Ultima vizită a fost: Acum este 27 Iun 2025, 00:05

Ora este UTC + 2 [ DST ]

Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 268 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 14  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Coafura
MesajScris: 17 Feb 2006, 20:17 
Nou Venit

Citat:

Frezez gen "tanar si nesuferit" :))

http://www.theknot.com
site-ul asta are si poze cu coafuri frumoase naturale, chiar am gasit vreo 10 care sa-mi placa... cauta exact pe unde, mi-e lene sa merg exact la linkul cu coafurile

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 17 Feb 2006, 20:18 
Diva

Citat:

http://www.theknot.com
site-ul asta are si poze cu coafuri frumoase naturale, chiar am gasit vreo 10 care sa-mi placa... cauta exact pe unde, mi-e lene sa merg exact la linkul cu coafurile

Ce "golanca mik esti" ...mercic ...si pentru indiciul asta ..e suficient! Multumesc!! :lips::cool::lips::cool:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 17 Feb 2006, 21:15 
Diva

Citat:

da, dar nu cumva nu o sa se mai vada bine parul? asa vreau si eu, dar...

gaby

Gasim noi o solutie ca imposibil nu e ...

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 18 Feb 2006, 13:43 
Veteran

Citat:

sper sa gasim ca eu sincer m-am plictisit sa gasesc solutii...:x...nimic nu e simplu...):(
gaby

iubita,du-te acolo unde ti-am recomandat eu..gaseste coafeza solutii..crede-ma..;)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 18 Feb 2006, 18:55 
Diva

Citat:
sper sa gasim ca eu sincer m-am plictisit sa gasesc solutii...:x...nimic nu e simplu...):(
gaby

Acum vin de la Expomariage si vreau sa iti spun ca am vazut cateva coafuri exact asa cum imi doresc eu ... foarte reusite ... deci se poate. :ok:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 18 Feb 2006, 19:43 
Diva

Citat:
Acum vin de la Expomariage si vreau sa iti spun ca am vazut cateva coafuri exact asa cum imi doresc eu ... foarte reusite ... deci se poate. :ok:

super..ma bucur ca ai gasit...
dar coafurile unde erau expuse? :) poze, nu?

se pare ca e chiar ok targul asta...
invitatii ati gasit? stiu ca cautati...

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 18 Feb 2006, 20:40 
Diva

Citat:

super..ma bucur ca ai gasit...
dar coafurile unde erau expuse? :) poze, nu?

se pare ca e chiar ok targul asta...
invitatii ati gasit? stiu ca cautati...

Nu erau poze; le-am vazut la tipele care faceau prezentare cu rochite de mireasa. Am luat si un pliant de la salonul respectiv dar acesta este din Bucuresti si nu ma pot ajuta prea mult ... dar macar acum stiu ca ceea ce vreu este posibil.
Si am gasit si invitatii; o sa merg si maine ca sa fie si Narcis cu mine cand facem comanda.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 19 Feb 2006, 02:25 
Diva

Citat:

Si am gasit si invitatii; o sa merg si maine ca sa fie si Narcis cu mine cand facem comanda.

faceti comanda? vreau sa vad si eu modelul...:)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 19 Feb 2006, 02:29 
Diva

Citat:

faceti comanda? vreau sa vad si eu modelul...:)

O sa-l vezi dar mai intai sa dam comanda sa stim sigur ca este acela. Oricum este un model simplu, clasic dar ne intereseaza pentru ca este printre singurul model care are si carduri de masa si de bani cu acelasi model.
Si noi mergem pe linia aceasta a asortarii lucrurilor intre ele, cel putin eu sunt impatimita.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 20 Feb 2006, 14:05 
Diva

Citat:
O sa-l vezi dar mai intai sa dam comanda sa stim sigur ca este acela. Oricum este un model simplu, clasic dar ne intereseaza pentru ca este printre singurul model care are si carduri de masa si de bani cu acelasi model.
Si noi mergem pe linia aceasta a asortarii lucrurilor intre ele, cel putin eu sunt impatimita.

Nu esti singura impatimita....si eu as vrea sa fac la fel...dar mi-e teama ca nimeni nu va observa efortul depus...si vor fi destui carcotasi...care sa comenteze diverse chestiii!:((

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 20 Feb 2006, 14:23 
Diva

Citat:
Fetelo, stiti cam cat costa o coafura de mireasa facuta de cei de la Getts ? Si daca se deplaseaza la "domiciliul clientei" ?

Cred ca e destul de scumpa...avand in vedere ca au un renume cat de cat,....si sincer ..nu prea cred ca se deplaseaza...:wacko::blink:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 27 Feb 2006, 16:33 
Diva

Citat:

Si eu cred ca e scumpa si jumate din bani ii dai numai pe nume.

pai am sunat eu la un salon d-asta ...si mi-au spus ca pt. mireasa e cam 3 milioane coafura...:((:((:((:((

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 27 Feb 2006, 16:52 
Diva

Citat:
pai am sunat eu la un salon d-asta ...si mi-au spus ca pt. mireasa e cam 3 milioane coafura...:((:((:((:((

:zoombie: :mellow: :wacko: :(( :o :o :o da-o-ncolo de treaba!!!!!!!!!!! 3 milioane????? dar ce-ti pune, soro, praf de diamante???? nu, ca asta-i prea de tot!!! :mellow:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 27 Feb 2006, 16:55 
Diva

Citat:

:zoombie: :mellow: :wacko: :(( :o :o :o da-o-ncolo de treaba!!!!!!!!!!! 3 milioane????? dar ce-ti pune, soro, praf de diamante???? nu, ca asta-i prea de tot!!! :mellow:

da....mai zi si tu ceva...salonul pamantului....mi-am inghitit limba cand am auzit! O sa merg tot la un coafor d-asta de la coltul blocului ca e mult mai ieftin ...si cine stie ce talente s-or ascunde pe acolo?? Astia cu 3 milioane ma tund, ma vopsesc, ma coafeaza, ma spala, imi fac masaj si isi trage si coafeza spaga! :p:p:p

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 27 Feb 2006, 18:44 
Diva

Citat:

De 3 milioane imi fac abonament pt 1 an la mine la salon. La cat de des ma duc.......
Nici nu cred ca dau atata intr-un an la coafor:D

te duci in buzau sau in buc??Vreau si eu sa stiu unde si cat te costa!!

Sus
Neconectat Profil  

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 268 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 14  Următorul

Ora este UTC + 2 [ DST ]