Ultima vizită a fost: Acum este 17 Mai 2025, 08:52

Ora este UTC + 2 [ DST ]

Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 194 mesaje ]  Du-te la pagina 1, 2, 3, 4, 5 ... 10  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Ce atributii are domnisoara de onoare?
MesajScris: 19 Feb 2006, 16:14 
Diva

Citat:
Eu am o dilema- cine trebuie sa tina lumanarile si ce atributii are domnisoara de onoare?. Eu voiam ca cea mai buna prietena a mea- respectiv domnisoara de onoare sa tina lumanarea, insa am auzit ca cea care tine lumanarea nu trebuie sa fie neaparat aceasi cu domnisoara de onoare, si ca de regula daca unul din miri are vre-o sora necasatorita aceasta ar tine lumanarea. Voi ce stiti despre obiceiurile astea? Si inca ceva- ce atributii mai are domnisoara de onoare?

Perechea care duce lumanarile, daca se tine de traditie, este aleasa de nasi si nu dintre rudele sau prietenii mirilor; in cazul in care acestia nu au pe cineva se cauta in grupul de prieteni necasatoriti ai mirilor.
Rolul domnisoarei de onoare este sa o ajute pe mireasa la tot ce se poate: imbracat, machiat, de pus flori in piept, de tinut cosuletele ...

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 19 Feb 2006, 23:23 
Diva

Citat:
Perechea care duce lumanarile, daca se tine de traditie, este aleasa de nasi si nu dintre rudele sau prietenii mirilor; in cazul in care acestia nu au pe cineva se cauta in grupul de prieteni necasatoriti ai mirilor.
Rolul domnisoarei de onoare este sa o ajute pe mireasa la tot ce se poate: imbracat, machiat, de pus flori in piept, de tinut cosuletele ...

"cate bordeie, atatea obicee" - uite ce stiam eu: domnisoara de onoare (sau domnisoarele, sau perechea domnisoara-cavaler, depinde cum e cazul la tine) duc lumanarile la biserica, pana in momentul in care preotul le ia si le da nasilor. in rest, domnisoara de onoare poate sa mai aiba multe alte atributii, depinde in ce relatii esti cu ea si cata incredere ai.
eu voi avea 3 domnisoare de onoare (draci, nu stiu cum fac cu lumanarile :blink:), care vor avea urmatoarele atributii:
1. ma vor ajuta sa ma imbrac
2. vor tine lumanarile...
3. la restaurant vor pune floricele in piept la invitati si ii vor conduce la masa (eu am de gand sa le dau la fiecare cate o lista cu aranjarea invitatilor la mese)
4. orice mica chestie de care voi avea nevoie atunci, pe loc (doar sunt prietenele mele cele mai bune, nu? :~*)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 20 Feb 2006, 12:21 
Veteran

si eu voi avea 3 dre - dinte care 1 va tine lumanarie, impreuna cu prietenul ei (care e fratele lui iubi), si impreuna cu celelalte 2 vor pune flori, vor conduce (dupa schema+listuta) si ma vor ajuta in tot ce va fi necesar...

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 20 Feb 2006, 13:06 
Diva

Citat:

Fetelor, am si eu o intrebare...cand se pun floricelele in piept la invitati? Ca eu am vazut la o nunta ca le-au pus acasa inainte de a pleca spre biserica...Da vad ca voi stiti ca la restaurant? Cum e pana la urma?

Eu stiu asa: acasa...inainte de a pleca....mireasa pune flori in piept nasilor, mirelui si socrilor. Apoi....domnisoara de onoare va avea grija sa puna flori in piept invitatilor..atat la biserica cat si la restaurant....fiind asistata de cavalerul de onoare( ea pune flori la domni si el la doamne...sau el ii tine cosul cu flori in timp ce ea [pune florile in piept).

