Ultima vizită a fost: Acum este 08 Iul 2025, 21:07

Ora este UTC + 2 [ DST ]

Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 2243 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71 ... 113  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Buna dimineata! - vol. VI
MesajScris: 17 Mar 2008, 17:34 
Diva

iata si linkul http://advertising.mailonsunday.co.uk/cinema_ad/

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 17 Mar 2008, 17:37 
Diva

Citat:

:nlol::nlol::nlol: super tare

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 17 Mar 2008, 18:16 
Veteran

ce imi place!!!

(X)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 17 Mar 2008, 18:23 
Diva

Citat:

laura, nde pot vedea poze cu tine mireasa? mi-ar placea sa iti vad si rochita.

sunt multe poze cu mine la galerie

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 17 Mar 2008, 20:01 
Diva

cred ca am inceput o saptamana grea cu toatele. scriem cate putin :p

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 17 Mar 2008, 20:43 
Veteran

Citat:
cred ca am inceput o saptamana grea cu toatele. scriem cate putin :p

spuneti-mi si mie va rog frumos unde vedeti voi pagini numerotate, la galerie, eu sunt incepatoare dar chiar nu vad, daca discut cu cineva si imi spune sa ma uit la pagina 12 de unde dau de pag 12?

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 17 Mar 2008, 20:51 
Diva

Citat:

spuneti-mi si mie va rog frumos unde vedeti voi pagini numerotate, la galerie, eu sunt incepatoare dar chiar nu vad, daca discut cu cineva si imi spune sa ma uit la pagina 12 de unde dau de pag 12?

Cand dai pe o anumita categorie de la galerie poti vedea si sus in dreapta si jos tot in dreapta ca scrie du-te la pag...

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 17 Mar 2008, 21:01 
Veteran

Citat:
Cand dai pe o anumita categorie de la galerie poti vedea si sus in dreapta si jos tot in dreapta ca scrie du-te la pag...

Gata am vazut:~* eu dadeam direct pe marire poza si apoi inainte :-` mersi mult de tot

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 17 Mar 2008, 21:03 
Diva

Citat:

Gata am vazut:~* eu dadeam direct pe marire poza si apoi inainte :-` mersi mult de tot

pentru putin:)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 17 Mar 2008, 23:57 
Diva

fetelor ajutati-ma!!!caut cosmopolitan bride...laura te-am vazut si pe miresici sau numai stiu ce site...si am vazut niste comentarii precum ca fetele au gasit revista..la voi a aparut?daca da sa-mi ziceti va rog...:npray:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 18 Mar 2008, 00:08 
Diva

Citat:
fetelor ajutati-ma!!!caut cosmopolitan bride...laura te-am vazut si pe miresici sau numai stiu ce site...si am vazut niste comentarii precum ca fetele au gasit revista..la voi a aparut?daca da sa-mi ziceti va rog...:npray:

Dar e ceva asa de interesant in revista asta? Eu nu stiu daca a aparut prin Pitesti, ca nu prea ma uit pe tarabe dupa reviste, dar promit maine si iti spun.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 18 Mar 2008, 00:55 
Diva

Citat:
Dar e ceva asa de interesant in revista asta? Eu nu stiu daca a aparut prin Pitesti, ca nu prea ma uit pe tarabe dupa reviste, dar promit maine si iti spun.

buna, fetelor! Alina, ms de compliment.
filmuletul cu reclama e super tare.
la mine ziua de azi a trecut f bine, a fost lejer, dar se perevede ca maine sa fie o zi plina...sper sa nu fie si cele 3 ceasuri rele :D
sa aveti o zi buna maine. pup!

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 18 Mar 2008, 01:51 
Diva

Citat:

buna, fetelor! Alina, ms de compliment.
filmuletul cu reclama e super tare.
la mine ziua de azi a trecut f bine, a fost lejer, dar se perevede ca maine sa fie o zi plina...sper sa nu fie si cele 3 ceasuri rele :D
sa aveti o zi buna maine. pup!

aoleu..eu si azi am avut o zi cu vrie totala. la 22 am pl de la munca. maine sper sa fie nitel mai liniste..dar de miercuri incepe iar nebunia si presimt ca dupa saptamana asta voi avea nevoie de o sedinta de masaj. dar nu acasa, caci andrei al meu deja s-a obisnuit sa traga chiulul la masaj. ma voi duce la un salon, mi-a recomandat cineva un salon cu masaj super bun.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 18 Mar 2008, 02:11 
Diva

