Ultima vizită a fost: Acum este 10 Iul 2025, 01:14

Ora este UTC + 2 [ DST ]

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 452 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17 ... 23  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Cate rochii ati probat?
MesajScris: 18 Mar 2008, 23:42 
Diva

Citat:
macar dupa nunta o vei impartasi prin poze cu noi? macar atat meritam...nu?!:nlol:

categoric!!! se poate altfel?(!)(!)(!)
dar nu stiu daca sotiorul va aparea intr-o poza ca s-a apucat de marturisit ca :zoombie::zoombie::zoombie:, respectiv: :x:x:x:xla voal si cercuri in rest n-am decat sa imi iau ce vreau...incep sa ma nacajesc:((

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 18 Mar 2008, 23:44 
Veteran

Citat:

dar nu stiu daca sotiorul va aparea intr-o poza ca s-a apucat de marturisit ca :zoombie::zoombie::zoombie:, respectiv: :x:x:x:xla voal si cercuri in rest n-am decat sa imi iau ce vreau...incep sa ma nacajesc:((

prostii, nu te lua dupa el... ce stie el ... cand o sa te vada ce fumoasa o sa fii uita de voal si cercuri, asa si al meu spunea sa nu ma vada cu crinolina si i-am zis : "taci tu, ca nu stii nimic":lol:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 19 Mar 2008, 13:08 
Diva

Citat:
prostii, nu te lua dupa el... ce stie el ... cand o sa te vada ce fumoasa o sa fii uita de voal si cercuri, asa si al meu spunea sa nu ma vada cu crinolina si i-am zis : "taci tu, ca nu stii nimic":lol:

ce simpatica esti! multumesc mult de incurajare...asa ma tot gandesc si amagesc singura, ca nu stie el si vb in necunostinta de cauza dar cand m-o vedea...dup-aia incerc sa ma trezesc singura la realitate si ma gandesc oare ma amagesc singura? asa ne mintim frumos toate?:neyes::nlol::nlol::nlol:dar de vad vreo mutra schitata acolo il pocnesc de fata cu toti:~*sau ii pun ochelari sau opritori d-alea ca la cai sa nu vada in stanga si dreapta(?)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 19 Mar 2008, 13:16 
Veteran

vreau sa fiu de fatza...:nlol:))))))))))))))

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 19 Mar 2008, 13:17 
Veteran

opritori ...hmm... foarte interesant ... mi-ai dat idei:lol:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 19 Mar 2008, 14:52 
Diva

Citat:

doamna mea ..nu te necaji..e stresul dinaintea nuntii iar sotul tau are si el momentele lui de stres. e bine ca stii ca daca face mutrite ii vei da una, cu siguranta va fi nitel speriat...bietul de el :nwink: dar incearca sa nu ii dai in fata...ca sa va iasa bine pozele. te pup si mult calm va doresc.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 19 Mar 2008, 14:52 
Diva

Citat:

doamna mea ..nu te necaji..e stresul dinaintea nuntii iar sotul tau are si el momentele lui de stres. e bine ca stii ca daca face mutrite ii vei da una, cu siguranta va fi nitel speriat...bietul de el :nwink: dar incearca sa nu ii dai in fata...ca sa va iasa bine pozele. te pup si mult calm va doresc.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 20 Mar 2008, 23:16 
Diva

Citat:

ce bietul???niciun bietul ca el e factorul de stress in povestea asta, eu biata -nu beata!da? pricepeti corect:nlol::nlol::nlol::nlol:
acu serios vorbind, de nu ii place si se apuca de mutrit de fata cu invitatii -e el direct dar chiar asa nu cred totusi, adica sperO:)- in cap ii pun perdeauaO:)
glumesc si eu...si tot sper ca si el glumea cand mi-a spus...cume ra? speranta moare ultima?:nlol::nlol::nlol:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 23 Mar 2008, 02:45 
Diva

