Ultima vizită a fost: Acum este 19 Mai 2025, 20:50

Ora este UTC + 2 [ DST ]

Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 733 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29 ... 37  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Rochia de mireasa - vol V
MesajScris: 03 Mar 2008, 17:16 
Diva

Citat:
sa intelegem ca in week-end nimeni nu a probat rochii?

nimeni nu si-a gasit rochie?

eu am fost in weekendul asta sa ne uitam d rochii.. costume ... verighete k sa'mi fac bugetul k sa stiu cati bani imi trebuie... si am gasit rochite chiar frumoase si la preturi acceptabile

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 03 Mar 2008, 17:18 
Diva

Citat:
eu am fost in weekendul asta sa ne uitam d rochii.. costume ... verighete k sa'mi fac bugetul k sa stiu cati bani imi trebuie... si am gasit rochite chiar frumoase si la preturi acceptabile

oricum ai timp suficient la dispozitie ca sa iti gasesti rochia perfecta.

ai si probat?

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 14 Mar 2008, 01:56 
Diva

Citat:
si inca ceva...nu te infoi prea tare cu nashica ta saraca. las-o sa se simta si ea bine ca isi da cu parerea si apoi..stii tu mai bine ce vrei si ce iti place. :nwink:

AM GASIT-O!!!!!!
Asta vi-am mai spus de cateva ori! Ma scuzati dar sunt happyyyyy:njump::njump::njump::njump::njump:
zice ca joi trebuia sa merg cu mama, care nu a putut ca lucra, asa ca am dat niste telefoane si am luat-o pe una din domnisoarele de onoare. i-am zis ca de nu vine o dezmostenesc din functie:~*m-a plimbat saraca peste tot cu masina da devenise la un moment dat mai critica decat mine:D
intrasem intr-unul din magazine si vad o rochie pe crem...dragutza, intreb pe tanti dc gasim ep alb. pe principiul ca nu toate arata bine si ep alb si pe crem. depinde mult de model. am vazut care pe crem erau superbe, pe alb deloc...in fine. imi arunca o vorba de genu, mde...eventuaaaaal la comanda...a mea domnisorica se enerva si ma lua d-acolo exact la comanda! si vb cu o pretena care fu anu trecut miresuca sa vad unde mai sunt magazine. ea imi zice ca de nu mi-a placut in alea nika nici sa gasesc. si ca urmatorul spre care ne indreptam era tot acelasi magazin de unde plecaseram. eu cu gandul vreau sa mergem poate au pe alb...:((cand ajungem din masina am vazut-o...am intrat, intr-un minut am evaluat tot dupa care am rugat-o sa dezbrace manechina si gata:Dsambata am fost s-o cumparam cu mama. sa va zic ca domnisorica o injurat la toti soferii din trafic cat am umblat si nervoasa si agitata. cand m-a vazut imbracata a tacut din gura. ii venea sa planga:ok:
vai ca abia astept...rochia am lasat-o la nasa acas urmand sa o ia mama cand are drum cu masina. frumos cadou de la ai mei de 8 martie, nu?O:)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 14 Mar 2008, 10:35 
Diva

felicitari asteptam poze cu ea la galerie

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 14 Mar 2008, 11:21 
Veteran

asteptam pozele la galerie

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 14 Mar 2008, 12:33 
Diva

Citat:

oricum ai timp suficient la dispozitie ca sa iti gasesti rochia perfecta.

ai si probat?

da am probat de curiozitate sa vad cum arat in rochie de mireasa :nlol:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 14 Mar 2008, 12:42 
Veteran

Citat:

da am probat de curiozitate sa vad cum arat in rochie de mireasa :nlol:

si ce sentiment ai avut in acel moment?

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 14 Mar 2008, 12:45 
Diva

Citat:

si ce sentiment ai avut in acel moment?

nu stiu m'am simtit ciudat si bine si fericita si ma gandeam eu cum o sa ma misc cu atatea kg pe mine, cum o sa incap in masina si prietenul meu se chiunuia sa'mi faca poza dar nu a reusit ca eu nu stateam locului :nlol:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 16 Mar 2008, 03:05 
Diva

Citat:

