Ultima vizită a fost: Acum este 07 Iul 2025, 13:40

Ora este UTC + 2 [ DST ]

Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 2243 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72 ... 113  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Buna dimineata! - vol. VI
MesajScris: 18 Mar 2008, 11:55 
Diva

Buna dimineata
O zi cat mai frumoasa

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 18 Mar 2008, 12:07 
Veteran

Citat:
Buna dimineata
O zi cat mai frumoasa

buna marrya,
ai fost bolnavioara? nu ai mai intrat pe forum
ai primit email-urile de la mine?

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 18 Mar 2008, 12:42 
Diva

Vineri mi-a fost rau, dar acuma sunt mai bine.Am avut ieri o zi infernala ca la inceput de saptamana si nu am avut timp nici sa rasuflu, pai sa mai intru pe net.Am primit emailul de la tine, astazi am reusit sa il citesc, iti multumesc frumos dar nu cred ca o sa am rabdare sa le fac.Sunt foarte frumoase.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 18 Mar 2008, 12:44 
Veteran

Citat:
Vineri mi-a fost rau, dar acuma sunt mai bine.Am avut ieri o zi infernala ca la inceput de saptamana si nu am avut timp nici sa rasuflu, pai sa mai intru pe net.Am primit emailul de la tine, astazi am reusit sa il citesc, iti multumesc frumos dar nu cred ca o sa am rabdare sa le fac.Sunt foarte frumoase.

sa te faci bine!:-*

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 18 Mar 2008, 13:29 
Diva

Citat:

sa te faci bine!:-*

buna dimi, fetelor.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 18 Mar 2008, 13:41 
Veteran

buna dimineatza ! O noua zi de marti :( in asteptarea weekend-ului sa mergem la vizionat :ndance:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 18 Mar 2008, 13:49 
Veteran

Citat:
buna dimineatza ! O noua zi de marti :( in asteptarea weekend-ului sa mergem la vizionat :ndance:

te duci sa-ti cauti rochie?

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 18 Mar 2008, 13:56 
Diva

Citat:

buna dimineatza ... offf o noua zi d munca si nervi

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 18 Mar 2008, 14:01 
Veteran

Citat:

da am de gand sa probez in weekend sa imi fac o idee cam cu ce mi-ar sta bine. Tu nu ai probat? eu pana acum nu

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 18 Mar 2008, 14:08 
Veteran

Citat:

da am de gand sa probez in weekend sa imi fac o idee cam cu ce mi-ar sta bine. Tu nu ai probat? eu pana acum nu

nici eu nu am probat ...am zis sa mai astept cateva luni, poate dupa paste o sa ma duc

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 18 Mar 2008, 15:26 
Veteran

Citat:

nici eu nu am probat ...am zis sa mai astept cateva luni, poate dupa paste o sa ma duc

asa am zis si eu initial in ultimele doua luni dar mi-am dat seama ca ar trebuie macar ca sa imi fac o idee cum vine pe mine ca apoi sa nu intru in panica :)(X)(X)(X)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 18 Mar 2008, 15:37 
Veteran

si asa sunt destul de stresata. Tu te mentii bine cu stresul? am vazut ca avem nunta in acceiasi zi :D:lol:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 18 Mar 2008, 15:41 
Diva

Citat:
chiar daca vei citi asta maine dimineata..eu iti urez o zi usoara,cu ore de munca mai putine...si multumesc de compliment si tu esti o dulce...si vezi cu planul ala cu masajul...nu-l lasa...da rezultate uimitoare...si nu e nevoie sa ti-l faca sotul neaparat..te duci fresh acasa si va fi mult mai bine...fa programarea aia mai repede...pup

mersi madut, am dormit putin, dar bine :-* si sa stii ca sambata imi fac programare la masaj, nu mai stau. deja azi o sa o rog pe nasa noastra sa imi afca (ea mi-a recomandat salonul si voi merge cu ea, prima oara sambata..sper sa nu mi se anunte vreo vizita ceva..si sa trebuiasca sa lucrez, ca am si programare la probat rochii.:((