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 20 Feb 2006, 13:23 
Diva

Citat:

Eu stiu asa: acasa...inainte de a pleca....mireasa pune flori in piept nasilor, mirelui si socrilor. Apoi....domnisoara de onoare va avea grija sa puna flori in piept invitatilor..atat la biserica cat si la restaurant....fiind asistata de cavalerul de onoare( ea pune flori la domni si el la doamne...sau el ii tine cosul cu flori in timp ce ea [pune florile in piept).

asa stiu si eu :ok:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 20 Feb 2006, 18:00 
Nou Venit

hi-hi-hi...:D:Deu voi avea muuuuulte domnisoare de onoare..pentru ca sunt prima din colege/prietene care se marita si toate celelalte ravnesc la titlul asta...si daca ele vor, de ce sa nu le fac hatarul asta?!?...asa ca singura conditie pe care am pus-o a fost sa-si faca rochii in aceeasi culoare! sunt sigura ca voi gasi atributii si sarcini de indeplinit pentru fiecare din ele..
din fericire, nasii nu au pe cine sa delege cu dusul lumanarilor, asa ca una din ele va fi norocoasa castigatoare!!!!:D;):cool::mellow:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 20 Feb 2006, 20:55 
Diva

Citat:
hi-hi-hi...:D:...asa ca singura conditie pe care am pus-o a fost sa-si faca rochii in aceeasi culoare! sunt sigura ca voi gasi atributii si sarcini de indeplinit pentru fiecare din ele..:D;):cool::mellow:

Si eu le-am intrebat daca vor sa aiba rochite asemanatoare dar nu prea au fost de acord din motive de gusturi ... asa ca am sa le las sa isi aleaga singure vestimentatia ...

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 20 Feb 2006, 21:36 
Diva

Citat:
Si eu le-am intrebat daca vor sa aiba rochite asemanatoare dar nu prea au fost de acord din motive de gusturi ... asa ca am sa le las sa isi aleaga singure vestimentatia ...

Tu cate d-re o sa ai?? Sunteti niste fericite ca aveti de unde lua fete..eu o sa am numai una ( dar buna ) (X)(X)(X)(X)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 20 Feb 2006, 21:37 
Diva

Citat:
Tu cate d-re o sa ai?? Sunteti niste fericite ca aveti de unde lua fete..eu o sa am numai una ( dar buna ) (X)(X)(X)(X)

3 domnisoare desi as putea pune 10 la cate prietene nemaritate am!

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 20 Feb 2006, 21:39 
Diva

Citat:
3 domnisoare desi as putea pune 10 la cate prietene nemaritate am!

ce misto!! Super...:) ......

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 20 Feb 2006, 21:43 
Diva

Citat:

ce misto!! Super...:) ......

Pacat ca avem nunta in aceeasi zi, altfel ti-as fi imprumutat cateva daca tu ai doar una.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 20 Feb 2006, 21:45 
Diva

Citat:
Pacat ca avem nunta in aceeasi zi, altfel ti-as fi imprumutat cateva daca tu ai doar una.

:p:D:p:D:p:D Multumesc...oricum...esti amabila! :lips::heart::love:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 20 Feb 2006, 21:47 
Diva

Citat:
:p:D:p:D:p:D Multumesc...oricum...esti amabila! :lips::heart::love:

:~* merci :~*

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 21 Feb 2006, 12:57 
Diva

Citat:
si eu am verisoare multe,si vreo 5-6 prietene care se ofera si o sora
oare le voi gasi la toate o preocupare sa nu se supere niciuna?

Pai le dai misiuni...de genul ..u tii cosul..u pui flori in piept...alte doua fete le incredintezi nasilor..(sa-i ajute cu lumanarile)...la biserica alta va imparti bomboane (sau marturii..depinde de alegerea ta)..si tot asa..se gasesc ocupatii!!!;););)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 21 Feb 2006, 13:27 
Diva

Citat:

Tinand cont ca suntem prietene demult (eu si domnisoarele de onoare) si ca locuim acum in zone diferite, cred ca va fi o barfa si o vorbaraie intre ele, ca nici n-o sa aiba timp sa-si faca griji ca nu au repartizate sarcini :p!:ok:

E super asa....e cel mai bine!! :wok::ok::lol: O sa-si ocupe ele timpul!!Eu sper ca toate fetele pe care le chem la mine la nunta ..sa se simta superbine si.... de ce nu...??sa-si gaseasca jumatatea!!O:):~*

Sus
Neconectat Profil  

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 194 mesaje ]  Du-te la pagina 1, 2, 3, 4, 5 ... 10  Următorul

Ora este UTC + 2 [ DST ]