Ultima vizită a fost: Acum este 08 Iul 2025, 01:48

Ora este UTC + 2 [ DST ]

Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 2243 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67 ... 113  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Buna dimineata! - vol. VI
MesajScris: 14 Mar 2008, 19:01 
Diva

Citat:
Multu...
nici eu n-am fost de fff mult timp , abia astept sa ma balacesc in apa termala:njump:

La multi ani! Sa fii fericita si iubita!

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 14 Mar 2008, 19:28 
Diva

Citat:

La multi ani! Sa fii fericita si iubita!

Merci Clarut:-*

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 14 Mar 2008, 20:46 
Diva

Citat:

imi inchiupui. eu nu am fost niciodata la felix , dar am inteles ca e tare frumos. vreau sa ajung si eu acolo, in viitorul apropiat si la Herculane si Maramures. mai am si alte locuri pe care nu le-am vazut si vreau sa le vad, dar astea sunt prioritare:nwink:
distractie placuta!;)

o sa iti placa mult in maramures. este foarte frumos. unul dintre locurile unde oamenii au pastrat traditiile nu din obligatie ci ca parte a fiintei lor. in plus sunt oameni deosebiti de draguti si gazde perfecte

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 14 Mar 2008, 23:58 
Diva

Citat:

o sa iti placa mult in maramures. este foarte frumos. unul dintre locurile unde oamenii au pastrat traditiile nu din obligatie ci ca parte a fiintei lor. in plus sunt oameni deosebiti de draguti si gazde perfecte

Seara buna fetelor,eu ca de obicei apar tarziu. Nu stiu ce tot fac ca de la un timp la serviciu nu mai am timp deloc sa mai intru si pe forum. Altadata mai gaseam timp, mai stateam cu el in bara si ma mai uitam din cand in cand... acum deloc. Apropo de Maramures. Nici eu nu am fost. Imi doresc tare mult sa merg mai ales, daca s-ar putea de sarbatorile de iarna. Si undeva la o pensiune, intr-un sat. Si daca mai avem noroc si de zapada... ar fi super. O sa o fac eu odata si odata si pe asta!

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 15 Mar 2008, 00:03 
Diva

Citat:
Seara buna fetelor,eu ca de obicei apar tarziu. Nu stiu ce tot fac ca de la un timp la serviciu nu mai am timp deloc sa mai intru si pe forum. Altadata mai gaseam timp, mai stateam cu el in bara si ma mai uitam din cand in cand... acum deloc. Apropo de Maramures. Nici eu nu am fost. Imi doresc tare mult sa merg mai ales, daca s-ar putea de sarbatorile de iarna. Si undeva la o pensiune, intr-un sat. Si daca mai avem noroc si de zapada... ar fi super. O sa o fac eu odata si odata si pe asta!

buna seara, fetelor! ce mai faceti? se vede ca vine week-end-ul si activ pe forum incetineste:D sa aveti week-end placut, la mine va fi la serv, dar imi scot o parleala sapt ce vine, am week-end prelungit, merg acasa si il sarbatoresc pe sotul meu;)
va pup!

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 15 Mar 2008, 00:09 
Diva

Citat:

buna seara, fetelor! ce mai faceti? se vede ca vine week-end-ul si activ pe forum incetineste:D sa aveti week-end placut, la mine va fi la serv, dar imi scot o parleala sapt ce vine, am week-end prelungit, merg acasa si il sarbatoresc pe sotul meu;)
va pup!

Deci week-end-ul asta vei munci cu gandul la cel viitor. Si probabil o sa ai in minte tot felul de ganduri legate de petrecere, nu? Ce si cum, cu ce te imbraci, cum te coafezi... hmmm... eu asa fac. Oricum serviciu usor in week end...

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 15 Mar 2008, 00:20 
Diva

Citat:
Deci week-end-ul asta vei munci cu gandul la cel viitor. Si probabil o sa ai in minte tot felul de ganduri legate de petrecere, nu? Ce si cum, cu ce te imbraci, cum te coafezi... hmmm... eu asa fac. Oricum serviciu usor in week end...

intr-adevar asa va fi. ma voi gandi la week-end-ul viitor, dar nu la coafura, tinuta ci la detalii legate de local, meniu si invitati. in astfel de reuniuni prefer sa fiu naturala si sa ma simt bine cu cei dragi. oricum va fi ceva in familie.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 15 Mar 2008, 00:43 
Diva

Citat:

intr-adevar asa va fi. ma voi gandi la week-end-ul viitor, dar nu la coafura, tinuta ci la detalii legate de local, meniu si invitati. in astfel de reuniuni prefer sa fiu naturala si sa ma simt bine cu cei dragi. oricum va fi ceva in familie.

eh, undeva asa..te vei gandi nitel sa arati cel mai bine :nwink: oricum cred ca nu va fi dificil, ca esti dragutza. asa te vad in poza. :nwink: si probabil ca in realitate esti si mai si. pregatiri cu spor iti urez si sa iti traiasca sotul, sa fiti fericiti. si sa iti treaca cat mai usor si lejer acest weekend la munca. :-*

