Ultima vizită a fost: Acum este 20 Mai 2025, 15:23

Ora este UTC + 2 [ DST ]

Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 1292 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34 ... 65  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Aspirante la titlul de mamica
MesajScris: 17 Apr 2008, 08:17 
Diva

Citat:

salut!
sunt bine, multumesc :D. e placut cand vezi ca mai intreaba lumea de tine :D... n-am mai intrat ca am avut belele cu netul.
am fost ieri la medic. sunt in saptamana 36 si gogoasa mea avea aseara 3000 grame, manca-o-ar mama de balenuta :D... si s-a intors pe pozitie de iesire :D... daca nu creste foarte mult, raman la ideea de nastere naturala (desi mi-e frica de mor :zoombie:)... dar mai vedem data viitoare cand merg la control, pe 3 mai (daca nu nasc pana atunci :blink:)
am cam terminat cumparaturile pentru bebe. si pentru bagajul de spital, de acum trebuie doar sa pun totul in geanta... si sa astept (la frica pe care o am, nu am nicio graba :D)
sper ca voi sunteti bine. mai vreau poze :ok:

ma bucur ca sunteti bine si cresteti mari :)) nu te pot incuraja prea mult cu nasterea normala dar atat pot sa iti spun...cand ai contractiile te ajuta fffff mult sa respiri...pe mine m-a ajutat mult chiar daca n-am experimentat contractiile alea mari...ale mele ajunsesera la 3 min distanta si mi se pareau suportabile...nu stiu cum is alea la 1 min ca pana sa ajung acolo am aterizat in sala de operatii :) dar respiratia imi lua gandul de la durere...sotul imi numara cat sa respir si eu cum ma concentram la el parca nu ma mai gandeam atat la durerea propriu-zisa...asa ca hihihihi-hu :)) poti sa faci piramida de 5,4,3,2,1 hi urmate de un un hu :))) childbirth classes :)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 18 Apr 2008, 13:41 
Diva

Citat:

salut!
sunt bine, multumesc :D. e placut cand vezi ca mai intreaba lumea de tine :D... n-am mai intrat ca am avut belele cu netul.
am fost ieri la medic. sunt in saptamana 36 si gogoasa mea avea aseara 3000 grame, manca-o-ar mama de balenuta :D... si s-a intors pe pozitie de iesire :D... daca nu creste foarte mult, raman la ideea de nastere naturala (desi mi-e frica de mor :zoombie:)... dar mai vedem data viitoare cand merg la control, pe 3 mai (daca nu nasc pana atunci :blink:)
am cam terminat cumparaturile pentru bebe. si pentru bagajul de spital, de acum trebuie doar sa pun totul in geanta... si sa astept (la frica pe care o am, nu am nicio graba :D)
sper ca voi sunteti bine. mai vreau poze :ok:

Gina, cat ma bucur ca sunteti bine!iti doresc in continuare sarcina usoara, o nastere si mai usoara si muuuulta sanatate!:-*%%-

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 18 Apr 2008, 16:22 
Diva

Citat:

Gina, cat ma bucur ca sunteti bine!iti doresc in continuare sarcina usoara, o nastere si mai usoara si muuuulta sanatate!:-*%%-

multumesc, roxana, esti o draguta :-*
dar celelalte viitoare mamici ce mai fac? malinka, ayrun, elanicol? niciun semn? :D
bamba, intrebare: alexia doarme cu voi sau are camera ei? noi i-am pregatit camera ei (langa dormitorul nostru), dar toata lumea imi zice ca-s nebuna sa las copilul singur (?)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 18 Apr 2008, 16:27 
Diva

Citat:

dar celelalte viitoare mamici ce mai fac? malinka, ayrun, elanicol? niciun semn? :D
bamba, intrebare: alexia doarme cu voi sau are camera ei? noi i-am pregatit camera ei (langa dormitorul nostru), dar toata lumea imi zice ca-s nebuna sa las copilul singur (?)

