Ultima vizită a fost: Acum este 19 Mai 2025, 19:33

Ora este UTC + 2 [ DST ]

Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 733 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31 ... 37  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Rochia de mireasa - vol V
MesajScris: 24 Mar 2008, 21:16 
Diva

:njump::njump::njump::njump:vezi ca avu baba dreptate?:nlol::nlol:
vai abia astept sa vi sa ne postezi poze...

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 25 Mar 2008, 00:41 
Diva

Citat:
:njump::njump::njump::njump:vezi ca avu baba dreptate?:nlol::nlol:
vai abia astept sa vi sa ne postezi poze...

Da dar si tu trebuie sa pui pozeeeee. Vai dar stiti ca citind aici despre cum va cautati voi rochii sau cum vi le-ati luat deja, mi se face si mie pofta sa m-apuc de cautat si de incercat... hai puneti poze, abia astept sa va vad.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 25 Mar 2008, 21:36 
Diva

Citat:
Da dar si tu trebuie sa pui pozeeeee. Vai dar stiti ca citind aici despre cum va cautati voi rochii sau cum vi le-ati luat deja, mi se face si mie pofta sa m-apuc de cautat si de incercat... hai puneti poze, abia astept sa va vad.

pai alinutza fugi si tu intr-unul dintre weekendurile astea si probeaza. o sa vezi ce mult iti va placea. mie mi-a trebuit ceva timp sa ma urnesc..sa-mi gasesc timp. iar acum as tine-o dintr-o proba in proba :neyes:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 26 Mar 2008, 10:07 
Diva

ce bine ca voua va place, eu detest.
urasc sa ma imbrac sa ma dezbrac, nu stiu ce voi face cand intradevar va trebui sa apuc de cautat

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 26 Mar 2008, 13:55 
Diva

Citat:
ce bine ca voua va place, eu detest.
urasc sa ma imbrac sa ma dezbrac, nu stiu ce voi face cand intradevar va trebui sa apuc de cautat

si eu detest din tot sufletul sa probez haine - de aia imi cumpar numai de la cateva firme la care stiu ce nr am.

dar am avut noroc - a doua rochie probata a fost aleasa

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 26 Mar 2008, 14:10 
Diva

bine ca ai fost norocoasa, eu la haine nu prea am noroc.
asa ca prevad ca o sa ma apuce toate pandaliile, imbracate dezbracate si tot asa

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 26 Mar 2008, 14:26 
Diva

Citat:
bine ca ai fost norocoasa, eu la haine nu prea am noroc.
asa ca prevad ca o sa ma apuce toate pandaliile, imbracate dezbracate si tot asa

pai in tg mures oricum nu e decat un magazin cu rochii de mireasa - restul sunt cu rochii de inchiriat

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 26 Mar 2008, 14:30 
Diva

nici in bacau nu sunt multe, din cate stiu eu sunt 5 din care 2 sau deschis acuma si au niste preturi si modele care la de dorit, asa am putut sa vad prin geam deorece era inchis,iar restul au cate 5-10 modele.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 26 Mar 2008, 14:32 
Diva

Citat:
nici in bacau nu sunt multe, din cate stiu eu sunt 5 din care 2 sau deschis acuma si au niste preturi si modele care la de dorit, asa am putut sa vad prin geam deorece era inchis,iar restul au cate 5-10 modele.

si atunci unde o sa cauti? la noi e moda sa mergem la cluj la cumparaturi

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 26 Mar 2008, 14:34 
Diva

La noi e moda sa mergem la Piatra, si am gasit cateva modele frumusele pe site-urile lor si au si preturi accesibile.
sper sa nu fiu dezamagita cand o sa ajung acolo.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 26 Mar 2008, 14:47 
Diva

Citat:
La noi e moda sa mergem la Piatra, si am gasit cateva modele frumusele pe site-urile lor si au si preturi accesibile.
sper sa nu fiu dezamagita cand o sa ajung acolo.

esti subtire si inalta - nu prea ai cum sa fii dezamagita ca aprox toate modelele ti-ar veni bine

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 26 Mar 2008, 15:05 
Diva

multumesc frumos pentru incurajari.
modele care mi-au placut am gasit o graza pe net acuma sa vad in magazine.
dar astept sa se faca mai frumos afara ca sa plec la cautat ca imbracate cu multe haine pe mine nu ma duc

