Ultima vizită a fost: Acum este 28 Iun 2025, 23:39

Ora este UTC + 2 [ DST ]

Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 2243 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 103, 104, 105, 106, 107, 108, 109 ... 113  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Buna dimineata! - vol. VI
MesajScris: 03 Apr 2008, 21:07 
Diva

Citat:

ok. asteptam raspuns, afirmativ speram.:-*

Roxana, da' tu nu mergi acasa in week-endul asta? Ramai in Bucuresti? In cazul asta, chiar ca ar trebui sa iesiti fetelor!

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 03 Apr 2008, 21:15 
Diva

Citat:

Roxana, da' tu nu mergi acasa in week-endul asta? Ramai in Bucuresti? In cazul asta, chiar ca ar trebui sa iesiti fetelor!

pai nu am cum sa merg pt ca lucrez. la mine azi si maine e week-end.:D

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 03 Apr 2008, 21:29 
Diva

Citat:

pai nu am cum sa merg pt ca lucrez. la mine azi si maine e week-end.:D

:(E urat sa lucrezi sambata si duminica, mai ales ca-i vezi pe altii ca-s liberi. Dar banuiesc ca se intampla doar la 2 saptamani. Si apoi tu parca esti intr-un stagiu. Cand te intorci la tine, poate ca ai mai multe week-end-uri libere. Eu tin atat de mult la week-end sa-l am liber... Ca daca tot lucrez in timpul saptamanii pana pe la 7,8, macar in week-end sa mai stau si eu cu al meu si cu ai mei.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 03 Apr 2008, 21:53 
Diva

Citat:

:(E urat sa lucrezi sambata si duminica, mai ales ca-i vezi pe altii ca-s liberi. Dar banuiesc ca se intampla doar la 2 saptamani. Si apoi tu parca esti intr-un stagiu. Cand te intorci la tine, poate ca ai mai multe week-end-uri libere. Eu tin atat de mult la week-end sa-l am liber... Ca daca tot lucrez in timpul saptamanii pana pe la 7,8, macar in week-end sa mai stau si eu cu al meu si cu ai mei.

Buna fetelor... nu e deloc dimineata, e chiar seara, dar na'.. acum mi-am facut un pic de timp sa va mai salut si eu... Vad ca sunteti bine :-* La multi ani sarbatoritei!:D

Fata care a castigat la Premii Mania nu este la prima "tentativa" ca sa zic asa. A participat si la "Vaneaza-ti rochia de mireasa". Sper ca nu se supara ca v-am zis... Nu cred ca era secret... :D
https://www.ghidulmiresei.ro/articles.ph ... &filter=-1

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 03 Apr 2008, 22:07 
Diva

Citat:

Buna fetelor... nu e deloc dimineata, e chiar seara, dar na'.. acum mi-am facut un pic de timp sa va mai salut si eu... Vad ca sunteti bine :-* La multi ani sarbatoritei!:D

Fata care a castigat la Premii Mania nu este la prima "tentativa" ca sa zic asa. A participat si la "Vaneaza-ti rochia de mireasa". Sper ca nu se supara ca v-am zis... Nu cred ca era secret... :D

Foarte bine! pai daca nu participi cum sa castigi? Si eu am pus ceva mesaje la concursul de luna trecuta, dar atat cat mi-a permis timpul. Cine nu vrea sa castige? Mai ales cand e vorba de nunta si ai ocazia sa mai scutesti din cheltuieli. in alta ordine de idei, va las fetelor ca nu mai vad bine calculatorul de obosita. Plec si eu spre casa. Afara ploua si e negru totul... Va pup si cred ca maine abia pe seara ma mai conversez cu voi, cand ajunge barbatu-meu cu laptop-ul, ca la serviciu sigur n-am and sa intru. pupici si seara frumoasa tuturor!

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 03 Apr 2008, 22:10 
Veteran

La multi ani, Cristina! Sa iti dea Dumnezeu tot ce iti doresti! sa ai o nunta ca in povesti si copii frumosi! Te pup:-*

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 03 Apr 2008, 22:10 
Diva

Citat:

e urat. week-end am 1 pe luna. in rest am 2 zile libere in timpul sapt. dupa stagiu va fi la fel. acum am program de manager, chiar dc nu sunt titulara. asta e progr in comert, week-end cam greu.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 03 Apr 2008, 22:12 
Veteran

Laura, gata afacerile?
Parca vad ca iar stati pana la 12 noaptea pe forum si eu acum sunt singura pe aici!):(
Maine am concediu:lol:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 03 Apr 2008, 22:13 
Veteran

Citat:
Laura, gata afacerile?
Parca vad ca iar stati pana la 12 noaptea pe forum si eu acum sunt singura pe aici!):(
Maine am concediu:lol:

Gata, a aparut Roxana. Nu mai sunt singura!
Ma gandeam sa faca ceva adminii sa apara un tortulet sub avatar cand e ziua fiecaruia. cum vi se pare?

