Citat:
macar sa ne dai noua niste sfaturi sa evitam ceea ce ai trai tu
ok

rochia fiind de tip sirena avea crinolina numai in partea de jos, cusuta de jupon. de la dans s-a desprins si m-am trezit cu crinolina atarnand si am poze facute asa):( si mor de ciuda ca a stricat tot aspectul rochiei.
apoi nu am avut timp intre biserica si restaurant sa ne tragem sufletul, socrii, nasii si domnisorii de onoare sa se schimbe si inceputul nuntii a fost fara persoanele importante, eram doar noi, mirii. iar lumea statea la coada la ora 18.00 fix sa intre in restaurant. nu am vazut asa ceva!!! am scris pe invitatie ca petrecerea incepe de la 18.00 dar nu ma gandeam ca invitatii or sa se aseze la coada sa intre.
socrii mei s-au bagat peste noi si au asezat oamenii cum au crezut ei si ne-au stricat tot aranjamentul la mese si tot ce aveam pe liste, iar saracu' fratele meu si logodnica lui erau deja bulversati ca nu stiau unde sa mai duca invitatii.
ne-am dat seama dupa ce venisera 2/3 din invitati ca nu au pus cocarde si aveam niste cocarde superbe, tocmai ca era saraca domnisoara de onoare bulversata de aranjamentul la mese.
alea de la restaurant aduceau mancarea pe banda rulanta. era ora 23.00 si adusesera deja sarmalele!! cred ca dupa capul lor, la 1 deja ii dadeam afara pe invitati.
dansul de deschidere a fost tare greu si cu o coregrafie complicata si ne-am stresat si pt ala, dar a iesit bine.
la un moment dat caloriferele din spatele mesei principale nu mai mergeau si era 23 febr iar eu si nasa a trebuit sa ne luam hainele pe noi.
cam astea, mai vreti?:nscmoll: