Ultima vizită a fost: Acum este 26 Iun 2025, 11:19

Ora este UTC + 2 [ DST ]

Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 5215 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 261  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Buna dimineata! - vol. VII
MesajScris: 10 Apr 2008, 12:15 
Diva

Citat:

neatza, da asa este, cat am fost internata am avut 100%, iar apoi 75%, depinde ce cod este trecut

buna dimineata fetelor

iarasi s-a stricat vremea, mama ei de vreme.

cand vine primavara?

a, urasc teleconferintele

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 10 Apr 2008, 12:47 
Diva

si in bacau este urat si frig, parca nu vine primavara ci toamna.cam asa este afara.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 10 Apr 2008, 12:49 
Diva

Ayrun ce mai face bebelu?
Tu cum te mai simti?
Ai aflat daca este fetita sau baietel.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 10 Apr 2008, 13:13 
Diva

Citat:
Ayrun ce mai face bebelu?
Tu cum te mai simti?
Ai aflat daca este fetita sau baietel.

Ma simt din ce in ce mai bine, mai ales ca mi-au trecut si greturile alea oribile. Astazi mergem la dr si s-ar putea sa ne zica ce este si sa vedem ce mai face el pe acolo prin burtica.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 10 Apr 2008, 13:18 
Veteran

buna dimineata fetele

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 10 Apr 2008, 13:32 
Diva

Citat:

normal ca se invata.nevoia...te invata stii tu.
eu am si lovit masina de vreo cateva ori.
odata....eram intr-un mic orasel de langa cluj, si o urmaream pe una (o incepatoare) ce prost conduce.nu puteam nici cum sa o depasesc si am mers vreo 10 min in spatele ei.ma dispera...dadea prioritate desi ea trebuia sa treaca...mergea incet si prindeam rosu la toate semafoaree, punea frana de cate ori vedea o trecere de pietoni, chiar daca nu era nimeni pe trecere sau in preajma lor.......si la u momentdat...mi-am aprins o tigaa, si cautam un nr de telefon si mi-a intrat si soarele in ochi.si dobtoaca a pus frana brusca in fata mea....eu m-am bagat din spate si normal ca eu am fost de vina.si toata lumea de pe strada radea ca s-au lovit doua blonde in turda.
mi-am bagat masina in service.dupa 2 sapt...am scos masina si am stat pana pe la 9 la lucru.eram super obo cand am plecat acasa.si cand am luat curba spre blocul meu venea un agitat pe contrasens si s-a bagat in mine.si iar mi-am bagat masina in service.si e-am spus sa imi schimbe masina ca imi poarta ghinion.seful meu de atunci(un nesimtit misogin) radea de mine si spunea ca se astepta sa fac o boacana de genul....am facut cu nervii ca eu conduceam chiar foarte bine.si mi-a dat in loc de matizul ala obosit un golf 4 ca m-am scandalizat prin firma.

si o sa va mai povestesc si altele.......

f tari povestile tale...eu acum rad dar ii inchipui ca nu era tocmai de ras cand s-a intamplat. ai trecut prin ceva intamplari;) eu mi-am pus la masina un semn pe care astia il folosesc cand au permis provizoriu (ca sa avertizez lumea O:) ). un permis pe care am senzatia ca-l primesti dupa ce faci scoala de soferi dar inainte sa-ti dai examenul, ceea ce mie una mi se pare o prostie dar ma rog, fiecare cu regulile lui:lol: asa...si alaltaieri am iesit cu andrei si la o intersectie mare ma trezesc ca unul in stanga mea gesticula ca un nebun, andrei cu rabdarea lui latino balcanica deschide si el geamul sa-l confrunte: ala ca ce ca tu nici n-ai carnet, andrei ca ea are carnet si care-i problema , ea si-a respectat banda si tu nu...ala nu, ca ea nici nu are carnet si nu stie si eu sunt sofer de camion..si s-au tot certat intr-o franceza stricata (ala cred ca era polonez):-` pana s-a facut verde, dupa care ala ca un sofer de camion ce era mi-a taiat calea..ma rog, nu s-a intamplat nimic...dar ma gandeam...dc tot era asa experimentat si eu nu, ce s-a apucat sa faca mizerii de-astea?! bineinteles ca pe urma m-am cam speriat si-am condus prost:((
sa ne mai povestesti, ca mie imi place mult "sa te ascult":-*

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 10 Apr 2008, 13:33 
Diva

ayrun, sa pui si poze dupa ce te intorci de la doctor, bine?

