Ultima vizită a fost: Acum este 18 Mai 2025, 00:33

Ora este UTC + 2 [ DST ]

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 344 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 ... 18  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: voalul miresei
MesajScris: 12 Feb 2008, 22:21 
Diva

multumesc de sustinere Ramonelle!!!:-*

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 14 Mar 2008, 01:37 
Diva

AM SI VOAL!!!!:ndance::ndance::ndance::ndance::nbride::nbride::nbride:simplu, merge perfect cu voalul ce se vede putin din fusta:nwink:si are 20 de cristale sw pe el:De perfect!

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 14 Mar 2008, 10:45 
Diva

gata tu ai terminat cu imbracatul, mai ramane sa il pui la punct si pe ginerica

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 14 Mar 2008, 12:36 
Diva

Citat:
AM SI VOAL!!!!:ndance::ndance::ndance::ndance::nbride::nbride::nbride:simplu, merge perfect cu voalul ce se vede putin din fusta:nwink:si are 20 de cristale sw pe el:De perfect!

pe cand poze k sa vedem si noi rochia ?:D:p

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 17 Mar 2008, 23:45 
Diva

Citat:
pe cand poze k sa vedem si noi rochia ?:D:p

cam in 5 luni asa:p:porice dovada a fost distrusa cu desavarsire..in afar de rochie:nlol::nlol::nlol:

mai trebe pantofii, maria:ok:sau cum ziceam in cel mai rau caz fara, aia merg uitati:nlol::nlol:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 18 Mar 2008, 16:50 
Nou Venit

Citat:

buna fetelor
nu ama citit tot ce scrie pe aici dar am o rugaminte la voi:daca stiti unde pot sa gasesc bijuterii cu trandafiri pe arginiu si ceva de pus in par (nu diadema)-un pieptene sau ceva de genul cu trandafiri pe argintiu.daca stiti vreun magazin...eu nu am cautat pana acum:~*...:npray:
rochita e tot cu trandafiri f mici ...:D

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 18 Mar 2008, 23:36 
Diva

eu zic sa intrebi prin magazinele de miresuci, acolo trebuie sa gasesti accesorii. nu stiu daca vei gasi exact ce cauti dra nu ai nimic de pierdut daca intrebi...unde ai gasit rochia, nu ai vazut si accesorii?

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 18 Mar 2008, 23:37 
Diva

grasu meu a zis ca n-am decat sa arat ca un papagal asa colorata sa fie rochia numai perdea sa nu am in cap:blink::blink::blink:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 19 Mar 2008, 10:29 
Diva

mireasa fara voal nu are farmec

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 19 Mar 2008, 13:06 
Diva

Citat:
mireasa fara voal nu are farmec

si mai ales ca asa furmos sta si imi scoate fatzuca sau mocutza in evidentza:((oare chiar vorbea serios?...stiu ca are o fixatie impotriva perdelei dar eu am tot gandesc ac e altceva cand o vede pe mine, sau?:npray::npray:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 19 Mar 2008, 16:46 
Diva

iti cumperi si tu un voal simplu, scurt, fara broderii

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 20 Mar 2008, 16:22 
Diva

Citat:

si mai ales ca asa furmos sta si imi scoate fatzuca sau mocutza in evidentza:((oare chiar vorbea serios?...stiu ca are o fixatie impotriva perdelei dar eu am tot gandesc ac e altceva cand o vede pe mine, sau?:npray::npray:

Dar tu parca ziceai ca ti-ai luat voalul, nu?
Stii ca nici eu nu voiam sa-mi pun, dar toate prietenel mele insista, ca cica: "cum mireasa fara voal?" Pana la urma mi-as lua ceva, mai simplu si scurt. Am vazut la galerie pe la fete, modele dragute, simple, unele abia se vad. Nu faci si tu o poza cu voalul tau sa te vedem?

