Ultima vizită a fost: Acum este 20 Mai 2025, 01:48

Ora este UTC + 2 [ DST ]

Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 733 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33 ... 37  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Rochia de mireasa - vol V
MesajScris: 09 Apr 2008, 12:00 
Veteran

Citat:
De asta imi este frica si mie cel mai mult, de momentul cand se va ajunge la restaurant: imi e groaza k nu cumva sa se trezeasca un destept / o desteapta sa se bage in organizare, altfel decat planuiesc eu. Hmmmm :unsure: cred k inainte de nunta trb sa fac o sedinta si sa specific clar cine are voie sa decida si cine nu.:)

daca sunt persoane care o sa te ajute, cel mai bine este ca fiecare sa aibe o listutza cu strict ce are de facut.

asa esti mai sigura ca nu se baga nu stiu cine ca musca-n lapte

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 09 Apr 2008, 23:19 
Diva

Citat:
De asta imi este frica si mie cel mai mult, de momentul cand se va ajunge la restaurant: imi e groaza k nu cumva sa se trezeasca un destept / o desteapta sa se bage in organizare, altfel decat planuiesc eu. Hmmmm :unsure: cred k inainte de nunta trb sa fac o sedinta si sa specific clar cine are voie sa decida si cine nu.:)

pai e mai bine sa ai pe cineva care sa iti coordeneze anumite lucruri. si, exact cum ziceai tu, faceti o sedinta inainte cu ce aveti de facut fiecare. si vei vedea ca sarcinile o data impartite, ii vei responsabiliza si pe cei dragi si ei vor fi mandri ca vor avea cu ce sa te ajute, si vei mai scapa si tu de stres.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 12 Apr 2008, 22:04 
Nou Venit

Dragele mele, ce v-am spus eu, doar eu (si cativa apropiati) le-am simtit, stiut, vazut si enervat ):(. Invitatii (cei care au stat unde trebuia :nlol:) nu prea au bagat de seama aceaste sincope si au zis ca a fost o nunta minunata. Mi-au zis ca s-au simtit minutat si ca a fost f frumos. Deci nunta a iesit bine, per ansamblu:npray:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 13 Apr 2008, 01:35 
Diva

Citat:
Dragele mele, ce v-am spus eu, doar eu (si cativa apropiati) le-am simtit, stiut, vazut si enervat ):(. Invitatii (cei care au stat unde trebuia :nlol:) nu prea au bagat de seama aceaste sincope si au zis ca a fost o nunta minunata. Mi-au zis ca s-au simtit minutat si ca a fost f frumos. Deci nunta a iesit bine, per ansamblu:npray:

am banuit. sunt sigura ca a fost o nunta superba. asteptam sa ne arati si noua poze ;)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 13 Apr 2008, 14:53 
Diva

o intrebare:corsetul rochiei de mireasa trebuie sa se incheie la spate perfect?adica sa nu se vada pielea?sau mai exista si altfel de modele?ca la mine se vedea pielea,nu avea siret normal ci ca o pangica din voal care se lega cu o fundita jos.si eu aveam senzatia ca e mic si de-aceea nu se imbina partile,iar vanzatoarea spunea ca asa e modelul.(?)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 14 Apr 2008, 16:29 
Nou Venit

eu zic ca trebuie sa se incheie perfect. vanzatoarea o sa-ti ca iti vine super doar sa o iei.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 14 Apr 2008, 19:25 
Veteran

Citat:
eu zic ca trebuie sa se incheie perfect. vanzatoarea o sa-ti ca iti vine super doar sa o iei.

nu este adevarat, sunt rochii care nu se inchid perfect(pentru ca asa este modelul) si rochii care se inchid fara sa se vada ceva piele.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 15 Apr 2008, 22:49 
Nou Venit

Buna fetelor!
Sunt noua printre voi..dar si foarte fericita pentru ca mi-am cumparat rochia de mireasa zilele trecute..dupa lungi cautari si drumuri prin tara. Vreau sa va zic ca am probat toaaate genurile de rochie dar a meritat ca mi-am gasit exact de voiam..e de la salonul gabriela colectia rosemarie e printre ultimele moele aparute nici in catalogul 2008 nu e inca..e super..Va sfatuiesc pe toate s amergeti sa probati cat mai multe modele; eu eram fixata pe rochia de printesa dar am constat cadesi imi venea foarte bine eram banala..si mi-am gasit un model mai sexy care ma avantajeaza si sunt sigura ca o sa ma smt cu adevarat unica :nblink:..imi pare rau ca nu am deocamdata poze..dar intr-o luna o sa ajunga rochia si promit a va trimit..pup

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 16 Apr 2008, 10:07 
Diva

asteptam poze cu rochia ta, deoarece pe mine una mai facut curioasa.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 16 Apr 2008, 20:11 
Diva

