Ultima vizită a fost: Acum este 18 Mai 2025, 15:13

Ora este UTC + 2 [ DST ]

Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 337 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 17  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Casuta cu banuti!
MesajScris: 02 Feb 2006, 13:53 
Diva

Daca tot vrei sa cumparati ....va dau si un link cu casutze

http://www.calinevents.com/casamiri.html

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 02 Feb 2006, 22:49 
Diva

voi toate o sa aveti casute de acelea speciale pt bani? eu ma gandesc ca, daca nu o sa gasesc, o sa-mi fac un cos (ca acelea de dus la sfintit)super aranjat, in ton cu nunta si cred ca o sa fie ok...dar mai intai sa vad si eu o casuta de aceea.
apropo...vi se pare ok sa dati invitatiilor plicuri speciale pentru bani? plicuri in ton cu invitatiile si in alea sa va puna banii?
eu sigur nu vreau cu strigare...:)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 03 Feb 2006, 04:09 
Diva

Citat:
voi toate o sa aveti casute de acelea speciale pt bani? eu ma gandesc ca, daca nu o sa gasesc, o sa-mi fac un cos (ca acelea de dus la sfintit)super aranjat, in ton cu nunta si cred ca o sa fie ok...dar mai intai sa vad si eu o casuta de aceea.
apropo...vi se pare ok sa dati invitatiilor plicuri speciale pentru bani? plicuri in ton cu invitatiile si in alea sa va puna banii?
eu sigur nu vreau cu strigare...:)

Sunt ok din punctul meu de vedere. Mi se par elegante si folositoare in acelasi timp; se pot folosi pentru dar si pentru aranjarea invitatiilor la mese (se scrie numele pe ele).

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 06 Feb 2006, 02:05 
Diva

Citat:
vorbeam de o casuta frumoasa. Aici puteti sa o vedeti:
https://www.ghidulmiresei.ro/gallery.php ... i=3834#com

gaby

La noi s-a rezolvat problema ... au casuta cei de la restaurant. :wok:

Sus
Neconectat Profil  

Subiectul mesajului: Invitatii
MesajScris: 18 Feb 2006, 23:05 
Diva

Cate invitatii ar trebui sa comand in plus fata de ceea ce am calculat noi ca ne-ar trebui? Si numarul cardurilor de masa trebuie sa coincida cu numarul invitatiilor?
Adica 100 invitatii = 100 carduri???

Sus
Neconectat Profil  

Subiectul mesajului: Re: Invitatii
MesajScris: 19 Feb 2006, 02:11 
Diva

Citat:
Cate invitatii ar trebui sa comand in plus fata de ceea ce am calculat noi ca ne-ar trebui? Si numarul cardurilor de masa trebuie sa coincida cu numarul invitatiilor?
Adica 100 invitatii = 100 carduri???

n-ai nevoie de 100 de carduri...vin perechi...pt persoanele casatorite pui " dl si dna XY ",deci un card pentru doua persoane...iar pentru cei necasatoriti si insotiti, nu stiu, scrii numele amandurora " XY si ZT "...zic eu...

noi cred ca nu o sa avem carduri...soacra mea zice ca nu e chiar cel mai bine sa ii pui tu pe oameni, e mai bine sa-si aleaga ei langa cine vor sa stea, mai ales ca 100 de persoane sunt destul de usor de coordonat...o sa fie indrumati fiecare cam la ce masa sa stea dar nu chiar si locul...ma gandesc ca se poate si asa...

dar cine stie...pana la nunta se pot intampla multe...

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 20 Feb 2006, 14:40 
Diva

Citat:

n-ai nevoie de 100 de carduri...vin perechi...pt persoanele casatorite pui " dl si dna XY ",deci un card pentru doua persoane...iar pentru cei necasatoriti si insotiti, nu stiu, scrii numele amandurora " XY si ZT "...zic eu...

noi cred ca nu o sa avem carduri...soacra mea zice ca nu e chiar cel mai bine sa ii pui tu pe oameni, e mai bine sa-si aleaga ei langa cine vor sa stea, mai ales ca 100 de persoane sunt destul de usor de coordonat...o sa fie indrumati fiecare cam la ce masa sa stea dar nu chiar si locul...ma gandesc ca se poate si asa...

dar cine stie...pana la nunta se pot intampla multe...

La asta ,ma gandeam si eu..ca nu are rost sa le dictezi oamenilor unde sa se aseze...oricum se vor orienta ei ...tinerii cu tinerii...mosii cu mosii...:lol::lol::lol::lol:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 20 Feb 2006, 21:15 
Diva

Azi am cumparat invitatiile, sunt tare bucuroasa ... am mai taiat ceva de pe lista!!!

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 20 Feb 2006, 21:24 
Diva

Citat:
Azi am cumparat invitatiile, sunt tare bucuroasa ... am mai taiat ceva de pe lista!!!

Felicitari!!:wok:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 21 Feb 2006, 12:51 
Diva

Si eu sunt de aceesi parere! Desi noi avem putini invitati (60-70)! Totusi ma gandesc ca e mai elegant si totodata mai organizat! Inca duc munca de lamurire pe tema asta! Dar cred ca castig :ok:! Si la urma urmei, acele carduri de masa, le putem face si noi la imprimanta (sau alte variante, in functie de imaginatie ):flowers:[/quote
Nu asta e problema..chiar acum o luna am gasit un model de card de masa...m-am jucat cu el in corel...pana cand....mi-a picat o fisa(si eu am tot 80 de invitati) : daca eu le pun cardurile ..si ei ..nu o sa vrea sa stea acolo unde ii pun eu??:o..si am lasat-o mai moale cu "designul"....o sa ma mai gandesc!:~*:blink:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 21 Feb 2006, 13:01 
Diva

Citat:

Pai eu ma gandeam ca e bine, in ideea ca noi ii cunoastem pe invitati si preferintele lor in ceea ce priveste "colegii de masa":p! Asa ca nu cred ca ar fi rau. Oricum, pe timpul seri se vor mai rotii pe la mese sa stea de taclale!:ok:

Pai. ..in principiu...dupa cum spuneam ..vor sta cei in varsta la un loc...si tinereii....in alt loc. Asta va fi primul criteriu...dupa asta..al doilea ar fi cel al cunostintelor si al rudelor!;);););)Si ai dreptate ....se vor muta...si din cate stiu eu ...astia mai tinerei ar fi in stare sa schimbe locul cardurilor ( ca sa faca cuiva vreo gluma...etc ):-`:-`:-`

Sus
Neconectat Profil  

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 337 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 17  Următorul

Ora este UTC + 2 [ DST ]