Citat:
si elanicol e insarcinata? ce frumos...asta chiar nu stiam...in cate luni, ce o sa aiba...
Buna draga Malinka!! avem 9 saptamani jumatate!! inca nu stim ce este!! noi ne dorim fetita, dar intuitia imi spune ca e baietel!!! si e mare bucurie in familia mea - fratii mei, cumnatul meu, mama lui Adi - toti sunt fericiti!! spun ca e un copil asteptat mult!!! nu m-am gandit la asta!!

se pare ca toti abia asteptau sa le dau o asemenea veste!! oricum, sunt cu Adrian aproape 14 ani - si e prima oara cand se intampla minunea!!!

;) sora mea cea mica cand a aflat a plecat de la job - dupa ce a dat vestea tuturor (chit ca ale ei colege/colegi nu stiau cine e Mihaela

) si m-am trezit cu ea la usa, fericita, tremurand de emotie, iar cand a vazut fotografiile de la primul ecograf nu mai termina cu "ce nepotel frumos am!!""! a zis ca se angajeaza dadaca fara plata!! iar unul din fratii mei asa ma felicita "bravo surioara!! bravo!" de parca am castigat premiul Nobel!! cealalat surioara a mea (mama nepotelului meu Vladut) nu mai pridideste cu sfaturile si grijile (si cica eu sunt cea mai mare dintre fratii mei! am doi frati si doua surori mai mici!!) Ce sa zic, nu credeam sa declansez atata tevatura!!

si pritenele mele sunt fericite, nu le vine sa creada ca o sa am bebe!! si toti imi poarta de grija, ma suna, ma intreaba daca mananc cat se cuvine (de obicei nu prea mancam, dar acum sunt cumintica!!! desi gandul kg in plus ma ingrijoreaza

)!
Gata deocamdata!! sunt cu extremele: ori nu las nici un rand, ori nu mai mai opresc din scris!!!

pupicei si o zi minunata tuturor!!!