Ultima vizită a fost: Acum este 31 Aug 2026, 15:22

Ora este UTC + 2 [ DST ]

Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 2243 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 106, 107, 108, 109, 110, 111, 112, 113  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Buna dimineata! - vol. VI
MesajScris: 05 Apr 2008, 16:42 
Diva

Citat:

pai....nu eu trebuia sa reusesc...:nwink::nwink:ei trebuia sa reuseasca.pt ca ei m-au contactat.nici nu stiau ca sunt asa de incantata si cautam de mult o chestie de genul...

Buna laura, colaborezi cu o firma de organizat nunti?? ce dragut!!! si mie imi place asta? la bucuresti nu organizeaza???

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 05 Apr 2008, 16:43 
Diva

Citat:

pai....nu eu trebuia sa reusesc...:nwink::nwink:ei trebuia sa reuseasca.pt ca ei m-au contactat.nici nu stiau ca sunt asa de incantata si cautam de mult o chestie de genul...

FELICITARI!!!:-*

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 05 Apr 2008, 16:57 
Diva

Buna fetele !!!! cum a fost la intalnire? cine a fost? poze ceva?

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 05 Apr 2008, 17:03 
Diva

Citat:

Buna! Ce faci, cum te mai simti? bb e bine? poze de la intalnire nu avem, eu am stat f putin, din pacate, dar la urmatoare intalnire ne si pozam!

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 05 Apr 2008, 22:15 
Diva

Citat:
Buna! Ce faci, cum te mai simti? bb e bine? poze de la intalnire nu avem, eu am stat f putin, din pacate, dar la urmatoare intalnire ne si pozam!

buna, fetelor! Simona, bine ai revenit printre noi. ma bucur ca te "revad" pe ghid si m-am bucurat ca te-am revazut si aseara, chiar dc pt putin timp.
aseara a fost fff frumos, m-am bucurat ca le-am cunosut pe Daria si Serene. sunt niste dulci!
Daria, la multi ani lui Andrei si sa il pupi din partea noastra! sunteti niste scumpi amandoi si va sta fffff bine impreuna! sa aveti o nunta ca-n povesti!
Daria, oricand va ajut cu rasp la intreb ref la nunta, asta in masura in care ma pricep si stiu :D multumesc de compliment!:-*
imi pare ffff rau ca nu am avut ap foto nici una din noi, dar data viitoare poate va fi o intaln mai mare, mai lunga si cu poze:nwink:
un week-end placut va doresc!

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 05 Apr 2008, 22:17 
Diva

Citat:

am fost urmatoarele: Daria, Serene, Simona si eu si a fost suuuper bine. data viitoare speram sa ne insotesti si tu si Ariana si alte fete doritoare:nwink:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 05 Apr 2008, 22:40 
Diva

Citat:

Buna laura, colaborezi cu o firma de organizat nunti?? ce dragut!!! si mie imi place asta? la bucuresti nu organizeaza???

super...ce fain ca v-ati intalnit.mi-as fii dorit asa de mult sa fiu acolo.
Simo, bine ai revenit.Sa nu mai lipsesti asa de mult...
Intr=adevar colaborez cu o firma...dar de organizat evenimente(printre care si nunti).Dar e mai mare decat o agentie....pt ca acestea se aprovizioneaza de la noi.
E frumos...dar deocamdata nu prea ma stiu...sun t putin derutata.Si trebuie sa ma descurc cu 3 job-uri.E destul de mult.Insa nu am putut sa nu incep si cu asta pt ca ma tenta prea tare.
Si de anul viitor sau anul acesta...inca nu stiu sigur.....imi deschid si o agentie de turism.Numai ca nu se mareste ziua...ramane tot la 24 de ore

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 06 Apr 2008, 00:02 
Diva

Citat:

super...ce fain ca v-ati intalnit.mi-as fii dorit asa de mult sa fiu acolo.
Simo, bine ai revenit.Sa nu mai lipsesti asa de mult...
Intr=adevar colaborez cu o firma...dar de organizat evenimente(printre care si nunti).Dar e mai mare decat o agentie....pt ca acestea se aprovizioneaza de la noi.
E frumos...dar deocamdata nu prea ma stiu...sun t putin derutata.Si trebuie sa ma descurc cu 3 job-uri.E destul de mult.Insa nu am putut sa nu incep si cu asta pt ca ma tenta prea tare.
Si de anul viitor sau anul acesta...inca nu stiu sigur.....imi deschid si o agentie de turism.Numai ca nu se mareste ziua...ramane tot la 24 de ore

Te inteleg perfect. Si eu de 3 saptamani incerc sa impac 3 job-uri. E greu, e alergatura, scaparea e insa ca imi plac toate 3 si atunci parca nu mai simti asa rau oboseala. Sau de fapt o simti, dar nu-i dai asa mare atentie. Iti doresc sa ai spor in toate, cat despre o afacere proprie, asta cand va interveni, eu sunt de parere ca va trebui sa i te dedici in totalitate. Am si eu ceva in gand si cam asa cred ca se vor desfasura lucrurile.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 06 Apr 2008, 00:25 
Diva

Citat:
Te inteleg perfect. Si eu de 3 saptamani incerc sa impac 3 job-uri. E greu, e alergatura, scaparea e insa ca imi plac toate 3 si atunci parca nu mai simti asa rau oboseala. Sau de fapt o simti, dar nu-i dai asa mare atentie. Iti doresc sa ai spor in toate, cat despre o afacere proprie, asta cand va interveni, eu sunt de parere ca va trebui sa i te dedici in totalitate. Am si eu ceva in gand si cam asa cred ca se vor desfasura lucrurile.

suuuper tare, fetelor! va admir ca va descurcati cu 3 job-uri. eu una nu as face fata, mai ales ca actualul job papa mult timp, 10 ore/zi.
si noi vrem sa incepem o afacere proprie dar asta ceva mai tarziu.
laura si eu as fi vrut taremulta sa te intalnesc si sa stam de vb fata in fata, dar sper ca lla urmatoarea intaln sa poti ajunge si tu...si regret si acum ca in sv cand te-am zarit nu mi-a picat fisa rpd si sa te opresc:(
pup!