AM GASIT-O!!!!!!
Asta vi-am mai spus de cateva ori! Ma scuzati dar sunt happyyyyy:njump::njump::njump::njump::njump:
zice ca joi trebuia sa merg cu mama, care nu a putut ca lucra, asa ca am dat niste telefoane si am luat-o pe una din domnisoarele de onoare. i-am zis ca de nu vine o dezmostenesc din functie:~*m-a plimbat saraca peste tot cu masina da devenise la un moment dat mai critica decat mine:D
intrasem intr-unul din magazine si vad o rochie pe crem...dragutza, intreb pe tanti dc gasim ep alb. pe principiul ca nu toate arata bine si ep alb si pe crem. depinde mult de model. am vazut care pe crem erau superbe, pe alb deloc...in fine. imi arunca o vorba de genu, mde...eventuaaaaal la comanda...a mea domnisorica se enerva si ma lua d-acolo exact la comanda! si vb cu o pretena care fu anu trecut miresuca sa vad unde mai sunt magazine. ea imi zice ca de nu mi-a placut in alea nika nici sa gasesc. si ca urmatorul spre care ne indreptam era tot acelasi magazin de unde plecaseram. eu cu gandul vreau sa mergem poate au pe alb...:((cand ajungem din masina am vazut-o...am intrat, intr-un minut am evaluat tot dupa care am rugat-o sa dezbrace manechina si gata:Dsambata am fost s-o cumparam cu mama. sa va zic ca domnisorica o injurat la toti soferii din trafic cat am umblat si nervoasa si agitata. cand m-a vazut imbracata a tacut din gura. ii venea sa planga:ok:
vai ca abia astept...rochia am lasat-o la nasa acas urmand sa o ia mama cand are drum cu masina. frumos cadou de la ai mei de 8 martie, nu?O:)

;););) dupa cum ziceam, bibicutza bravo tie! asteptam poze!! :drool:
eu inca tot nimic :( sambata viitoare, pe 22 martie am progranare sa mai probez o data cateva rochii. :( dar in acelasi magazin unde am mai fost si unde nu au adus modele noi. cred ca nu voi gasi..nici nu stiu ce magazine sa mai fie, ca din alea de tipul magazinelor de pe lipscani nu-mi plac deloc. sunt in dilema totala.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 16 Mar 2008, 15:34 
Nou Venit

Citat:

;););) dupa cum ziceam, bibicutza bravo tie! asteptam poze!! :drool:
eu inca tot nimic :( sambata viitoare, pe 22 martie am progranare sa mai probez o data cateva rochii. :( dar in acelasi magazin unde am mai fost si unde nu au adus modele noi. cred ca nu voi gasi..nici nu stiu ce magazine sa mai fie, ca din alea de tipul magazinelor de pe lipscani nu-mi plac deloc. sunt in dilema totala.

fetele mi-am gasit si eu rochita:ndance::ndance::ndance: sunt ffffff fericita!!credeam k nu imi voi gasi niciodata si eram atat de dezamgita de toate rochitele pe kre le vedeam pe lipscani,dar a fost o exceptie:X:X:X nu imi inchipuiam asa rochita mea de mireasa,dar cand am probat-o,pica extrem de bine:heart:era pe crem,am dat comanda sa o faca pe alb.,...dureaza o luna,dar ce conteazA??am rochita:X:X:X

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 16 Mar 2008, 22:37 
Diva

Citat:

fetele mi-am gasit si eu rochita:ndance::ndance::ndance: sunt ffffff fericita!!credeam k nu imi voi gasi niciodata si eram atat de dezamgita de toate rochitele pe kre le vedeam pe lipscani,dar a fost o exceptie:X:X:X nu imi inchipuiam asa rochita mea de mireasa,dar cand am probat-o,pica extrem de bine:heart:era pe crem,am dat comanda sa o faca pe alb.,...dureaza o luna,dar ce conteazA??am rochita:X:X:X

bravo ellys. :napplause: sa o porti sanatoasa si sa fiti fericiti toata viata. te asteptam cu poze la galerie si pe urma anunta-ne si noi ca le-ai pus sa o vedem. :nblink:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 17 Mar 2008, 23:51 
Diva

no vezi Logo ca si Elys si-a gasit...cand va zic ca tu si Mary urmati:nwink:

eu poza nu am sa va arat...au vazut-o doar una din dsoarele de onoare care a fost cu mine, mama cu care am fo s-o cumparam si in rest nasa cu domnisoara ei dar numai scoasa din sac nu pe mine, si inca cateva persoane in poza facuta cu celularul. dar poza a disparut gata:D nu risc nimic, am eliminat orice posibila primejdie de a o vedea cine nu trebe:nlol::nlol::nlol:mai ales ca i-am zis ca e scurta in fata, lunga in spate, transparenta, mov si cu dungulite verzi si cu voal doar pe fata:nblink:

si pe net nu e(?)