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 10 Apr 2008, 13:33 
Diva

Citat:

Ma simt din ce in ce mai bine, mai ales ca mi-au trecut si greturile alea oribile. Astazi mergem la dr si s-ar putea sa ne zica ce este si sa vedem ce mai face el pe acolo prin burtica.

abia astept sa ne spui ce e:D ma bucur ca te simti mai bine!:nwink:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 10 Apr 2008, 13:35 
Diva

Citat:
f tari povestile tale...eu acum rad dar ii inchipui ca nu era tocmai de ras cand s-a intamplat. ai trecut prin ceva intamplari;) eu mi-am pus la masina un semn pe care astia il folosesc cand au permis provizoriu (ca sa avertizez lumea O:) ). un permis pe care am senzatia ca-l primesti dupa ce faci scoala de soferi dar inainte sa-ti dai examenul, ceea ce mie una mi se pare o prostie dar ma rog, fiecare cu regulile lui:lol: asa...si alaltaieri am iesit cu andrei si la o intersectie mare ma trezesc ca unul in stanga mea gesticula ca un nebun, andrei cu rabdarea lui latino balcanica deschide si el geamul sa-l confrunte: ala ca ce ca tu nici n-ai carnet, andrei ca ea are carnet si care-i problema , ea si-a respectat banda si tu nu...ala nu, ca ea nici nu are carnet si nu stie si eu sunt sofer de camion..si s-au tot certat intr-o franceza stricata (ala cred ca era polonez):-` pana s-a facut verde, dupa care ala ca un sofer de camion ce era mi-a taiat calea..ma rog, nu s-a intamplat nimic...dar ma gandeam...dc tot era asa experimentat si eu nu, ce s-a apucat sa faca mizerii de-astea?! bineinteles ca pe urma m-am cam speriat si-am condus prost:((
sa ne mai povestesti, ca mie imi place mult "sa te ascult":-*

nimica nu ma dispera si enerveaza mai tare ca tipul asta de soferi, care daca au camion sau tir se cred stapani pe drum.

ganditi-va ca eu cu KA-ul meu is mica de tot pe drumuri - si astia trec pe langa mine ca nebunii. ce ma dispera cand te depasesc si mai si claxoneaza - nu zic sa nu ma depaseasca daca ii tine, da sa nu ma mai si streseze.

si oricum, cele mai multe si mai grave accidente ei le fac!!!

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 10 Apr 2008, 15:32 
Diva

neata fetelor. si o zi cat mai putin stresanta, cu cat mai putine tele si video conferinte.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 10 Apr 2008, 16:56 
Diva

Citat:
neata fetelor. si o zi cat mai putin stresanta, cu cat mai putine tele si video conferinte.

buna ziua fetelor...ce faceti/iar nu prea povestiti azi.
As vrea sa va rog ceva.....nu mai spuneti in fiecare zi cum e vremea .zici ca e prognoza meteo in fiecare zi la Buna dimineata.Acuma voi faceti cum vreti...dar pe mine ma enerveaza sa citesc cum e vremea in bucuresti, suceava sau bacau si dupa ce am terminat prognoza si am hotarat ca ne enerveaza se blocheaza conversatia....cred ca sunteti suficient de inteligente sa purtati si altfel de discutii...(nu suna pt toate...)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 10 Apr 2008, 17:03 
Diva

Citat:

era clar ca o sa treaca .ma bucur ca te simti mai bine.
te invidiez ce serviciu ai.desi eu daca vreau sa stau acasa, pot sa o fac si o luna fara sa anunt la bucuresti ca nu ma verifica nimeni.:ok:si sa fac totul din telefon.dar sa si stie....cred ca s-ar scandaliza.
cred ca abia astepti sa vezi ce e.sunteti emotionati?ce iti doresti?sa nu raspunzi orice , ca stiu ca nu conteaza numai sanatos sa fie.sunt sigura ca ai inclinatii spre ceva.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 10 Apr 2008, 17:25 
Diva

Citat:

era clar ca o sa treaca .ma bucur ca te simti mai bine.
te invidiez ce serviciu ai.desi eu daca vreau sa stau acasa, pot sa o fac si o luna fara sa anunt la bucuresti ca nu ma verifica nimeni.:ok:si sa fac totul din telefon.dar sa si stie....cred ca s-ar scandaliza.
cred ca abia astepti sa vezi ce e.sunteti emotionati?ce iti doresti?sa nu raspunzi orice , ca stiu ca nu conteaza numai sanatos sa fie.sunt sigura ca ai inclinatii spre ceva.

:nlol::nlol: da emotii sunt, dar acum sincer iti spun ca dupa socul avut ultima oara nu ne mai intereseaza ce este, am fi vrut o fetitza initial, dar ne este indiferent acum

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 10 Apr 2008, 17:38 
Diva

Citat:

:nlol::nlol: da emotii sunt, dar acum sincer iti spun ca dupa socul avut ultima oara nu ne mai intereseaza ce este, am fi vrut o fetitza initial, dar ne este indiferent acum

eu ...cand o sa fie cazul vreau baiat.dar ionut vrea fetita.asa ca, orice iese, o sa fie bine.ca unul din noi o sa se bucure mai tare.
de fapt, eu vreau primul copil baiat si al doilea fata, ca eu mi-am tot dorit cand eram mica un frate mai mare sa ma lase mama sa ies seara.dar am unul mai muc...pe care l-am scos eu in lume:nlol::nlol:asa ca nu am un motiv serios sa imi doresc baiat.
dar mai vb peste vreo 2 ani cand imi vine vremea.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 10 Apr 2008, 17:43 
Diva

poate dumnezeu vrea sa faci gemeni: fata si baiat si atunci o sa fiti amandoi la fel de bucurosi.
dar pana la urma nu conteaza sanatos sa fie.
colega mea cand a aflat ca are fata a fost putin suparata, dar acuma dar iar spune ca nu este fata ci baiat s-ar supara si mai tare