Citat:

ce bietul???niciun bietul ca el e factorul de stress in povestea asta, eu biata -nu beata!da? pricepeti corect:nlol::nlol::nlol::nlol:
acu serios vorbind, de nu ii place si se apuca de mutrit de fata cu invitatii -e el direct dar chiar asa nu cred totusi, adica sperO:)- in cap ii pun perdeauaO:)
glumesc si eu...si tot sper ca si el glumea cand mi-a spus...cume ra? speranta moare ultima?:nlol::nlol::nlol:

o sa amuteasca cand te va vedea...si o sa uiti si tu de aceste "amenintari" si el de ceea ce spunea despre crinoline. o sa fiti doi porumbei emotionati si dragastosi.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 23 Mar 2008, 23:09 
Diva

Citat:
eu mi-am luat rochia. Desi am plecat sa iau dintr-o bucata am luat corset si fusta. Este din saten fusta cu vreo 7 fuste de tul pe dedesubt si deasupra are organza adunata din loc in loc cui niste trandafirasi visinii.
Corsetul simplu, 2-3 flori broderie si 3 trandafirasi.
eu nu am indraznit sa probez nicio rochie pana acum.am o nelamurire insa:am nunta in iulie:nu o sa mor de cald cu atatea straturi de tul pe dedesubt?nu ma pricep....

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 24 Mar 2008, 02:00 
Diva

Citat:
eu nu am indraznit sa probez nicio rochie pana acum.am o nelamurire insa:am nunta in iulie:nu o sa mor de cald cu atatea straturi de tul pe dedesubt?nu ma pricep....

si mie mi-a placut mult o rochie probata in acest weekend, care avea mult voal si pe dedesubt si pe deasupra. si mai ca nu ma reped sa mi-o iau. am aceasi mica dilema..in privinta caldurii, insa cred sincer ca nu voi mai simti caldura sau frig, in iulie..fiindca va fi nunta mea, cel mai frumos eveniment..si cel mai impresionant. asa ca voi fi rezistenta O:)O:)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 24 Mar 2008, 21:30 
Diva

acuma la cata experienta am eu in purtat straturi de nunta:nlol::nlol::nlol:
dar eu m-am simtit tare bine ca fiind pe crinolina nu se lipea deloc de picioare, nici nu simti decat intr-adevar corsetul...

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 24 Mar 2008, 23:57 
Diva

Citat:
acuma la cata experienta am eu in purtat straturi de nunta:nlol::nlol::nlol:
dar eu m-am simtit tare bine ca fiind pe crinolina nu se lipea deloc de picioare, nici nu simti decat intr-adevar corsetul...

Ce motto frumos ai ales! Sotiorul tau a vazut rochia? Cum e sa ai rochiata in casa? Eu inca nu am inceput sa probez, dar cred ca imi va fi tare draga atunci cand o voi alege. O sa o duc la mama sa n-o vada al meu si sa nu stau toata ziua sa ma holbez la ea...

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 25 Mar 2008, 00:31 
Diva

Citat:
Ce motto frumos ai ales! Sotiorul tau a vazut rochia? Cum e sa ai rochiata in casa? Eu inca nu am inceput sa probez, dar cred ca imi va fi tare draga atunci cand o voi alege. O sa o duc la mama sa n-o vada al meu si sa nu stau toata ziua sa ma holbez la ea...

Si mei imi place enorm de mult acest gand...
Cat despre rochie, ea se afla la mama care sta mai departe de noi, iar sotiorul habar n-are...cred eu de cum e rochia...i-am zis ca e mov, scurta si transparenta:lol:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 25 Mar 2008, 21:38 
Diva

Citat:

Si mei imi place enorm de mult acest gand...
Cat despre rochie, ea se afla la mama care sta mai departe de noi, iar sotiorul habar n-are...cred eu de cum e rochia...i-am zis ca e mov, scurta si transparenta:lol:

;) bravo bibi. sa nu-i dai indicii si nici sa nu "transpiri" ceva la el. sa vezi ce uimit si placut surprins va fi cand vei aparea in biserica.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 26 Mar 2008, 01:07 
Diva

Citat:

;) bravo bibi. sa nu-i dai indicii si nici sa nu "transpiri" ceva la el. sa vezi ce uimit si placut surprins va fi cand vei aparea in biserica.

Da, da! Asa vreau si eu sa procedez! Ba chiar as vrea sa nu vina sa ma ia de acasa. Bine, noi acum stam impreuna, dar atunci o sa ma duc la ai mei acasa sa ma imbrac, sa ma aranjez. Deci n-as vrea sa vina sa ma ia de acasa. Vrau sa ne vedem la biserica. Ce ziceti?

