Ultima vizită a fost: Acum este 05 Iul 2025, 18:27

Ora este UTC + 2 [ DST ]

Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 2243 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 75, 76, 77, 78, 79, 80, 81 ... 113  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Buna dimineata! - vol. VI
MesajScris: 25 Mar 2008, 14:33 
Diva

Citat:
Neataa!:ndance:
Am fost pe aici, Laura, dar nu am mai scris pe ghid. am citit tot:-`
Si caut vacante :food:

ei ei...te plictisim?

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 25 Mar 2008, 14:41 
Veteran

Citat:

ei ei...te plictisim?

(X)Nu... Ti-am zis ca citesc tot!:ok:
Nici tu nu prea mai scrii... ce faci?

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 25 Mar 2008, 14:56 
Diva

Citat:
(X)Nu... Ti-am zis ca citesc tot!:ok:
Nici tu nu prea mai scrii... ce faci?

sunt cam ocupata ...si sincer dupa ce ai nunta parca nici nu mai ai subiecte...
astept sa am bebe sa fiu activa la subiectele de copii.
imi place sa intru cand le vad pe veterane...in ret le las pe fetele noi sa povesteasca despre nunta.ca nu are sens sa ma bag

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 25 Mar 2008, 15:10 
Diva

neata fetelor, dragutelor. am fost ieri la o creatoare de moda pentru rochita si am trait din plin zicala la pomul laudat sa nu te duci cu sacul. deci..nu stiu ce sa zic..macar bine ca incerc toate posibilitatile, ca sa nu am vreo parere de rau ca nu am incercat si "acolo".

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 25 Mar 2008, 16:46 
Diva

Citat:
Tot mai mult conteaza toate telefoanele si urarile de "La Multi Ani!" pe care le primesc...Asa ca, "La Multi Ani!!!!" inca o data Ayrun. Ne spui care e cadoul preferat din tot ce ai primit? Ca de bucurat, sunt sigura ca te-ai bucurat de toate.

da, m-am bucurat de toate in mod egal pot sa zic, chiar mi-a placut tot ce-am primit, mai rau ca nu ma pot bucura de parfumurile mele si de cele pe care le-am primit, din cauza greturilor , sunt inchise in dulap

:-`, asta este, dar nu pt mult timp:D

A si ca sa zic asa ceva ce mi-a placut in mod deosebit, sunt toate florile pe care le-am primit, multe, multe m-am simtit ca la cununie , toata lumea m-a rasfatat ieri, ador florile si-n special freziile :p

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 25 Mar 2008, 18:36 
Diva

Felicitari si d ela mine Ayrun, cu putina intarziere ce e drept:~*dar cu atat mai mult drag!!!La multi ani, sanatate si tot ceea ce va doriti sa si aveti parte si chair mai multe!

Laura! ma superi ca vb asa! pai eu abia apuc sa vad ce zic fostele miresuci, pt mine si cred ca vb si in numele altor miresuci, e tare tare important sa ne zica parerea si fost miresuci!!!

Lo, treci la cumparat rochita ce i-a placut finutzei!!!!! Vezi ca aia e a ta???:heart:

Va pupacesc si fug acasuca. Azi toata ziua am stat in prelucrarea unui proiect. Si eu care speram sa ajung sa schimb cateva cuvinte cu voi:(Va pupacesc si poate reusesc macar de acas sa va citesc!!!

Sa aveti o dupa-masa frumoasa si calduroasa!

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 25 Mar 2008, 19:44 
Diva

Salutare fetelor! Cu ce va mai ocupati?
La multi ani ayrun! sa fii iubita si mai ales sa scapi de greturile astea si sa ai o sarcina usoara si-un bebe sanatos si frumos!
bamba, eram pe aici pe-aproape. am profitat de pastele catolic si am plecat cateva zile in burgundia! f frumos! si zona si vinul:champagne:;) nu-mi vine sa cred ca deja esti mami...ma bucur asa mult!!!!