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 10 Apr 2008, 17:56 
Diva

Citat:

eu ...cand o sa fie cazul vreau baiat.dar ionut vrea fetita.asa ca, orice iese, o sa fie bine.ca unul din noi o sa se bucure mai tare.
de fapt, eu vreau primul copil baiat si al doilea fata, ca eu mi-am tot dorit cand eram mica un frate mai mare sa ma lase mama sa ies seara.dar am unul mai muc...pe care l-am scos eu in lume:nlol::nlol:asa ca nu am un motiv serios sa imi doresc baiat.
dar mai vb peste vreo 2 ani cand imi vine vremea.

eu nu stiu ce vrea andrei dar vreau eu fetita pt amandoi:D
ayrun, iti tinem pumnii sa fie o fetita sanatoasa si frumosa! si isteata;)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 10 Apr 2008, 18:11 
Diva

Citat:
eu nu stiu ce vrea andrei dar vreau eu fetita pt amandoi:D
ayrun, iti tinem pumnii sa fie o fetita sanatoasa si frumosa! si isteata;)

oooii oiii la ce destepti sunt copii acum....iese si al lor ca nu are cu cine sa semene pampalau la cum par ayrun cu sotul ei.
de frumoasa....ce sa mai spunem.din doi parinti frumosi ar fi culmea sa iasa vreun naspet.
deci sansele sunt maxime sa se indeplineasca prezicerea ta clarut.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 10 Apr 2008, 18:43 
Diva

Citat:

oooii oiii la ce destepti sunt copii acum....iese si al lor ca nu are cu cine sa semene pampalau la cum par ayrun cu sotul ei.
de frumoasa....ce sa mai spunem.din doi parinti frumosi ar fi culmea sa iasa vreun naspet.
deci sansele sunt maxime sa se indeplineasca prezicerea ta clarut.

Buna ziua fetele....
ne-au taiat astia netu ieri):(...ca am uitat sa-l platesc:D:~*...ii naspa rau fara net
si eu vreau un baietel si-o fetita...in ordinea asta daca se poate...chiar ii bine sa ai un frate mai mare...eu am...e diferenta de 1 an intre noi si ne intelegem tare bine...cu celalalt mai mic(ii mai mic cu 8 ani) ma inteleg mai greu , ii un berbecut tare incapatanat:nscmoll:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 10 Apr 2008, 19:02 
Diva

Citat:
si eu vreau un baietel si-o fetita...in ordinea asta daca se poate...chiar ii bine sa ai un frate mai mare...eu am...e diferenta de 1 an intre noi si ne intelegem tare bine...cu celalalt mai mic(ii mai mic cu 8 ani) ma inteleg mai greu , ii un berbecut tare incapatanat:nscmoll:

Bine fetelor....nu va mai doriti atat de multe cand vine vorba de copii ca nu prea ies socotelile...doar stiti ce am vrut noi....baietel, sa fie berbec din aprilie...si ce a iesit?...fetita si peste din martie :)) taman pe dos :)) da acum nu am da-o pt nimic din lume pe iubirea lui mami si a lui tati :))

ayrun eu cred ca la 14 saptamani o sa fie cam devreme sa va zica ce ii...eu stiu ca la un ultrasound iti pot spune pe la 17-18 sapt cu sanse de 70-80% iar dupa 20 de sapt cu sanse de peste 90%...asta daca bebe coopereaza :))

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 10 Apr 2008, 19:23 
Diva

Citat:

Bine fetelor....nu va mai doriti atat de multe cand vine vorba de copii ca nu prea ies socotelile...doar stiti ce am vrut noi....baietel, sa fie berbec din aprilie...si ce a iesit?...fetita si peste din martie :)) taman pe dos :)) da acum nu am da-o pt nimic din lume pe iubirea lui mami si a lui tati :))

ayrun eu cred ca la 14 saptamani o sa fie cam devreme sa va zica ce ii...eu stiu ca la un ultrasound iti pot spune pe la 17-18 sapt cu sanse de 70-80% iar dupa 20 de sapt cu sanse de peste 90%...asta daca bebe coopereaza :))

pai speram si noi...eu stiu ca socoteala din targ nu se potriveste cu cea de acasa si sunt sigura ca atunci cand va fi cazul o sa vreau sa fie, indiferent ce:D dar ce sa fac, dc visez la rochite roz si fundite galbene?:lol: nu-i nimic, o sa le port eu dc e baiat:D

Sus
Neconectat Profil  

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 5215 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 261  Următorul

Ora este UTC + 2 [ DST ]