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 26 Mar 2008, 16:12 
Diva

Citat:
multumesc frumos pentru incurajari.
modele care mi-au placut am gasit o graza pe net acuma sa vad in magazine.
dar astept sa se faca mai frumos afara ca sa plec la cautat ca imbracate cu multe haine pe mine nu ma duc

asa e maria; mai bine lasa sa vina primavara mai serios (azi-noapte a nins nitel dar fara putere si in bucuresti). si poate vei avea si putere mai mare pe soare si caldura. ca sa nu mai zic de chef :nwink:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 28 Mar 2008, 19:49 
Diva

nici pe mine nu ma incantat faza cu imbraca-te dezbraca-te dar nici nu am intampinat probleme ina cest sens. prin cate am intrat ncii nu am probat pt ca nu mi-a placut si apai de nu imi place ceva ce rest are sa probez? ca se aseaza intr-un fel pe manechin altfel pe tine, asta cred. dar problema asta se pune cand iti place, ca sa te convingi dc e ok sau nu, dar cand nu iti place de la inceput...:~*
maria oricum mai e vreme. eu stiu ca pe la 6 luni ma intrebam sa ar trebui sa incep sa caut? dar oare nu e prea devreme? dar ce fac cu rochia atat amar de vreme in dulap si d-astea. in schimb nu imi pare rau ca m-am urnit din loc. cu toate ca nici acum nu era tarziu sa incep dar pe ideea ca te sti linistit cand o ai:ok:si eu cum numai la ea ma gandesc:heart::neyes::neyes::neyes:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 31 Mar 2008, 18:49 
Diva

Citat:
cu toate ca nici acum nu era tarziu sa incep dar pe ideea ca te sti linistit cand o ai:ok:si eu cum numai la ea ma gandesc:heart::neyes::neyes::neyes:

si eu ma gandesc la rochitele probate..si daca ma gandesc mai bine..mi-o imaginez pe una dintre ele pe mine...si ma imaginez cum mi-o ridic ca sa pot pasi normal, cum imi sta cand intru in biserica si tot asa...banuiesc ca toate visam cu ochii deschici (sau inchisi)..tot asa.
O:)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 31 Mar 2008, 18:52 
Diva

categoric!!intrebarea e daca te visezi intr-una anume sau asa in general? si cea anume inteleg ca e una din cele probate? si ai anuntat sa ti-o tina pana vine mami sa mergeti impreuna???:nbride::ndance::ndance:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 31 Mar 2008, 18:58 
Diva

Citat:
categoric!!intrebarea e daca te visezi intr-una anume sau asa in general? si cea anume inteleg ca e una din cele probate? si ai anuntat sa ti-o tina pana vine mami sa mergeti impreuna???:nbride::ndance::ndance:

pai..astept pana in 12 aprilie cand mai merg la novias sa incerc si acolo cateva rochite. si dupa, daca nu aflu nimic de picat pe spate la novias...voi vorbi sa mi-o retina pe aceasta. oricum voi suna zilele astea sa ii intreb la acest magazin daca o mai au pes toc sau daca cumva nu e ceva unicat si nu mai exista. atunci sa vezi distractie si plansete :wacko:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 31 Mar 2008, 19:23 
Diva

scumpi...eu zic ca daca ti-a picat asa cu tronc si te gandesti la ea, eu zic sa vb sa ti-o tina, evtl. le lasi un acont de 2mil...poate ai sorti de izbanda?

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 31 Mar 2008, 20:30 
Nou Venit

Buna fetele,
Eu mi-am cumparat deja rochia de mireasa. Am probat decat 2 rochii de la 2 firme diferite. Oricum imi place mult cea aleasa. Si eu am depasit putin bugetul pe care mi l-am propus. A costat 16 mil si mi-a cumparat-o sotul meu.
Succes la cumparaturi!!!!
Eu mi-am cuparat-o de la Mirandi.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 31 Mar 2008, 21:17 
Nou Venit

A costat 16 mil si mi-a cumparat-o sotul meu.
Succes la cumparaturi!!!!
Eu mi-am cuparat-o de la Mirandi.

Stiu ca mirele imbraca mireasa si invers...eu o sa incep sa caut...la mariage couture au rochii superbe...:huh:

Sus
Neconectat Profil  

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 733 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31 ... 37  Următorul

Ora este UTC + 2 [ DST ]