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 25 Mar 2008, 19:59 
Diva

Citat:
La multi ani ayrun! sa fii iubita si mai ales sa scapi de greturile astea si sa ai o sarcina usoara si-un bebe sanatos si frumos!
bamba, eram pe aici pe-aproape. am profitat de pastele catolic si am plecat cateva zile in burgundia! f frumos! si zona si vinul:champagne:;) nu-mi vine sa cred ca deja esti mami...ma bucur asa mult!!!!

clarut!!!!iar ai fost in vacanta???esti o norocoasa, ce pot sa spun?
bine ca te-ai intors...nu stiam unde ai plecat...(?)(?)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 25 Mar 2008, 20:21 
Diva

Citat:

da, m-am bucurat de toate in mod egal pot sa zic, chiar mi-a placut tot ce-am primit, mai rau ca nu ma pot bucura de parfumurile mele si de cele pe care le-am primit, din cauza greturilor , sunt inchise in dulap

:-`, asta este, dar nu pt mult timp:D

A si ca sa zic asa ceva ce mi-a placut in mod deosebit, sunt toate florile pe care le-am primit, multe, multe m-am simtit ca la cununie , toata lumea m-a rasfatat ieri, ador florile si-n special freziile :p

Daaaaaaa, ce frumos e sa primesti flori. Si mie imi plac cel mai mult. Si toata lumea ma stie ca-s innebunita dupa ele. Primesc si din cele taiate si la ghiveci. Ma bucur ca te-ai simti rasfatata. Asa trebuie sa ne fim toate!

Salut fetele!

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 25 Mar 2008, 20:27 
Diva

Buna dupa-masa fetelor...
in sfarsit reusesc sa intru si eu putin pe forum, ca am fost tare ocupata zilele astea:p
Welcome back Clarut....si 'La multi ani' cu intarziere de vreo 6 zile:champagne:....tu cum te-ai petrecut de ziua ta?

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 25 Mar 2008, 20:33 
Diva

Citat:

Ce-ti pasa tie...n-ai treaba cat te plimbi :))

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 25 Mar 2008, 20:33 
Diva

Citat:
Neataa!:ndance:
Am fost pe aici, Laura, dar nu am mai scris pe ghid. am citit tot:-`
Si caut vacante :food:

Ariana, eu recomand tuturor celor pe care ii aud ca vor sa mearga undeva in vacanta agentia cu care am ales noi hotelul unde am stat la Paris. Au preturi de la mici la mari, adica pt toata lumea si nu am avut niciun fel de problema. Am ales hotelul, am vazut poze, date despre el, cam tot ce voiam sa stim, am rezervat hotelul pe internet, am platit pe internet, am primit factura si voucherul. La hotel am dat doar voucherul si atat. Nici nu ne-au cerut buletin, pasaport, nu ne-au intrebat nume, nimic. Si pt ca voiam sa vizitam cat mai mult, n-am vrut un hotel scump, caci nu aveam de gand sa stam decat pt un dus si pt dormit in camera. Am ales un hotel de 2 stele, foarte dragut si linistit in Montmartre, chiar langa Sacre Coeur si am platit pt 5 nopti 300 de euro camera dubla cu mic dejun inclus.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 25 Mar 2008, 21:03 
Senior

spune-ne si noua ce hotel este sau unde la-i gasit?

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 25 Mar 2008, 21:11 
Diva

Citat:
Buna dupa-masa fetelor...
in sfarsit reusesc sa intru si eu putin pe forum, ca am fost tare ocupata zilele astea:p
Welcome back Clarut....si 'La multi ani' cu intarziere de vreo 6 zile:champagne:....tu cum te-ai petrecut de ziua ta?

multumesc!:-* eu am dus-o din restaurant in restaurant:D a fost frumos...dar a trecut rpd:-`

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 25 Mar 2008, 21:13 
Diva

Citat:

Ce-ti pasa tie...n-ai treaba cat te plimbi :))

:D dc pot;) cum te simti? "pari" f vioaie:)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 25 Mar 2008, 21:21 
Diva

Citat:
Ariana, eu recomand tuturor celor pe care ii aud ca vor sa mearga undeva in vacanta agentia cu care am ales noi hotelul unde am stat la Paris. Au preturi de la mici la mari, adica pt toata lumea si nu am avut niciun fel de problema. Am ales hotelul, am vazut poze, date despre el, cam tot ce voiam sa stim, am rezervat hotelul pe internet, am platit pe internet, am primit factura si voucherul. La hotel am dat doar voucherul si atat. Nici nu ne-au cerut buletin, pasaport, nu ne-au intrebat nume, nimic. Si pt ca voiam sa vizitam cat mai mult, n-am vrut un hotel scump, caci nu aveam de gand sa stam decat pt un dus si pt dormit in camera. Am ales un hotel de 2 stele, foarte dragut si linistit in Montmartre, chiar langa Sacre Coeur si am platit pt 5 nopti 300 de euro camera dubla cu mic dejun inclus.