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 15 Mar 2008, 00:58 
Diva

Citat:

eh, undeva asa..te vei gandi nitel sa arati cel mai bine :nwink: oricum cred ca nu va fi dificil, ca esti dragutza. asa te vad in poza. :nwink: si probabil ca in realitate esti si mai si. pregatiri cu spor iti urez si sa iti traiasca sotul, sa fiti fericiti. si sa iti treaca cat mai usor si lejer acest weekend la munca. :-*

ms de compliment si urari. de pregatiri se va ocupa sotul meu, eu doar cu idei prin tel si eventual cu mici apostrofari:D
de gandit ma voi gandi la tinuta, asta e mereu o pr pt mine, coafura o rez repede: spalat pe cap, spuma, ciufulit putin si gata sunt:D eventual mai prind putin sa nu vina in ochi si gata de petrecere;)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 15 Mar 2008, 01:08 
Diva

fetele, eu va doresc somn dulce si week-end placut! eu inchin steagul acum ca maine de dim la 5.30 trezirea!:((
va pup!

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 15 Mar 2008, 13:12 
Diva

Citat:
fetele, eu va doresc somn dulce si week-end placut! eu inchin steagul acum ca maine de dim la 5.30 trezirea!:((
va pup!

Buna dimineatza la toata lumea !!!!! ce bine e sa stai in patutz sub paturica :p:p:p

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 15 Mar 2008, 14:03 
Diva

Citat:

Buna dimineatza la toata lumea !!!!! ce bine e sa stai in patutz sub paturica :p:p:p

buna dimineata, la pranz.Eu sunt acasa la mama....dar sotul meu a ajuns in Romania si sunt linistita....

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 15 Mar 2008, 14:10 
Diva

Citat:

buna dimineata, la pranz.Eu sunt acasa la mama....dar sotul meu a ajuns in Romania si sunt linistita....

Stiu cum e , te inteleg f bine, nici eu nu stau linistita niciodata cand pleaca Silviu din tara , pana nu se intoarce intreg acasa langa mine, deloc nu-mi place cand pleaca, dar asta este , ce sa-i faci?

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 15 Mar 2008, 14:15 
Diva

Citat:

Stiu cum e , te inteleg f bine, nici eu nu stau linistita niciodata cand pleaca Silviu din tara , pana nu se intoarce intreg acasa langa mine, deloc nu-mi place cand pleaca, dar asta este , ce sa-i faci?

asta este...bine ca a ajuns cu bine.Va pup fetelor, ma duc sa stau la povesti cu mama...

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 15 Mar 2008, 15:12 
Diva

Citat:

asta este...bine ca a ajuns cu bine.Va pup fetelor, ma duc sa stau la povesti cu mama...

Bv si eu fac acelasi lucru, tot la mama acasa sunt :D

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 15 Mar 2008, 16:21 
Veteran

buna dimineata

:nblink:

va invit la o cafelutza:,

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 15 Mar 2008, 22:49 
Diva

Citat:

Bv si eu fac acelasi lucru, tot la mama acasa sunt :D

Maine ma duc si eu pe la mama. Astazi am lenevit. Ne-am plimbat putin, am fost pana la restaurant, l-am vazut cum arata si pe rosu, ne-am hotarat la auriu, orange... ceva de genul asta, nu stiu cum sa definesc bine culoarea. Am mai trecut putin pe la parintii lui Cristi si apoi iar acasa la lenevit. Doar e week-end... Va pup!

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 16 Mar 2008, 01:47 
Veteran

Citat:
la ce dr mergi? banuiesc ca poti spune aici...
Neaparat, trebuie ecografie transvaginala.

Am fost la Dr. Botezatu e din Galati e foarte bun. Ma bucur insa ca nu am nici un chist, :ndance::ndance::ndance::ndance: Doamne eram asa speriata, sunt racita la burta si mi-a dat tratament. Mi-a facut ecografie transvaginala. Multumesc mult pentru raspunsuri fetelor, acum pot sa ma gandesc din nou la pregatiri pentru nunta mea.:love::nbride::ncouple:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 16 Mar 2008, 01:51 
Veteran

eu nu am auzit de nici un targ de nunti in Braila sau in Galati. Stiti cumva daca targurile astea se fac numai in orasele mari?

:nscmoll:(?)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 16 Mar 2008, 01:55 
Diva

Citat:
Maine ma duc si eu pe la mama. Astazi am lenevit. Ne-am plimbat putin, am fost pana la restaurant, l-am vazut cum arata si pe rosu, ne-am hotarat la auriu, orange... ceva de genul asta, nu stiu cum sa definesc bine culoarea. Am mai trecut putin pe la parintii lui Cristi si apoi iar acasa la lenevit. Doar e week-end... Va pup!

buna seara, fetelor....sunt acasa!!!!!!!!!!!!!!!;anga sotul meu...care...doarme deja.:wacko::wacko::nlol::nlol:

Sus
Neconectat Profil  

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 2243 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67 ... 113  Următorul

Ora este UTC + 2 [ DST ]