Ultima vizită a fost: Acum este 27 Iun 2025, 19:02

Ora este UTC + 2 [ DST ]

Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 5215 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12 ... 261  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Buna dimineata! - vol. VII
MesajScris: 15 Apr 2008, 13:06 
Diva

Citat:
dap pai scap de niste idioti si ma duc unde e mai bine si salariu mai mare si fara bataie de joc

PS: tin sa mentionez ca cam toata firma isi da demisia ... nu mai raman decat vreo 2 angajati + directorul:-`O:)

foarte bine....daca nu te simti bine la un loc de munca nu te obliga nimeni sa ramai.E o tara libera sa luam deciziile care ne avantajeaza, nu?
Felicitari si por la treaba la noul job!!!

AAAAA....si buna dimineata fetelor.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 15 Apr 2008, 13:10 
Veteran

buna dimineata fetele. bravo serene , asa le trebuie daca nu sunt seriosi si nu dau salarii bune:ok:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 15 Apr 2008, 13:40 
Diva

neata fetelor...
bravo serene pentru fermitatea deciziei si pentru curaj. spor la noul loc de munca. si sa ne povestesti cum e

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 15 Apr 2008, 13:48 
Senior

Buna dimineata fetelor.La Suceava e frig si ploua.Bravo tie Serena pt curajul de care dai dovada,mi-ar place sa am si eumacar jum din curajul tau.Nici mie nu-mi este bine la serv dar m-am hotarat sa stau pana la nunta.O zi frumoasa

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 15 Apr 2008, 17:17 
Veteran

cam slabuta activitatea pe aici, de ce oare?
sa fie din cauza vremii? :nwink:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 15 Apr 2008, 18:34 
Senior

E liniste,probabil toata lumea munceste...nu e nimic se va recupera.Eu un ma bucur ca vo putea sa-mi pun si eu o poza.va pup si va doresc o seara placuta

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 15 Apr 2008, 18:43 
Diva

Citat:
E liniste,probabil toata lumea munceste...nu e nimic se va recupera.Eu un ma bucur ca vo putea sa-mi pun si eu o poza.va pup si va doresc o seara placuta

EEEEE, eu stau in patutz la caldurica :-`:D

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 15 Apr 2008, 19:18 
Senior

ma bucur pt tine,eu sunt inca la servici:nscmoll: si abia astept sa plec acasa.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 15 Apr 2008, 19:57 
Diva

Citat:
ma bucur pt tine,eu sunt inca la servici:nscmoll: si abia astept sa plec acasa.

Salut fetele. Si eu sunt inca la serviciu. Mai am de dat niste telefoane si ar trebui sa ma apuc sa intocmesc niste contracte. Si nu am chef. Mi-e cam somn, desi am baut pe langa cafeaua de dimineata si un nes pe la pranz. Ma intreb cum oare rezista cei care nu beau cafea?

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 15 Apr 2008, 20:59 
Diva

Citat:
Salut fetele. Si eu sunt inca la serviciu. Mai am de dat niste telefoane si ar trebui sa ma apuc sa intocmesc niste contracte. Si nu am chef. Mi-e cam somn, desi am baut pe langa cafeaua de dimineata si un nes pe la pranz. Ma intreb cum oare rezista cei care nu beau cafea?

rezista foarte bine.eu ma trezesc in fiecare dimineata la 7.30 inclusiv sambata si duminica...si nu beau cafea niciodata.
fetelor,astazi am lasa-o pe vara-mea sa isi puna silicoane....ma duc la 8.30 cand iese de la reanimare sa vad cum au iesit....:lol::lol:slaba si cu sanii mari....:nwink::nwink:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 15 Apr 2008, 21:32 
Senior

Sunt inca la servici!Eu una nu as putea sa rezist fara cafea!!!imi da rezistenta de care am nevoie!Sa ne spui si noua cu a iesit operatia verisoarei tale.o seara placuta fetelor

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 15 Apr 2008, 22:42 
Diva

Citat:

rezista foarte bine.eu ma trezesc in fiecare dimineata la 7.30 inclusiv sambata si duminica...si nu beau cafea niciodata.
fetelor,astazi am lasa-o pe vara-mea sa isi puna silicoane....ma duc la 8.30 cand iese de la reanimare sa vad cum au iesit....:lol::lol:slaba si cu sanii mari....:nwink::nwink:

