cat de trista erai la inceput dupa 18 luni de incercari si fericirea de dupa ce ai aflat. La fel si la Ayrun care incerca si ea de cateva luni. Eu am luat astazi ultima pilula si m-am hotarat sa nu mai iau. Sa incercam si noi, chiar dac nu am facut inca nunta. Nu mai am rabdare. Am renuntat si la fumat amandoi de aproape 10 luni. Sigur, n-o sa ne straduim foarte tare, mai ales ca Cristi a plecat azi la un curs si 3 luni ne vom vedea doar in week-end. Oricum, citind povestile voastre pe topic, mi s-a amplificat si mai tare dorinta de a avea un copil.Cred ca e ceasul biologic.

Sus
Neconectat Profil  

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 1292 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29 ... 65  Următorul

Ora este UTC + 2 [ DST ]