Citat:

mersi mult de tot..maine intru si astept raspunsul tau...iubita...logodnica dar unde lucrezi de vii asa de tarziu..eu una as adormi pe acolo...oricat de multi bani ai lua...somnul e mult mai pretios

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 18 Mar 2008, 02:15 
Diva

Citat:
mersi mult de tot..maine intru si astept raspunsul tau...iubita...logodnica dar unde lucrezi de vii asa de tarziu..eu una as adormi pe acolo...oricat de multi bani ai lua...somnul e mult mai pretios

esti o dragutza madut; asa e, ai dreptate, e un sacrificiu cam mare. sper insa sa pot sa il fac si sa continue sa-mi placa. deocamdata abia is la inceput. lucrez in domeniul filmului, sunt coordonator de relatii publice la niste studiouri de film. in mod normal lucrez de la 10 la 18..insa atta de rar am plecat la 18 ca as putea sa le numar pe degetele de la 2 maini.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 18 Mar 2008, 02:20 
Diva

a..si inca ceva fetelor. in numarul revistei the one pe luna aprilie (deci numarul apare la sf lunii martie) va aparea un supliment pentru mirese. poate va fi ceva interesant. va pup si noapte buna

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 18 Mar 2008, 03:02 
Diva

Citat:

esti o dragutza madut; asa e, ai dreptate, e un sacrificiu cam mare. sper insa sa pot sa il fac si sa continue sa-mi placa. deocamdata abia is la inceput. lucrez in domeniul filmului, sunt coordonator de relatii publice la niste studiouri de film. in mod normal lucrez de la 10 la 18..insa atta de rar am plecat la 18 ca as putea sa le numar pe degetele de la 2 maini.

Asa e la inceput. Si eu am plecat cel mai tarziu la 21.30, dar doar in primii doi ani. Daca pot spune "doar". Acum pot pleca in unele zile chiar si la 15,16. Mai rar, o data, de 2 ori la doua saptamani. Si oricum nu mai tarziu de 19.30. Am mai bine de 10 luni de cand n-am mai plecat mai tarziu de 19.30. Asa ca spor la treaba!!!

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 18 Mar 2008, 03:10 
Diva

Citat:
Asa e la inceput. Si eu am plecat cel mai tarziu la 21.30, dar doar in primii doi ani. Daca pot spune "doar". Acum pot pleca in unele zile chiar si la 15,16. Mai rar, o data, de 2 ori la doua saptamani. Si oricum nu mai tarziu de 19.30. Am mai bine de 10 luni de cand n-am mai plecat mai tarziu de 19.30. Asa ca spor la treaba!!!

eh..la mine cred ca va fi asa mereu. lucrez in domeniu de peste 7 ani..si nu prea ai weekenduri sau vacante mai lungi de o saptamana, 10 zile. dar nici nu simti asta, fiindca e mereu ceva nou si nemaintalnit de facut. o noapte buna, de data asta chiar fug la culcare. poate mai trag o ocheada la "minti criminale" inainte de culcare. ;)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 18 Mar 2008, 03:49 
Diva

Citat:

eh..la mine cred ca va fi asa mereu. lucrez in domeniu de peste 7 ani..si nu prea ai weekenduri sau vacante mai lungi de o saptamana, 10 zile. dar nici nu simti asta, fiindca e mereu ceva nou si nemaintalnit de facut. o noapte buna, de data asta chiar fug la culcare. poate mai trag o ocheada la "minti criminale" inainte de culcare. ;)

chiar daca vei citi asta maine dimineata..eu iti urez o zi usoara,cu ore de munca mai putine...si multumesc de compliment si tu esti o dulce...si vezi cu planul ala cu masajul...nu-l lasa...da rezultate uimitoare...si nu e nevoie sa ti-l faca sotul neaparat..te duci fresh acasa si va fi mult mai bine...fa programarea aia mai repede...pup

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 18 Mar 2008, 11:20 
Veteran

buna dimineata

:,

va doresc o zi placuta si insorita:flowers:

am adaugat si eu o poza cu rochie la galerie, astept pareri

Sus
Neconectat Profil  

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 2243 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71 ... 113  Următorul

Ora este UTC + 2 [ DST ]