da...si eu tot parisul il recomand! il ador:love: si franta in general! chiar langa sacre coeur e ok, verde, frumos...dar mai jos e place pigalle, moulin rouge, fetite, stiti voi;) asta ca sa stiti si sa nu va treziti chiar in mijlocul lor. mai cautati si pe lodgis.fr. sunt garsoniere sau ap de inchiriat la preturi muuuuult mai mici si calitate mult mai ridicata. arondismentele 2,3,11 si o parte din 12 sunt ok. ma rog, mai sunt si multe altele...tb doar sa va uitati. parerea mea:ok:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 25 Mar 2008, 21:30 
Diva

Citat:

multumesc!:-* eu am dus-o din restaurant in restaurant:D a fost frumos...dar a trecut rpd:-`

Din pacate momentele frumoase trec prea repede...
te-am facut si mai tinerica cu o zi, ca de fapt sunt 7 zile de la ziua ta...asa-s eu, mai aiurita cateodata:wacko:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 25 Mar 2008, 23:59 
Diva

Citat:
da...si eu tot parisul il recomand! il ador:love: si franta in general! chiar langa sacre coeur e ok, verde, frumos...dar mai jos e place pigalle, moulin rouge, fetite, stiti voi;) asta ca sa stiti si sa nu va treziti chiar in mijlocul lor. mai cautati si pe lodgis.fr. sunt garsoniere sau ap de inchiriat la preturi muuuuult mai mici si calitate mult mai ridicata. arondismentele 2,3,11 si o parte din 12 sunt ok. ma rog, mai sunt si multe altele...tb doar sa va uitati. parerea mea:ok:

Da, asa e, noi am stat insa mai departe, la vreo 3 statii de metrou de Place Pgalle, in Poisonniere. Mie mi-a placut cartierul, foarte pitoresc. Si am fost in ultima seara si la Moulin Rouge. Ei bine, cartierul asta nu mi-a placut deloc. Cred ca a fost singurul care nu mi-a placut in Paris. Mi s-a parut ... murdar in primul rand. Stiam eu ca e vorba despre fetite, dar nu-mi imaginam ca e chiar asa. Practic te ridica din strada... Altfel Parisul... chiar merita! Nota 10 plus!

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 26 Mar 2008, 00:57 
Diva

Citat:
Da, asa e, noi am stat insa mai departe, la vreo 3 statii de metrou de Place Pgalle, in Poisonniere. Mie mi-a placut cartierul, foarte pitoresc. Si am fost in ultima seara si la Moulin Rouge. Ei bine, cartierul asta nu mi-a placut deloc. Cred ca a fost singurul care nu mi-a placut in Paris. Mi s-a parut ... murdar in primul rand. Stiam eu ca e vorba despre fetite, dar nu-mi imaginam ca e chiar asa. Practic te ridica din strada... Altfel Parisul... chiar merita! Nota 10 plus!

buna seara, fetelor! bine ai revenit Clarut! ce bine de tine...vacanta...abia astept si eu concediul de pasti si sper sa ma plimb si eu.
Laura, cum te mai simti? ai fost la dr?
va pupic!

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 26 Mar 2008, 01:01 
Diva

Citat:

buna seara, fetelor! bine ai revenit Clarut! ce bine de tine...vacanta...abia astept si eu concediul de pasti si sper sa ma plimb si eu.
Laura, cum te mai simti? ai fost la dr?
va pupic!

Mmmmm, concediu de Pasti!!!! Uitasem de asta. Ma rog, sunt cateva zile libere. Cred ca le vom petrece ca anul trecut: la odihna acasa. Dar ce bine ar fi!!!

Sus
Neconectat Profil  

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 2243 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 75, 76, 77, 78, 79, 80, 81 ... 113  Următorul

Ora este UTC + 2 [ DST ]