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 18 Mar 2008, 15:44 
Diva

buna dimineata fetelor. de fapt buna ziua. asa...o noua zi de marti..stres, nervi si multa munca. vad ca clarut are si ea mult de munca, la fel si laura, de maria nu mai zic. ayrun..ce mai faci? cum va simtiti amandoi (amandoua)? va pup si spor la treaba. si la mine e nebunie si abia apuc sa respir.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 18 Mar 2008, 15:51 
Veteran

Citat:

mersi madut, am dormit putin, dar bine :-* si sa stii ca sambata imi fac programare la masaj, nu mai stau. deja azi o sa o rog pe nasa noastra sa imi afca (ea mi-a recomandat salonul si voi merge cu ea, prima oara sambata..sper sa nu mi se anunte vreo vizita ceva..si sa trebuiasca sa lucrez, ca am si programare la probat rochii.:((

Scuza-ma ca te intreb: da cum vine asta ca ai programare la probat rochii? Iti trebuie programare cumva? sau numai la o anumita firma?(?)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 18 Mar 2008, 15:51 
Diva

ma gandeam ca sunt singura care asteapta sa treaca pastele pt a se duce sa isi caute rochie, dar vad ca mai sunt si alte miresici

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 18 Mar 2008, 15:57 
Veteran

Citat:
ma gandeam ca sunt singura care asteapta sa treaca pastele pt a se duce sa isi caute rochie, dar vad ca mai sunt si alte miresici

suntem multeeeee :)):rocker::ndance::p

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 18 Mar 2008, 16:00 
Diva

Citat:

Scuza-ma ca te intreb: da cum vine asta ca ai programare la probat rochii? Iti trebuie programare cumva? sau numai la o anumita firma?(?)

pai...la doua dintre saloanele unde am mai fost si mi-au placut vreo 2 modele, trebuie programare. altfel nu ai cum. sa vezi cand dai telefon (cum am dat eu ieri) si vroiam programare pt sambata, insa prima sambata libera in care ma puteau programa era 19 aprilie. mi se pare incredibil...asa ca mi-am facut programare la un salon sambata aceasta iar la celalalt, mai ocupat, abia pe 1 aprilie, la ora 18. sa vedeti ce rad cand nu voi putea ajunge...abia pe 19 aprilie o sa mai prind..desi se va ocupa si sambata aia. daca raman fara rochie..oare ma pot imbraca in blugi?:unsure:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 18 Mar 2008, 16:04 
Veteran

Citat:

pai...la doua dintre saloanele unde am mai fost si mi-au placut vreo 2 modele, trebuie programare. altfel nu ai cum. sa vezi cand dai telefon (cum am dat eu ieri) si vroiam programare pt sambata, insa prima sambata libera in care ma puteau programa era 19 aprilie. mi se pare incredibil...asa ca mi-am facut programare la un salon sambata aceasta iar la celalalt, mai ocupat, abia pe 1 aprilie, la ora 18. sa vedeti ce rad cand nu voi putea ajunge...abia pe 19 aprilie o sa mai prind..desi se va ocupa si sambata aia. daca raman fara rochie..oare ma pot imbraca in blugi?:unsure:

nu am auzit pana acum ca trebuie sa-ti faci programare la probat rochii :blink:

multa bafta draga mea

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 18 Mar 2008, 16:08 
Veteran

Citat:

Doamne fereste cum sa ramai fara rochie? Dar sincer nu mi se pare normal pai omul cand are timp atunci se duce in functie de cum se ivesc ocazii, mai si muncim mai vin si musafiri neasteptati, mai ne este rau. Sper sa nu dau si eu peste asa ceva ca ma imbrac intr-o perdea de matase . :D:-`:nbride:

Sus
Neconectat Profil  

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 2243 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72 ... 113  Următorul

Ora este UTC + 2 [ DST ]