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 06 Apr 2008, 00:43 
Diva

Citat:

suuuper tare, fetelor! va admir ca va descurcati cu 3 job-uri. eu una nu as face fata, mai ales ca actualul job papa mult timp, 10 ore/zi.
si noi vrem sa incepem o afacere proprie dar asta ceva mai tarziu.
laura si eu as fi vrut taremulta sa te intalnesc si sa stam de vb fata in fata, dar sper ca lla urmatoarea intaln sa poti ajunge si tu...si regret si acum ca in sv cand te-am zarit nu mi-a picat fisa rpd si sa te opresc:(
pup!

acolo.....imi vine sa te bat cand imi amintesc....:p

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 06 Apr 2008, 00:58 
Diva

Citat:

stati putin sa inteleg..v-ati zarit pe strada si nu ati vb?? mai fetelor...stiti care erau sansele...cu minus...aproape, mai ales ca erati din orase diferite si destul de indeparatate. roxana, laura are dreptate aici...meriti o bataitza mica..:blink: glumesc.
mersi mult de sfaturi rox, serios. si sa stii ca o sa te mai intreb una alta cat de curand :~* si mersi si de urari :nwink:
laura, oferta noastra si invitatia raman valabile. te asteptam, anytime.
o seara buna fetelor, va pup.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 06 Apr 2008, 01:20 
Diva

Citat:

stati putin sa inteleg..v-ati zarit pe strada si nu ati vb?? mai fetelor...stiti care erau sansele...cu minus...aproape, mai ales ca erati din orase diferite si destul de indeparatate. roxana, laura are dreptate aici...meriti o bataitza mica..:blink: glumesc.
mersi mult de sfaturi rox, serios. si sa stii ca o sa te mai intreb una alta cat de curand :~* si mersi si de urari :nwink:
laura, oferta noastra si invitatia raman valabile. te asteptam, anytime.
o seara buna fetelor, va pup.

va pup si eu fetelor.
iti dai seaqma Daria ca Roxana m-a vazut de rev in Suceava...a trecut pe langa mine....si nu m-a oprit.ca eu, aieriana cum sunt, bineinteles ca nu am vazut-o...

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 06 Apr 2008, 01:23 
Diva

Citat:

si mie imi este sincer fff ciuda, dar faza e ca a fost prea rapid si ma tot uitam dupa voi si ma intrebam e Laura, nu cred ca nu a venit ea tocmai pana aici...si cand l-am zarit si pe sotul tau mi-am dat seama ca de fapt erai tu:(
dar lasa ca data viitoare ne vedem noi si vb asa pe indelete.
pupic si o noapte frumoasa!

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 06 Apr 2008, 14:19 
Diva

Citat:

si mie imi este sincer fff ciuda, dar faza e ca a fost prea rapid si ma tot uitam dupa voi si ma intrebam e Laura, nu cred ca nu a venit ea tocmai pana aici...si cand l-am zarit si pe sotul tau mi-am dat seama ca de fapt erai tu:(
dar lasa ca data viitoare ne vedem noi si vb asa pe indelete.
pupic si o noapte frumoasa!

buna dimi, fete.eu sunt acasa la mama....ce bine e....azi imi vand rochia.cred....

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 06 Apr 2008, 14:52 
Diva

Citat:

buna dimi, fete.eu sunt acasa la mama....ce bine e....azi imi vand rochia.cred....

cred si eu ca va e ciuda ca nu ati vorbit in suceava. era o ocazie super buna. dar lasa, ca va fi si mai buna urmatoarea ocazie.
bafta la vanzarea rochiei, laura.
roxana e la munca acum, sa ii uram o zi usoara..desi la ce urat e in bucuresti cred ca toti bucurestenii se vor ingramadi in centrele comerciale sa-si petreaca timpul.
o duminica cat mai placuta, noi mergem la parintii lui andrei sa ne aniversam sarbatoritul:kiss:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 06 Apr 2008, 15:22 
Diva

Citat:

cred si eu ca va e ciuda ca nu ati vorbit in suceava. era o ocazie super buna. dar lasa, ca va fi si mai buna urmatoarea ocazie.
roxana e la munca acum, sa ii uram o zi usoara..desi la ce urat e in bucuresti cred ca toti bucurestenii se vor ingramadi in centrele comerciale sa-si petreaca timpul.
o duminica cat mai placuta, noi mergem la parintii lui andrei sa ne aniversam sarbatoritul:kiss:

la multi ani, Andrei!!!Petrecere frumoasa, Daria

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 06 Apr 2008, 17:30 
Diva

Citat:

Buna dupa-masa fetelor...
ce zi ploioasa de duminica in cluj:(
La multi ani logodnicului tau , Daria:ncake:...sa aveti o petrecere frumoasa:nmusic::champagne:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 06 Apr 2008, 17:31 
Diva

Citat:

Sa ai bafta la vanzare Laura:nwink:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 06 Apr 2008, 19:38 
Diva

Citat:

Buna, la multi ani ptr Andrei!
petrecere frumoasa!

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 06 Apr 2008, 19:39 
Diva

Citat:

Iti vinzi rochita? :(

Sus
Neconectat Profil  

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 2243 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 106, 107, 108, 109, 110, 111, 112, 113  Următorul

Ora este UTC + 2 [ DST ]