Citat:
normal ca se invata.nevoia...te invata stii tu.
eu am si lovit masina de vreo cateva ori.
odata....eram intr-un mic orasel de langa cluj, si o urmaream pe una (o incepatoare) ce prost conduce.nu puteam nici cum sa o depasesc si am mers vreo 10 min in spatele ei.ma dispera...dadea prioritate desi ea trebuia sa treaca...mergea incet si prindeam rosu la toate semafoaree, punea frana de cate ori vedea o trecere de pietoni, chiar daca nu era nimeni pe trecere sau in preajma lor.......si la u momentdat...mi-am aprins o tigaa, si cautam un nr de telefon si mi-a intrat si soarele in ochi.si dobtoaca a pus frana brusca in fata mea....eu m-am bagat din spate si normal ca eu am fost de vina.si toata lumea de pe strada radea ca s-au lovit doua blonde in turda.
mi-am bagat masina in service.dupa 2 sapt...am scos masina si am stat pana pe la 9 la lucru.eram super obo cand am plecat acasa.si cand am luat curba spre blocul meu venea un agitat pe contrasens si s-a bagat in mine.si iar mi-am bagat masina in service.si e-am spus sa imi schimbe masina ca imi poarta ghinion.seful meu de atunci(un nesimtit misogin) radea de mine si spunea ca se astepta sa fac o boacana de genul....am facut cu nervii ca eu conduceam chiar foarte bine.si mi-a dat in loc de matizul ala obosit un golf 4 ca m-am scandalizat prin firma.
si o sa va mai povestesc si altele.......
f tari povestile tale...eu acum rad dar ii inchipui ca nu era tocmai de ras cand s-a intamplat. ai trecut prin ceva intamplari;) eu mi-am pus la masina un semn pe care astia il folosesc cand au permis provizoriu (ca sa avertizez lumea

). un permis pe care am senzatia ca-l primesti dupa ce faci scoala de soferi dar inainte sa-ti dai examenul, ceea ce mie una mi se pare o prostie dar ma rog, fiecare cu regulile lui:lol: asa...si alaltaieri am iesit cu andrei si la o intersectie mare ma trezesc ca unul in stanga mea gesticula ca un nebun, andrei cu rabdarea lui latino balcanica deschide si el geamul sa-l confrunte: ala ca ce ca tu nici n-ai carnet, andrei ca ea are carnet si care-i problema , ea si-a respectat banda si tu nu...ala nu, ca ea nici nu are carnet si nu stie si eu sunt sofer de camion..si s-au tot certat intr-o franceza stricata (ala cred ca era polonez):-` pana s-a facut verde, dupa care ala ca un sofer de camion ce era mi-a taiat calea..ma rog, nu s-a intamplat nimic...dar ma gandeam...dc tot era asa experimentat si eu nu, ce s-a apucat sa faca mizerii de-astea?! bineinteles ca pe urma m-am cam speriat si-am condus prost:((
sa ne mai povestesti, ca mie imi place mult "sa te ascult":-*