felicitari inc-odata Elys sa fie intr-un ceas bun si sa fi cea mai cea...asa cum voi fi si eu...si asa cum vom fi toate:D

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 18 Mar 2008, 02:26 
Diva

Citat:
no vezi Logo ca si Elys si-a gasit...cand va zic ca tu si Mary urmati:nwink:

eu poza nu am sa va arat...au vazut-o doar una din dsoarele de onoare care a fost cu mine, mama cu care am fo s-o cumparam si in rest nasa cu domnisoara ei dar numai scoasa din sac nu pe mine, si inca cateva persoane in poza facuta cu celularul. dar poza a disparut gata:D nu risc nimic, am eliminat orice posibila primejdie de a o vedea cine nu trebe:nlol::nlol::nlol:mai ales ca i-am zis ca e scurta in fata, lunga in spate, transparenta, mov si cu dungulite verzi si cu voal doar pe fata:nblink:

si pe net nu e(?)

felicitari inc-odata Elys sa fie intr-un ceas bun si sa fi cea mai cea...asa cum voi fi si eu...si asa cum vom fi toate:D

:nlol::nlol::nlol: esti tare amuzanta bibicuta. sa o stapanesti sanatoasa.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 18 Mar 2008, 02:31 
Diva

Citat:
:nlol::nlol::nlol: esti tare amuzanta bibicuta. sa o stapanesti sanatoasa.

:-*:-*:-*

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 18 Mar 2008, 16:14 
Diva

Citat:
:-*:-*:-*

dragele mele...mai recomanda-ti-mi si mie cateva magazine unde sa incerc sa imi gasesc rochie. deocamdata am fost la sposa del amore (modele san patrick) si la novias (modele pronovias). as mai vrea sa merg si la levintza..dar nu stiu ce sa fac. pe unde sa mai incerc prin alte parti? mai stiti ceva sa-mi recomandati? :nblink: pretty please?!

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 18 Mar 2008, 23:40 
Diva

:blink::blink:graus meu a zis ca numa perdea s anu imi pun in cap si daca se gandeste mai bine ncii pe cercuri d-alea s anu fie ca nu ii plac...ma apucai si i-am aratat cateva rochii de la galerie asa de info...si:zoombie:a zis la toate pe cercuri ca sunt prea mari nu ii plac deloc pe cercuri:((:((:((eu ce ma fac?(?):((:((

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 19 Mar 2008, 10:24 
Diva

scoti cercurile.
dar stai tu linistita una esti tu alta sunt pozele de la galerie

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 19 Mar 2008, 13:10 
Diva

Citat:
scoti cercurile.
dar stai tu linistita una esti tu alta sunt pozele de la galerie

i-am zis ca de nu o sa ii placa sau il vad schitand vreo mutra il leg la ochi si sa mearga orbeste si ma mai vede in pozeO:)
sau ii dau sa bea?(?)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 19 Mar 2008, 13:11 
Diva

Citat:
scoti cercurile.

faza e ca la cate volanase are de ii scot cercurile nu mai misc(?)
:nlol::nlol:eu care ziceam ca nu imi iau cu 10 straturi:nlol::nlol::nlol: cand mi-a pus tanti de la magazin fusta in cap ca sa inceapa sa aranjeze din ele m-o pufnit un ras :nlol::nlol::nlol::nlol:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 19 Mar 2008, 16:44 
Diva

Citat:

faza e ca la cate volanase are de ii scot cercurile nu mai misc(?)
:nlol::nlol:eu care ziceam ca nu imi iau cu 10 straturi:nlol::nlol::nlol: cand mi-a pus tanti de la magazin fusta in cap ca sa inceapa sa aranjeze din ele m-o pufnit un ras :nlol::nlol::nlol::nlol:

:nlol::nlol::nlol: ce nebuna esti..ma amuzi. imi si inchipui cum ti se mai vedea nasul dintre fuste si volanase si cerculete. :-` oricum nu te ingrijora, pentru ca vei vedea ca sotul tau va ramane mut cand te va vedea imbracata in rochia ta de mireasa. si asta pentru ca vorba mariei, una sunt fetele de la galerie, alta esti tu. plus ca, iti spun din proprie experienta, cand m-a vazut logodnicul meu in prima rochie imbracata a ramas mut de uimire si-mi zambea ca un copil bucuros

Sus
Neconectat Profil  

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 733 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29 ... 37  Următorul

Ora este UTC + 2 [ DST ]