Ultima vizită a fost: Acum este 18 Mai 2025, 22:47

Ora este UTC + 2 [ DST ]

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 344 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 18  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: voalul miresei
MesajScris: 24 Mar 2008, 16:43 
Diva

eu vreau un voal pana la mijloc dar sa fie brodat

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 24 Mar 2008, 17:00 
Diva

Citat:
eu vreau un voal pana la mijloc dar sa fie brodat

Mda, eu nu voiam voal deloc, dar cand m-au auzit prietenele mele, mi-au sarit toate in cap, ca cica nu se poate mireasa fara voal, ca n-are farmec. Si m-au convins. pai cum sa fiu eu mireasa fara farmec??!! O sa caut un model pana la umeri.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 24 Mar 2008, 17:09 
Diva

Citat:
Mda, eu nu voiam voal deloc, dar cand m-au auzit prietenele mele, mi-au sarit toate in cap, ca cica nu se poate mireasa fara voal, ca n-are farmec. Si m-au convins. pai cum sa fiu eu mireasa fara farmec??!! O sa caut un model pana la umeri.

ce ma bucur ca te-au convins prietenele. o sa vezi ce mult iti va placea cum vine voalul. :nwink:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 24 Mar 2008, 21:27 
Diva

ce emotii am:nbride: eu si voal...hmmmm...ma uit cu emotie la fiecare poza de miresuca care o vad cu voal...:nbride:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 25 Mar 2008, 00:15 
Diva

Citat:

ce ma bucur ca te-au convins prietenele. o sa vezi ce mult iti va placea cum vine voalul. :nwink:

Da. Deja m-am obisnuit cu gandul. Am inceput sa ma uit la galerie. Eu vreau sa-mi las parul desfacut. Am un par frumos ondulat natural si lung si destul de des. In schim am fatza foarte... ingusta. Mi s-a recomandat sa port parul astfel incat sa-mi incadreze fatza...Am vazut la galerie 2 modele cu parul desfacut, lung si voal peste. Una e chiar cu Avril Lavigne.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 26 Mar 2008, 16:18 
Diva

Citat:
Da. Deja m-am obisnuit cu gandul. Am inceput sa ma uit la galerie. Eu vreau sa-mi las parul desfacut. Am un par frumos ondulat natural si lung si destul de des. In schim am fatza foarte... ingusta. Mi s-a recomandat sa port parul astfel incat sa-mi incadreze fatza...Am vazut la galerie 2 modele cu parul desfacut, lung si voal peste. Una e chiar cu Avril Lavigne.

si eu ma gandesc cum imi voi face parul...mi-ar placea desfacut..dar si prins am incercat sa vad cum vine cu voalul si imi sta parca si mai bine. oricum ar trebui sa merg sa fac 2 probe cu el lasat si cu el prins.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 27 Mar 2008, 02:21 
Diva

Citat:

si eu ma gandesc cum imi voi face parul...mi-ar placea desfacut..dar si prins am incercat sa vad cum vine cu voalul si imi sta parca si mai bine. oricum ar trebui sa merg sa fac 2 probe cu el lasat si cu el prins.

Da, sa-ti recomande si un stilist. Si desigur, sa-ti placa si tie. Mai ai ceva timp si tu. Poti sa faci niste probe cu mai multe variante.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 27 Mar 2008, 19:57 
Diva

Citat:
Da, sa-ti recomande si un stilist. Si desigur, sa-ti placa si tie. Mai ai ceva timp si tu. Poti sa faci niste probe cu mai multe variante.

asa e. abia astept..oricum, cred ca voalul mi-l voi cumpara mai curand decat rochia./..asa ca poate il iau la proba :nlol:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 28 Mar 2008, 19:53 
Diva

si eu ma gandeam la parul lasat liber insa cand m-au luat intro zi caldurile cu el desfacut am zis ca sub nicio forma nu il las neprins...la ce calduri se prevad in vara aceasta de il las desfacut la cat e de mult...bine, drept e ca si asa am o problema cu parul lung ca il port mai tot timpul prins...:-`
oricum ideea e ca am vazut o freza dupa care m-am topit. problema e ca e freza unei miresuci de la white lady -model 2008. eu de unde fac rost de freza din toate unghiurile ca sa vada coafeza ce imi face in cap?????(?)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 29 Mar 2008, 22:57 
Diva