E bine. La mine, e clar ca a intervenit dependenta. Daca beau de vreo 12, 13 ani... acum daca nu beau cafea pana la ora 11, ma apuca durerea de cap. Curajoasa verisoara ta. Eu de vrut, as vrea sa fac o astfel de operatie, dar n-am curaj. Nici foarte mare nevoie n-am, dar n-ar strica sa fie ceva mai mari. Poate cand s-or lasa si n-o sa mai am incotro am sa-mi fac curaj.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 15 Apr 2008, 22:46 
Veteran

Citat:
E bine. La mine, e clar ca a intervenit dependenta. Daca beau de vreo 12, 13 ani... acum daca nu beau cafea pana la ora 11, ma apuca durerea de cap. Curajoasa verisoara ta. Eu de vrut, as vrea sa fac o astfel de operatie, dar n-am curaj. Nici foarte mare nevoie n-am, dar n-ar strica sa fie ceva mai mari. Poate cand s-or lasa si n-o sa mai am incotro am sa-mi fac curaj.

Buna, fetele!
ce faceti? munciti...vad, ca pe aici nu mai scrieti. tocmai am primit o invitatie la botez...deci, avem 3 nunti+botez. Si io nu am rochie):(

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 15 Apr 2008, 23:00 
Diva

Citat:
Buna, fetele!
ce faceti? munciti...vad, ca pe aici nu mai scrieti. tocmai am primit o invitatie la botez...deci, avem 3 nunti+botez. Si io nu am rochie):(

eu am 3 nunti in mai....plus inca vreo 6 anuntate tot anul.
si un botez super important...la care imi doresc sa cumpar multe multe multe....
si nici eu nu am rochii pt toate...
asa ca...ariana...

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 15 Apr 2008, 23:02 
Diva

Citat:
Buna, fetele!

Mmm, si nu gasesti tu o rochie, doua? Ideal e sa nu fie invitati comuni si sa poti sa imbraci o rochie de 2 ori. Am si eu 3 nunti, pt care mi-am luat 2 rochii stil baby-doll, una neagra, una piersicie cu niste trandafiri. Norocul e ca la niciuna din cele 3 nu sunt invitati comuni.:njump:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 15 Apr 2008, 23:22 
Veteran

Citat:
Mmm, si nu gasesti tu o rochie, doua? Ideal e sa nu fie invitati comuni si sa poti sa imbraci o rochie de 2 ori. Am si eu 3 nunti, pt care mi-am luat 2 rochii stil baby-doll, una neagra, una piersicie cu niste trandafiri. Norocul e ca la niciuna din cele 3 nu sunt invitati comuni.:njump:

A, nu sunt invitati comuni...nici macar unul. Am gasit ceva la Nissa, dar ramen varianta de rezerva. Mai caut, da nu stiu unde... si mai e o luna doar

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 15 Apr 2008, 23:32 
Diva

Citat:
A, nu sunt invitati comuni...nici macar unul. Am gasit ceva la Nissa, dar ramen varianta de rezerva. Mai caut, da nu stiu unde... si mai e o luna doar

cam putin. Eu mi le-am luat, una in octombrie si una prin decembrie. Stiam ca nu am si cand le-am vazut, mi-au placut, le-am si luat. Ati observat ca, de cele mai multe ori, cand cauti ceva care iti trebuie urgent, nu gasesti? Murphy...

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 15 Apr 2008, 23:38 
Veteran

Citat:
Murphy...

bine zis! Cati bani se dau la un botez? E o prietena, e in Buc, restaurantul nu stiu cum e...

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 15 Apr 2008, 23:53 
Diva

Citat:
bine zis! Cati bani se dau la un botez? E o prietena, e in Buc, restaurantul nu stiu cum e...

Noi am fost in febr. Am dat 2 milioane de persoana. La un coleg de serviciu. Ne-a zis ca meniul a fost 600 de mii. Deci eu zic ca a fost bine. Cam asa se dau la noi, intre 4 si 5 milioane de familie. Depinde si de meniu. La colegul meu de exemplu a a vut doar aperitiv rece, sarmale, friptura si inghetata, prajituri. Plus ce mai e: fructe, o cafea, tuica, suc, vin alb si rosu (luate de ei).

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 16 Apr 2008, 01:52 
Diva

Citat:

noi o sa dam 6 mil....e o prietena, e in Cluj.
si ii mai cumpar si corpurile de iluminat pt camera lui Andreiut si ceva hainute...

Sus
Neconectat Profil  

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 5215 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12 ... 261  Următorul

Ora este UTC + 2 [ DST ]