Citat:
Buna fetelor!
Sunt noua printre voi..dar si foarte fericita pentru ca mi-am cumparat rochia de mireasa zilele trecute..dupa lungi cautari si drumuri prin tara. Vreau sa va zic ca am probat toaaate genurile de rochie dar a meritat ca mi-am gasit exact de voiam..e de la salonul gabriela colectia rosemarie e printre ultimele moele aparute nici in catalogul 2008 nu e inca..e super..Va sfatuiesc pe toate s amergeti sa probati cat mai multe modele; eu eram fixata pe rochia de printesa dar am constat cadesi imi venea foarte bine eram banala..si mi-am gasit un model mai sexy care ma avantajeaza si sunt sigura ca o sa ma smt cu adevarat unica :nblink:..imi pare rau ca nu am deocamdata poze..dar intr-o luna o sa ajunga rochia si promit a va trimit..pup

si mie mi-au placut mult rochiile de la rose-marie. sunt tare faine. si in special una tip printesa...imi place muuult. chiar daca e simpla, nu inseamna neaparat banal.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 17 Apr 2008, 18:34 
Nou Venit

si mie mi-au placut mult rochiile de la rose-marie. sunt tare faine. si in special una tip printesa...imi place muuult. chiar daca e simpla, nu inseamna neaparat banal.

heyy..n-am zis ca era banala rochia ci ca nu ma simteam eu "speciala" in ea..:)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 17 Apr 2008, 19:55 
Junior

intr-adevar in rochia de mireasa trebuie sa te simti cea mai speciala din lume..nu conteaza cum arata si ceea ce cred ceilalti despre model ci sa-ti placa tie si sa te simti unica in cea mai frumoasa zi din viata:nmarried:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 19 Apr 2008, 03:59 
Diva

Citat:

a...pai m-ai indus in eroare cu banalul
:nwink:
asa cum zicea si Andra, trebuie sa simti ca rochia de pe tine e a ta..ca e unica si ca tu esti speciala (asa cum zici si tu) in ea. bravo ca ai gasit-o :napplause:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 19 Apr 2008, 20:06 
Junior

si eu mi-am gasit rochia e exact cum mi-am dorit si ma simt cea mai speciala in ea;)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 19 Apr 2008, 22:57 
Diva

Citat:
si eu mi-am gasit rochia e exact cum mi-am dorit si ma simt cea mai speciala in ea;)

super andra :napplause::ndance: sa ne arati si noua poze dupa nunta. acum cred ca esti deja innebunita (vad ca mai ai putintel). mult spor si nervi tari la pregatiri.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 25 Apr 2008, 12:47 
Junior

Citat:

super andra :napplause::ndance: sa ne arati si noua poze dupa nunta. acum cred ca esti deja innebunita (vad ca mai ai putintel). mult spor si nervi tari la pregatiri.

sincer parca nu ma prea stresez, adica cand ma gandesc ca mai am putin si e nunta ma gandesc vai cat mai am de rezolvat dar in rest nu ma stresez nu stiu cat mai ales k am o lista si stiu ce mai am d facut..cu rochia va arat poze dar dupa nunta ca nu o arat nimanui pana in ziua nuntii:ndance:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 29 Apr 2008, 12:45 
Diva

in sfarsit mi-am gasit rochita!!!am luat-o din ploiesti(multumesc cory).in ziua respectiva am fost f. incantata.dar dupa....au inceput indoielile.nu aveau marimea mea,mi-au luat masurile si am dat comanda.acu ma gandesc:daca nu mi-au luat masurile bine,daca ma ingras/slabesc,daca dupa ce o probez din nou constat ca nu vine bine,daca......am luat-o razna de tot!
:alien:a patit cineva ceva de genul???:nbump:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 29 Apr 2008, 13:19 
Veteran

Citat:
in sfarsit mi-am gasit rochita!!!am luat-o din ploiesti(multumesc cory).in ziua respectiva am fost f. incantata.dar dupa....au inceput indoielile.nu aveau marimea mea,mi-au luat masurile si am dat comanda.acu ma gandesc:daca nu mi-au luat masurile bine,daca ma ingras/slabesc,daca dupa ce o probez din nou constat ca nu vine bine,daca......am luat-o razna de tot!
:alien:a patit cineva ceva de genul???:nbump:

stai linistita am auzit ca asa se mai intampla e stresul prea mare. Sunt sigura ca o sa iti vina si nu o sa ai nici o problema cu ea.:ok::wok:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 29 Apr 2008, 13:22 
Veteran

toate miresicile cred ca patesc si gandesc ca si tine ral
mai ai 2 luni pana la nunta, incearca sa te relaxezi, sunt sigura ca rochia o sa-ti vina foarte bine, daca nu- se ajusteaza, se gasesc solutii pentru toate

ma bucur ca ti-ai gasit rochita:napplause:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 29 Apr 2008, 16:15 
Diva

hmmm...acu am de asteptat...peste cam o luna mi-au zis sa ma duc sa o iau,deci ma plimb iar la ploiesti...si gadurile negre cred ca abia atunci imi vor trece.trebuie sa evit magazinele de gen ca mi-e frica poate vad alta care imi place mai mult.cory,cam pe unde e strada mihai bravu?nu am gasit-o.am inteles ca acolo e un magazin si cu decoratiuni...cand ma duc sa iau rochita as vrea sa ma duc si pe acolo,sa vad ce au...

Sus
Neconectat Profil  

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 733 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33 ... 37  Următorul

Ora este UTC + 2 [ DST ]