Ultima vizită a fost: Acum este 30 Iun 2025, 01:53

Ora este UTC + 2 [ DST ]

Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 2243 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 92, 93, 94, 95, 96, 97, 98 ... 113  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Buna dimineata! - vol. VI
MesajScris: 31 Mar 2008, 16:33 
Diva

Multumesc mult Ramonelle!!:-*

fetele eu sunt cu gandul la meniu...nu prea stiu la ce sa ma astept ce sa mai cer unde sa las?
mi groaza sa nu ne triseze:unsure:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 31 Mar 2008, 17:59 
Diva

Citat:
Multumesc mult Ramonelle!!:-*

fetele eu sunt cu gandul la meniu...nu prea stiu la ce sa ma astept ce sa mai cer unde sa las?
mi groaza sa nu ne triseze:unsure:

Bine v-am regasit fetele! M-am intors si eu din week-end. Ce ca m-am intors, ca deja m-am si saturat de munca pe ziua de azi. A fost frumos la Predeal, soare, soare, soare! Din pacate n-am avut parte de zapada, am fi vrut putin la ski, putin sanius, patinaj... Ne-am plimbat doar, dar m-a si prins soarele putin. Ne-am odihnit, ne-am relaxat. A fost frumos. Acum o sa ma uit si eu ce ati mai scris, sa mai recuperez. mai ales ca nu mai am laptopul acasa si asta ma cam demoralizeaza. Imi placea sa stau seara de vorba cu voi.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 31 Mar 2008, 18:41 
Diva

Bine ai reveni Alinutz, las ca e super ca v-ati debarasat de toate macar pt un timp scurt...

Eu am fo intre tp la restaurant, va pove la topicul potrivit:-*:-*:-*

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 31 Mar 2008, 18:43 
Diva

Citat:
Bine ai reveni Alinutz, las ca e super ca v-ati debarasat de toate macar pt un timp scurt...

Eu am fo intre tp la restaurant, va pove la topicul potrivit:-*:-*:-*

ai fost deja la restaurant?? asa repede? dar nu esti la munca? ce bine de tine...ai timp sa iti faci din lucruri in timpul zilei.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 31 Mar 2008, 18:49 
Diva

Citat:

ai fost deja la restaurant?? asa repede? dar nu esti la munca? ce bine de tine...ai timp sa iti faci din lucruri in timpul zilei.

ehe - unii pot. mi-e dor de vremurile cand eram studenta

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 31 Mar 2008, 18:50 
Diva

Citat:

ehe - unii pot. mi-e dor de vremurile cand eram studenta
\

asa e cris....unde-or fi acele vremuri....:-`

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 31 Mar 2008, 18:53 
Diva

Citat:
\

asa e cris....unde-or fi acele vremuri....:-`

pai de fapt eu sunt si studenta acuma - doar ca din cauza ca m-am enervat pe o profa !@##$#$!@$%$^&&* am zis ca anu asta nu ma mai duc deloc si raman repetenta si ma transfer la anu la o facultate unde sa nu fiu tratata ca o vita proasta.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 31 Mar 2008, 18:56 
Diva

Citat:

pai de fapt eu sunt si studenta acuma - doar ca din cauza ca m-am enervat pe o profa !@##$#$!@$%$^&&* am zis ca anu asta nu ma mai duc deloc si raman repetenta si ma transfer la anu la o facultate unde sa nu fiu tratata ca o vita proasta.

ups...si pe tine te-a enervat cineva..hai ca ne dam mainile noi doua azi. ma rog..cam in ultimele saptamani, as spune. dar lasa ca nu ne lasam cu una cu doua. bafta cris sa iti fie bine si sa nu te lasi!!!

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 31 Mar 2008, 19:02 
Diva

Citat:

ups...si pe tine te-a enervat cineva..hai ca ne dam mainile noi doua azi. ma rog..cam in ultimele saptamani, as spune. dar lasa ca nu ne lasam cu una cu doua. bafta cris sa iti fie bine si sa nu te lasi!!!

nu e vorba ca ma las. dar dupa ce am facut o facultate la cj unde am fost printre primii si am avut o licenta cu 10, si dupa 2 masterate tot la cluj si tou la UBB terminate tot foarte bine, ajung la fac din tg mures, unde majoritatea profilor isi bat joc de tine. plus ca eram la frecventa redusa, am un job care ma solicita, vreau o familie - si am renuntat sa mai invat pt astia, pt ca oricum faci tot nu e bine. inveti 4 nopti in care dormi numai cate 2 ore ca la examen profa sa iti dea un singur subiect, care nu e in carte? adica sa se asigure ca nu ai nici o sansa.

multumesc, nu mai vreau. nu consider ca m-am dat batuta, doar ca eu nu mai pot sa nu dorm noptile, sa vin zombi la servici si sa il ignor pe cristi din cauza lor. e o chestiune de prioritati.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 31 Mar 2008, 19:08 
Diva

Citat:
multumesc, nu mai vreau. nu consider ca m-am dat batuta, doar ca eu nu mai pot sa nu dorm noptile, sa vin zombi la servici si sa il ignor pe cristi din cauza lor. e o chestiune de prioritati.

iti dau dreptate totala. mai ales ca intr-adevar ai alte prioritati si nu se merita sa iti distrugi viata si relatia..si nervii. sincer. si respect oamenii care iau decizia pe care ai luat-o si tu...si ma gandesc ca poate ar fi timpul, la un moment dat sa o iau si eu.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 31 Mar 2008, 19:11 
Diva

Citat:

iti dau dreptate totala. mai ales ca intr-adevar ai alte prioritati si nu se merita sa iti distrugi viata si relatia..si nervii. sincer. si respect oamenii care iau decizia pe care ai luat-o si tu...si ma gandesc ca poate ar fi timpul, la un moment dat sa o iau si eu.

pai oricum o sa ma transfer din toamna aici in alba - tot la facultate de stat, dar care am inteles ca se poarta cu studentii normal.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 31 Mar 2008, 19:12 
Diva

:blink::blink:mamaaaa cate scoli acilea:blink:uau! respecte ca ai mai suportat...

mai fetelor nu va mai suparati, ganditi-va de ce avetyi si bucurati-va de aceasta perioada...cel putina sa imi zic si mie altii...:~* atunci cand...):():():(
stiu ca degeaba va zic sa nu va enervati ca sunteti niste dragutze si sensibile ca doar de aia imi sunteti dragi!:-*:-*
asa ca mai bine cand va supa veniti s ane spuneti si noi va pupacim sa va treaca!:-*

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 31 Mar 2008, 19:14 
Diva

Citat:

pai oricum o sa ma transfer din toamna aici in alba - tot la facultate de stat, dar care am inteles ca se poarta cu studentii normal.

bravo! iti tin pumnii sa iasa totul bine.
iar de acum sa te canalizezi te rog pe nunta. si sa nu iti mai pese de altceva. :-*

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 31 Mar 2008, 19:15 
Diva

Citat:

eu zic ca e mai bine pt voi amandoi!

Lo eu am plecat maid evreme, mi-am luat bilet de voie sa ajung la restaurant, ca altfel nu mai ajungeam. si oricum mai putin ma pun s amai citesc pt job ca am adus treaba acas:ok:sunt asa multe info si atat as vrea sa le stiu toate dejaO:)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 31 Mar 2008, 19:15 
Diva

Citat:
stiu ca degeaba va zic sa nu va enervati ca sunteti niste dragutze si sensibile ca doar de aia imi sunteti dragi!:-*:-*
asa ca mai bine cand va supa veniti s ane spuneti si noi va pupacim sa va treaca!:-*

asa e bibi. multumim mult de tot. si la fel e valabil si la noi :) oricand aveti nevoie..suntem aici.:-*

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 31 Mar 2008, 19:16 
Diva

Citat:

bravo! iti tin pumnii sa iasa totul bine.
iar de acum sa te canalizezi te rog pe nunta. si sa nu iti mai pese de altceva. :-*

pai na - iti dai seama ca sesiunea de vara pica deodata cu nunta (8 examene in 7 zile) si licenta era imediat dupa luna mea de miere.

adica sa ma fi dus in turcia cu cartile dupa mine?

momentan pt mine conteaza iubirea mea si viitoarea noastra familie, si serviciul. in ordinea asta.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 31 Mar 2008, 19:20 
Diva

Citat:
momentan pt mine conteaza iubirea mea si viitoarea noastra familie, si serviciul. in ordinea asta.

e asta spuneam ca trebuie sa acorzi atentie relatiei; si sa nu-ti pui nicio secunda in pericol iubirea. pentru ca familia si sanatate e tot ce poate fi mai important. si sunt sigura ca ai luat decizia cea mai buna.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 31 Mar 2008, 19:20 
Diva

cate examene???? vai de mine...in conditii normale e greu dar mai cu toate cate ai pe cap!!!
sa fim seriosi...ce sens are sa te suprasoliciti? nu ma mir ca esti asa slabutza:~*
si eu cred ca ai luat cea mai buna decizie. te distrugeai singura si sanatatea si la nunta erai zombie de tot, nu mai vb de luna de miere...
stai tu linistita ca de d-astea mai e timp si la anu, vb ta...scoala nu fuge d-acoloO:)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 31 Mar 2008, 19:25 
Diva

Citat:

mariko?unde ai disparut?ce vesti ne dai?ce se intampla cu viata ta?Ai fost suparata?S-a intamplat ceva?

neata fetele...nu am fost suparata,doar ssssuuuuuppppeeerrrr ocupata...am cununia civila pe 4 aprilie:nbump:am emotiiiiii de mor....sper sa nu lesin atunci

de asta nu prea am mai intrat,plus un serviciu infernal,de cind si cu summitu asta idiot de ne fraca din decembrie,am fost si in aplicatii 3 luni la sf gheorghe...nasol rau

felicitari ayrun,sa fiti sanatosi

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 31 Mar 2008, 19:35 
Diva

UAU! e momentul sa zici DA? ai exersat? semnatura noua ai gasit?:DO:)

Sus
Neconectat Profil  

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 2243 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 92, 93, 94, 95, 96, 97, 98 ... 113  Următorul

Ora este UTC + 2 [ DST ]