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 26 Mar 2008, 03:07 
Diva

Citat:
Da, da! Asa vreau si eu sa procedez! Ba chiar as vrea sa nu vina sa ma ia de acasa. Bine, noi acum stam impreuna, dar atunci o sa ma duc la ai mei acasa sa ma imbrac, sa ma aranjez. Deci n-as vrea sa vina sa ma ia de acasa. Vrau sa ne vedem la biserica. Ce ziceti?

pai eu cred ca daca tu, voi va doriti sa faceti asa atunci asa sa fie. poate va sfatuiti si cu preotul care va va casatori sa vedeti ce va spune si el. eu nu cred ca va va impune biserica ceva. dar e bine sa discutati si cu el.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 28 Mar 2008, 19:43 
Diva

Citat:

si la noi in zona -in banat, de unde sunt ai mei- asa se procedeaza. asta daca nu ai cununia civila in aceeasi zi, ca altfel:-`acesta e si motivul pt care eu vroiam vineri cununia civila si sambata cea religioasa, dar pan la urma am lasat dupa ei. fie in aceeasi zi...
insa cum ziceam, sa revin la subiect:ok:cum se procedeaza acasuca la mama? alaiul merge dupa mire, ia mirele. pleaca toti dupa mireasa...mirele este in prima masina si acolo sta pana lumea ia mireasa. el nu intra dupa ea, sta afar in masina sau pe strada ma rog treaba omului. sta si isi gestioneaza emotiile si se mai gandeste odata ce sa raspunda popii:ok:dupa care mirele pleaca in fata cu masina iar mireasa se urca in ultima masina din alai! ajunsi la biserica, alaiul intra, mirele intra de obicei la bratul uneia dintre domnisoarele de onoare, sau chiar a doua, iar cand toata lumea si-a ocupat pozitia intra mireasa.:heart:mi se pare superb...

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 28 Mar 2008, 20:02 
Diva

Citat:
si la noi in zona -in banat, de unde sunt ai mei- asa se procedeaza. asta daca nu ai cununia civila in aceeasi zi, ca altfel:-`acesta e si motivul pt care eu vroiam vineri cununia civila si sambata cea religioasa, dar pan la urma am lasat dupa ei. fie in aceeasi zi...
insa cum ziceam, sa revin la subiect:ok:cum se procedeaza acasuca la mama? alaiul merge dupa mire, ia mirele. pleaca toti dupa mireasa...mirele este in prima masina si acolo sta pana lumea ia mireasa. el nu intra dupa ea, sta afar in masina sau pe strada ma rog treaba omului. sta si isi gestioneaza emotiile si se mai gandeste odata ce sa raspunda popii:ok:dupa care mirele pleaca in fata cu masina iar mireasa se urca in ultima masina din alai! ajunsi la biserica, alaiul intra, mirele intra de obicei la bratul uneia dintre domnisoarele de onoare, sau chiar a doua, iar cand toata lumea si-a ocupat pozitia intra mireasa.:heart:mi se pare superb...

pai...bi draga mea...mai bine se duce mirele la biserica, daca tot asteapta in fata casei si nu o vede pe frumoasa lui aleasa. dar bine, acum fiecare loc cu obiceiurile si traditiile lui.
in sud, bucuresti mai exact, e cam asa: mirele se imbraca la el acasa (la parintii lui) si dupa el se prezinta nasu. care il ia si amandoi vin dupa mireasa care e la ea acasa (la ai ei parinti) si este imbracata de domnisoarele de onoare si de nasa. apoi..pleaca impreuna la biserica. acolo ajunsi, intai intra in biserica domnisoara si cavalerul de onoare care tin lumanarile. apoi nasa cu mirele la brat si pe urma nasul cu mireasa de brat. cand aj in fata altarului, nasii se duc unul in dreapta mirelui celalalt in stanga miresei si incepe ceremonia slujbei. etc

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 28 Mar 2008, 20:03 
Diva

mie cred ca mi-ar placea sa ne vedem la biserica; si sa ma duca tatal meu la altar, unde sa ma astepte andrei.

Sus
Neconectat Profil  

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 452 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17 ... 23  Următorul

Ora este UTC + 2 [ DST ]