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 20 Mar 2008, 16:26 
Diva

Citat:
Dar tu parca ziceai ca ti-ai luat voalul, nu?
Stii ca nici eu nu voiam sa-mi pun, dar toate prietenel mele insista, ca cica: "cum mireasa fara voal?" Pana la urma mi-as lua ceva, mai simplu si scurt. Am vazut la galerie pe la fete, modele dragute, simple, unele abia se vad. Nu faci si tu o poza cu voalul tau sa te vedem?

sunt voaluri de foarte multe feluri - iti poti lua unul mic, simplu, transparent sa nu fie alb alb, si la receptie il poti da jos. am vazut si mirese care nu au vrut voal deloc si au avut doar tiara. in fond, in primul rand conteaza parerea ta, si abia dupa aceea a sotului tau. ca tu il porti. in plus, de unde sa stie el daca iti sta bine sau nu cu voal pana nu te vede.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 20 Mar 2008, 16:57 
Diva

aici ai foarte multa dreptate cristina, dar dupa parerea mea mireasa fara voal nu are farmec

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 20 Mar 2008, 23:12 
Diva

:nbride:
pai eu am voalul cumparat:D
e exact din acelasi voal cum e bucata de voal din josul fustei care e la vedere -e genul acela de fusta care in fata e putin ridicata si de sub ies 10 cm de voal -cred ca stiti modelul...no si exact din voal identic e si voalul din cap...si are prinse 20 de cristale sw -sincer cand am auzit cifra mi s-a parut mult dar cand l-am vazut nu e deloc mult ca nu se vad tare fiind impartite omogen pe voal...
a fost 70roni...l-au facut atunci la comanda pana am mers sa ridic rochia a fost gata:ok:

poze n-am. iar rochia e acas la ai mei. mergem weekendul acesta ca e Pastele la noi si poate reusesc sa prind cateva clipe singura cu rochia si sa ii fac o poza cu telefonu...:~*

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 21 Mar 2008, 01:11 
Veteran

Citat:
e exact din acelasi voal cum e bucata de voal din josul fustei care e la vedere -e genul acela de fusta care in fata e putin ridicata si de sub ies 10 cm de voal -cred ca stiti modelul...no si exact din voal identic e si voalul din cap...si are prinse 20 de cristale sw -sincer cand am auzit cifra mi s-a parut mult dar cand l-am vazut nu e deloc mult ca nu se vad tare fiind impartite omogen pe voal...
a fost 70roni...l-au facut atunci la comanda pana am mers sa ridic rochia a fost gata:ok:

poze n-am. iar rochia e acas la ai mei. mergem weekendul acesta ca e Pastele la noi si poate reusesc sa prind cateva clipe singura cu rochia si sa ii fac o poza cu telefonu...:~*

cat te-a costat rochitza?

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 21 Mar 2008, 01:11 
Veteran

Citat:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 21 Mar 2008, 22:39 
Diva

Citat:

mai mult decat planificam eu...:nlol::nlol:si iara mi s-a dovedit ca nu mai zic niciodata niciodata:nlol::nlol:
am zis ca nu dau mai mult de 10 mil, ca doar nu stie rochia sa faca curat sa coase sau sa spele vase sau eu mai stiu ce:~* dup-aia am crescut suma la 15 mil...pan la urma am platit 1790, cu voal 70, cu drumul dus-intors etc etc am ajuns la vreo 20:nlol::nlol::nlol:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 24 Mar 2008, 10:21 
Diva

Bibi nu stii ca asa se intampla, planurile de acasa nu se potrivesc cu cele din targ.Si eu mi-am propos ca o sa dau pana in 1000, dar prevad ca depasesc bugetul.Dar mai fur din bugetul lui

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 24 Mar 2008, 15:26 
Diva

Citat:
Bibi nu stii ca asa se intampla, planurile de acasa nu se potrivesc cu cele din targ.Si eu mi-am propos ca o sa dau pana in 1000, dar prevad ca depasesc bugetul.Dar mai fur din bugetul lui

:nwink: esti dragutza si amuzanta.
nici eu nu imi imchipui mireasa fara voal. iar eu imi doresc voal lung..am probat in weekend unul, simplu, fara nimic pe el sau la capete, insa foarte foarte lung. ma tot gandesc cum voi dansa cu el. m-a si intrebat logodnicul meu, cum voi dansa daca va fi lung...si daca mi-l voi scoate cand dansam. m-am uitat la el crezand ca glumeste..dar mi-am dat seama ca nu; intr-un fel are dreptate, ar trebui sa nu fie voalul atat de lung incat sa calc pe el...sa ma impiedic sau cine stie ce...dar mie asa mi-ar placea. plus ca daca ar fi dupa mine, l-as cumpara deja. ca tare mult mi-a placut de cel pe care l-am probat in weekend.

Sus
Neconectat Profil  

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 344 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 ... 18  Următorul

Ora este UTC + 2 [ DST ]