Citat:
eu am primit cercurile de la o prietena... dar nu mi-am cumparat rochie... asa ca ma plimb cu cercurile prin casa:nlol::nlol::nlol:
:nlol::nlol::nlol::nlol:nu mai pot!!!ma tavalesc de ras...bine ca stau pe jos!:nlol::nlol::nlol::nlol:
rochita e super dulcica...hai s ava zic ce stiu si eu:nlol:din mai multe experiente se iau deciziile finale nu?:ok:asadar, eu stiu ca exista rochii care sunt create efectiv pe cercuri. mai mult sunt rochii create pe anumite tipuri de cercuri...Almi, la mien cercurile au fost incluse in pretul rochiei, dar la magazin nu aveau cand ai luat rochia? Prietena mea care a avut nunta in 2006 a primit imprumut cercurile d ela magazin, dupa nunta le-a dus inapoi(?)
Sa revenim...de exemplu rochia mea cand am luat-o prima data pe mine m-o socat ac aveam impresia ca sunt prea multa...si mi-a schimbat tanti crinolina mi-a dat pe doua nu pe trei cercuri. M-am plimbarit p-acolo, m-am asezat. Toate bune doar ca aveam impresia ca se balangane efectiv pe mine. Si ma incomoda putin la mers, adica simteam materialul crinolinei pe picior. Dupa care zice dsoara care era cu mine -dra de onoare:ok:- ca sa mai icnerc odata cealalta cu trei cercuri -crinolina, rochia era aceeasi- la fel zice si tanti, cand o iau...

perfect...ma miscam super usor, nu se clopotea pe mine nu nimic. m-am asezat, super. am afcut tri pasi de vals - extra!...dupa acre mi-a zis tanti ca rochia e creata pe trei de aia ma simt mai bine si se aseaza mai bine...