Ultima vizită a fost: Acum este 19 Mai 2025, 20:23

Ora este UTC + 2 [ DST ]

Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 733 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30 ... 37  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Rochia de mireasa - vol V
MesajScris: 19 Mar 2008, 16:44 
Diva

dar poti sa iti pui o jupa mai plina

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 19 Mar 2008, 16:56 
Junior

Citat:

faza e ca la cate volanase are de ii scot cercurile nu mai misc(?)
:nlol::nlol:eu care ziceam ca nu imi iau cu 10 straturi:nlol::nlol::nlol: cand mi-a pus tanti de la magazin fusta in cap ca sa inceapa sa aranjeze din ele m-o pufnit un ras :nlol::nlol::nlol::nlol:

ai grija ca daca scoti cercurile nu se mai aseaza atat de bine, depinde de croiala ei, cat de bine e realizata

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 19 Mar 2008, 18:30 
Diva

Citat:

ai grija ca daca scoti cercurile nu se mai aseaza atat de bine, depinde de croiala ei, cat de bine e realizata

eu zic ca daca arata bine cu cercuri sa porti cercuri - mai ales daca e din multe straturi nu se vede dunga aia de la cerc - care nici mie nu imi place

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 19 Mar 2008, 18:42 
Senior

cat costa fetelor un cerc?k vreau si eu macar asa sa vad cum arata rochia mea cu cerc,in speranta k se mai ridik putin

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 19 Mar 2008, 18:56 
Diva

Citat:
cat costa fetelor un cerc?k vreau si eu macar asa sa vad cum arata rochia mea cu cerc,in speranta k se mai ridik putin

cam 50-100 de lei

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 19 Mar 2008, 19:21 
Veteran

Citat:

o sa fie diferenta... rochia se aseaza altfel pe cercuri

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 19 Mar 2008, 19:23 
Veteran

eu am primit cercurile de la o prietena... dar nu mi-am cumparat rochie... asa ca ma plimb cu cercurile prin casa:nlol::nlol::nlol:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 20 Mar 2008, 02:21 
Diva

Citat:

eu zic ca daca arata bine cu cercuri sa porti cercuri - mai ales daca e din multe straturi nu se vede dunga aia de la cerc - care nici mie nu imi place

depinde mult si de cercuri.....crinolina mea nu s-a vazut deloc pe sub rochie

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 20 Mar 2008, 10:36 
Diva

laura dar si tu ai avut crinolina?
nu ai avut rochie tip sirena?
eu urasc crinolinele din tot sufletul, ma strange in spate cand ma gandesc ca trebuie sa ies si eu la cumparaturi si majoritatea rochiilor au crinoline

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 20 Mar 2008, 13:47 
Veteran

rochia mea este ceva in genul http://ghidulmiresei.ro/pics/items/thum ... 78bmos.jpg doar ca la fust are trandafirasi mici visinii
Vreau sa-mi pun si cercuri pana ajung la sala ca se aseaza mai bine rochia. Nu am ideea cum ma descurc cu mersul cu masina dar si altele au avut deci trebuie sa incap si eu.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 20 Mar 2008, 14:20 
Diva

Citat:
rochia mea este ceva in genul http://ghidulmiresei.ro/pics/items/thum ... 78bmos.jpg doar ca la fust are trandafirasi mici visinii
Vreau sa-mi pun si cercuri pana ajung la sala ca se aseaza mai bine rochia. Nu am ideea cum ma descurc cu mersul cu masina dar si altele au avut deci trebuie sa incap si eu.

Frumoasa rochita ta...cat despre crinolina, eu nu m-as fii descurcat fara ea....nu m-a incomodat deloc, ba dimpotriva m-a ajutat foarte mult, iar rochita nu statea la fel de bine daca nu aveam crinolina

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 20 Mar 2008, 23:26 
Diva

Citat:
eu am primit cercurile de la o prietena... dar nu mi-am cumparat rochie... asa ca ma plimb cu cercurile prin casa:nlol::nlol::nlol:
:nlol::nlol::nlol::nlol:nu mai pot!!!ma tavalesc de ras...bine ca stau pe jos!:nlol::nlol::nlol::nlol:

rochita e super dulcica...hai s ava zic ce stiu si eu:nlol:din mai multe experiente se iau deciziile finale nu?:ok:asadar, eu stiu ca exista rochii care sunt create efectiv pe cercuri. mai mult sunt rochii create pe anumite tipuri de cercuri...Almi, la mien cercurile au fost incluse in pretul rochiei, dar la magazin nu aveau cand ai luat rochia? Prietena mea care a avut nunta in 2006 a primit imprumut cercurile d ela magazin, dupa nunta le-a dus inapoi(?)
Sa revenim...de exemplu rochia mea cand am luat-o prima data pe mine m-o socat ac aveam impresia ca sunt prea multa...si mi-a schimbat tanti crinolina mi-a dat pe doua nu pe trei cercuri. M-am plimbarit p-acolo, m-am asezat. Toate bune doar ca aveam impresia ca se balangane efectiv pe mine. Si ma incomoda putin la mers, adica simteam materialul crinolinei pe picior. Dupa care zice dsoara care era cu mine -dra de onoare:ok:- ca sa mai icnerc odata cealalta cu trei cercuri -crinolina, rochia era aceeasi- la fel zice si tanti, cand o iau...:blink:perfect...ma miscam super usor, nu se clopotea pe mine nu nimic. m-am asezat, super. am afcut tri pasi de vals - extra!...dupa acre mi-a zis tanti ca rochia e creata pe trei de aia ma simt mai bine si se aseaza mai bine...:ok:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 20 Mar 2008, 23:29 
Diva

va dati seama ca nu se vad dungulite de cerc nu nimic...atat ca stiu eu si ca si avantaj pt mine cel putin, e faptul ca nu simt tot materialul acela al fustei pe picior. din contra e liber e bine, nu se lipeste de picior nu incomodeaza...Doamne-ajuta asa sa si fie. Eu am stat o ora cu ea pe mine...sper sa ma simt la fel de bine si in...4 luni si 26 de zile si trei sfert:D

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 21 Mar 2008, 13:38 
Diva

Citat:
va dati seama ca nu se vad dungulite de cerc nu nimic...atat ca stiu eu si ca si avantaj pt mine cel putin, e faptul ca nu simt tot materialul acela al fustei pe picior. din contra e liber e bine, nu se lipeste de picior nu incomodeaza...Doamne-ajuta asa sa si fie. Eu am stat o ora cu ea pe mine...sper sa ma simt la fel de bine si in...4 luni si 26 de zile si trei sfert:D

Sigur o sa te simti la fel de bine Bibi, daca nu si mai bine:nwink:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 21 Mar 2008, 14:53 
Diva

Citat:

sigur te vei simtit bine, subscriu si eu bibi. si e bine daca mai faci miscari prin casa cu crinolina si o fusta lunga pe deasupra; nu e vital, dar te mai obisnuiesti. la fel nu uita sa faci miscare cu pantofiorii sau sandalele pe care ti le iei. :nblink:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 21 Mar 2008, 22:49 
Diva

Citat:
la fel nu uita sa faci miscare cu pantofiorii sau sandalele pe care ti le iei. :nblink:

:blink:daca imi agsesc...ca de nu(?)atunci fac desculta nu? ca sa vad cat rezist:nlol::nlol:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 21 Mar 2008, 22:50 
Diva

Loooo, sa nu uiti sa imi dai de veste dc gasesti rochie ca dispeeeeeer, ma invart ca nebuan prin casa la gandul rochiei tale:~*

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 23 Mar 2008, 02:40 
Diva

Citat:
Loooo, sa nu uiti sa imi dai de veste dc gasesti rochie ca dispeeeeeer, ma invart ca nebuan prin casa la gandul rochiei tale:~*

bibi draga mea....azi am vazut o rochita superba. as indrazni sa spun rochita mea, insa mai am un drum de facut luni la o creatoare de moda si sa vad ce se intampla si acolo, poate voi mai vedea ceva frumos. Dar gandul si sufletul meu au ramas la rochita rose marie pe care am vazut-o azi. :neyes::neyes::neyes::neyes:(X)(X)(X) si am fost cu finutza mea, de 4 anisori jumatate, care imi va fi si domnisoara de onoare. am fost doar noi doua si am probat si eu si ea rochite. si la rochita asta iris a mea imi zice: "nasha, este o lochitza extlem de supelba" (nu il poate pronunta pe R). asa ca m-a topit si asta mica...iti dai seama:neyes::neyes:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 24 Mar 2008, 10:17 
Diva

Si atunci du-te si cumparati-o.Asteptam poze cu ea

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 24 Mar 2008, 15:29 
Diva

Citat:
Si atunci du-te si cumparati-o.Asteptam poze cu ea

mersi de incurajari maria. cred ca ma voi duce..cat de curand. o sa intreb inainte ca daca cumva nu o comand repede, e pericol sa raman fara ea..?! poate nu au prea multe modele ca acela, poate nu au cand sa le faca..cine stie. mi-a zis ca ar trebui cu 2 luni inainte minim sa le spun. oricum, va tin la curent :nwink:

Sus
Neconectat Profil  

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 733 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30 ... 37  Următorul

Ora este UTC + 2 [ DST ]