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 03 Apr 2008, 22:15 
Diva

Citat:

ma bucur sa vad ca pentru concursuri si alte chestii iti faci timp dar pentru altele nu, nu stiu cum se face de nu vezi sau poate vezi numai ce te intereseaza?

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 03 Apr 2008, 22:15 
Veteran

Citat:
Gata, a aparut Roxana. Nu mai sunt singura!
Ma gandeam sa faca ceva adminii sa apara un tortulet sub avatar cand e ziua fiecaruia. cum vi se pare?

Coradyne, ce zici? sa fie un tort care sa faca blink-blink, sa ne sara in ochi! Sa fie mare si funny! Vrei?

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 03 Apr 2008, 22:17 
Diva

Citat:
Coradyne, ce zici? sa fie un tort care sa faca blink-blink, sa ne sara in ochi! Sa fie mare si funny! Vrei?

da, Ariana, am aparut si eu pe forum. faza e ca asa ma plicti...trebuia sa ies la 6 cu o prietena si din pacate nu mai poate si acum stau si vegetez ca nu am avut timp sa iau leg cu alta prietena sa iesim si nici chef de inv nu am. acum ar fi o ocazie buna sa inv mai ales ca nu am altceva de facut...dar mai bine butonez tv si mai vb cu voi:nwink:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 03 Apr 2008, 22:19 
Veteran

Citat:

da, Ariana, am aparut si eu pe forum. faza e ca asa ma plicti...trebuia sa ies la 6 cu o prietena si din pacate nu mai poate si acum stau si vegetez ca nu am avut timp sa iau leg cu alta prietena sa iesim si nici chef de inv nu am. acum ar fi o ocazie buna sa inv mai ales ca nu am altceva de facut...dar mai bine butonez tv si mai vb cu voi:nwink:

Eu inca sunt la serv... stii ca am zis ieri ca nu stiu daca pot iesi azi la 6-7...vreau acasa dar mai am de lucru...am de facut un raport pe 1 an jumate....

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 03 Apr 2008, 22:31 
Diva

Citat:
Eu inca sunt la serv... stii ca am zis ieri ca nu stiu daca pot iesi azi la 6-7...vreau acasa dar mai am de lucru...am de facut un raport pe 1 an jumate....

:(
mult spor! imi pare asa rau ca nu vii maine la intaln...

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 04 Apr 2008, 00:12 
Diva

Citat:

:(
mult spor! imi pare asa rau ca nu vii maine la intaln...

buna seara!!buna seara!ce faceti fetelor???

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 04 Apr 2008, 01:01 
Diva

Citat:

buna seara!!buna seara!ce faceti fetelor???

buna seara! eu am vb la tel cu niste prietene, si acum sunt mai bucuroasa ca le-am auzit.
tu? cum ti-a iesit intalnirea?

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 04 Apr 2008, 01:23 
Diva

Citat:

buna seara! eu am vb la tel cu niste prietene, si acum sunt mai bucuroasa ca le-am auzit.
tu? cum ti-a iesit intalnirea?

buna seara va spun si eu ! hei Roxana, maine aveti intalneala nu????:( vreau si eeeeuuuuu

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 04 Apr 2008, 01:25 
Diva

Citat:

buna seara va spun si eu ! hei Roxana, maine aveti intalneala nu????:( vreau si eeeeuuuuu

da, Ayrun. noi te asteptam cu mare drag, numai sa fie ok pt tine.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 04 Apr 2008, 01:35 
Diva

Citat:

da, Ayrun. noi te asteptam cu mare drag, numai sa fie ok pt tine.

mi-ar face mare placere, dar din pacate nu se poate acum, poate peste vreo luna, momentan trebuie sa mai stau cuminte :D

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 04 Apr 2008, 01:38 
Diva

Citat:

mi-ar face mare placere, dar din pacate nu se poate acum, poate peste vreo luna, momentan trebuie sa mai stau cuminte :D

ok. poate peste o luna vom fi mai multe:ndance:
pup si multa sanatate.:-*

Sus
Neconectat Profil  

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 2243 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 103, 104, 105, 106, 107, 108, 109 ... 113  Următorul

Ora este UTC + 2 [ DST ]