Citat:
si eu ma gandeam la parul lasat liber insa cand m-au luat intro zi caldurile cu el desfacut am zis ca sub nicio forma nu il las neprins...la ce calduri se prevad in vara aceasta de il las desfacut la cat e de mult...bine, drept e ca si asa am o problema cu parul lung ca il port mai tot timpul prins...:-`
oricum ideea e ca am vazut o freza dupa care m-am topit. problema e ca e freza unei miresuci de la white lady -model 2008. eu de unde fac rost de freza din toate unghiurile ca sa vada coafeza ce imi face in cap?????(?)

s-ar putea sa ai dreptate...si eu ma incing repede cand e parl despletit. daca mai si dansez la 40 de grade plus mult fard si o rochie + un voal pe cap...cred ca ma voi incinge de-mi voi prinde parul cu ce nimeresc. asa ca poate e mai bine sa merg pe o coafura cu el ridicat.
bibi..despre ce coafura vorbesti?pune si tu o poza sa vedem..poate asa descoperi ca mai stie cineva coafura si din alt unghi si te sfatuieste ce si cum sa faci :nwink:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 30 Mar 2008, 23:57 
Diva

am pus doua poze -de fapt luate din pozele mari cu rochii:nwink:- sper sa se vada ok...
sunt curioasa cum va place...
ideea e ca freza e fara voal, dar cred ca se poate aranja...mai ales ca voalul e cu pieptenasO:)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 31 Mar 2008, 10:31 
Diva

am si voal, dar nu am tiara

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 31 Mar 2008, 11:11 
Diva

Citat:
am si voal, dar nu am tiara

tu mica de nu dai mai multe detalii te musc!O:):~*zi tot!!!povesteste momentul hai ca nu mai pot de incantare si emotie!:lol:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 31 Mar 2008, 12:02 
Diva

voalul este crem deaorece este asemanator cu rochia, este lung pana dupa fund iar pe margine are o broderie de 6 cm lucrata manual.i-am spus prietenului meu ca dupa nunta il fac fata de masa:x

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 31 Mar 2008, 12:18 
Diva

Citat:
voalul este crem deaorece este asemanator cu rochia, este lung pana dupa fund iar pe margine are o broderie de 6 cm lucrata manual.i-am spus prietenului meu ca dupa nunta il fac fata de masa:x

:nlol::nlol::nlol:ce simpatica esti!
din c epove tre sa fie super frumoasa!!! si mie imi placeau voalurile cu broderie in zona tivului doar ca nu mergea cu rochia deloc(?)O:)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 31 Mar 2008, 12:28 
Diva

la mine merge perfec cu rochia, dar a costat o treime din rochie

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 31 Mar 2008, 12:48 
Diva

Citat:
la mine merge perfec cu rochia, dar a costat o treime din rochie

:~*:~*cat-cat???O:):-`

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 31 Mar 2008, 13:06 
Diva

rochia 900 lei iar voalul 350 lei,mie voalul mi se pare enorm de mult, dar a fost placerea nasei

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 31 Mar 2008, 13:20 
Diva

Citat:
rochia 900 lei iar voalul 350 lei,mie voalul mi se pare enorm de mult, dar a fost placerea nasei

uite-ai fata desteapta care a stiut sa se incadreze in planurile monetare nu ca mineO:)
si mie mi se pare mult dar daca tie iti place asa mult si in plus per total ai iesit super bine...si mai ales nasa nu o poti supara nu?:D

ps: tu scumpa dar la banii astia sa renunti la ideea cu fatza de masa:nlol::nlol::nlol:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 31 Mar 2008, 13:23 
Diva

dar pe tine cat te- ajuns rochia?
eu voalul nici nu l-am luat in calcul, stiam ca trebuie sa il plateasca nasa.

Sus
Neconectat Profil  

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 344 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 18  Următorul

Ora este UTC + 2 [ DST ]