Buna Gina, noi suntem bine, nu mai avem greturi , incep sa ma bucur de sarcina daca se poate spune asa, am fost si la eco morfi si se pare 100% ca vom avea un baietzel, i se vedea acolo chestia intre picioare :D, suntem bine si totul este in regula. Cat despre chestia cu camera, sa stii ca si noi ii facem camera lui separata, dar cat este mititel va sta cu noi in dormitor

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 18 Apr 2008, 17:18 
Diva

Citat:

Eu am citit in "Si tu poti fi SUPERNANNY" (:~* nu stiu de ce citesc carti din astea... ) ca asa e bine... Sa il lasi sa doarma singur de cat mai mic, ca sa se obinuiasca... Si mie mi-a facut mama la fel cand eram mica, si nu am avut nicodata frica sa dorm singura sau mai stiu eu ce...

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 18 Apr 2008, 19:01 
Diva

Citat:

gina...si noi i-am pregatit (vorba vine, ca n-am facut nimic inca acolo dar e camera ei sau a lui) camera separata, la doi pasi de dormitor dar, sincer, inca nu pot sa zic ca o sa las copilul sa doarma singur in camera...o sa fie in camera copilului si o canapeluta, ca oricum o sa petrec ceva vreme acolo...dar noaptea, nu stiu inca cum e mai bine...cred ca tot asa si tu, ai sa iti dai seama cum e mai bine doar dupa ce o sa fii cu pitica acasa...si nu mai e mult deloc pana atunci.

noi? crestem...si eu si copilul...dam din picioruse (cred!)...doar el...:) in rest, toate bune, probabil in curand aflam ce e...tare mult as vrea fetita...vom vedea...

numai bine la burtici...:)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 18 Apr 2008, 19:04 
Diva

si elanicol e insarcinata? ce frumos...asta chiar nu stiam...in cate luni, ce o sa aiba...

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 18 Apr 2008, 19:28 
Diva

Citat:

ei asta e marea mea problema zilele astea...Alexia are camera ei frumos facuta sus la etaj (dormitorul nostru e la parter). Dupa ce am nascut, eu nu am avut voie sa urc scari asa ca am cumparat un patutz portabil si l-am pus la noi in dormitor. Toate au fost bune si frumoase primele 3 sapt si ceva, pana a inceput sa aiba colici...si de atunci nu mai doarme la ea in pat decat f rar...si ghici unde adoarme fiica-mea ca dusa...in pat cu noi...instantaneu nu o mai doare nimic cand ii acolo :( ceea ce pe mine nu ma incanta deloc pt ca nu vreau sa se obisnuiasca asa...dar nici nu o pot lasa sa planga..plange pana vomita :( azi noapte a dormit jumate si jumate...in patutz pana la 4 dim, dupa ce a mancat in schimb nu a mai vrut sa mai adoarma decat langa mine :(

In concluzie...ii o aventura asa ca pregateste-te :)))

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 18 Apr 2008, 19:29 
Diva

Citat:
si elanicol e insarcinata? ce frumos...asta chiar nu stiam...in cate luni, ce o sa aiba...

nu stim nici noi nimic...a pus doar poze la galerie da pe forum nu a scris nimic...sau cel putin nu am vazut eu :)

ma bucur ca te simti bine malinka...cate saptamani ai acum?

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 19 Apr 2008, 14:11 
Diva

Citat:

nu stim nici noi nimic...a pus doar poze la galerie da pe forum nu a scris nimic...sau cel putin nu am vazut eu :)

ma bucur ca te simti bine malinka...cate saptamani ai acum?

21 de saptamani...:) mai e cam jumatate...

la tine e de inteles ca nu doarme la ea in camera, e cam mare distanta si acum chiar are nevoie de tine noaptea...dar, intr-adevar, cred ca e greu cu obisnuitul...nici eu nu ma vad in stare sa las copilul sa planga singur in camera lui daca poate sa nu planga langa tine...
sa creasca mare si sanatoasa...:)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 19 Apr 2008, 16:51 
Diva

Fetelor, bebeii sunt niste mici smecheri.:D Bamba, fetita vrea langa tine ca asa se alinta, asa era si Mira cand era micuta, dormea numai cu noi in pat, in schimb de la 2 luni doarme singurica la ea in patut. Patutul e cu noi in camera. Gina, nu vei putea la inceput sa o tii in alta camera pentru ca se trezeste si atunci trebuie sa o alaptezi si in primul rand nu o vei auzi si in al doilea, daca e cu patutul la voi in camera e mai usor, altfel te trezesti de tot pana o aduci si duci la ea in camera. Dupa ce mai creste o poti muta la ea in camera, dar la inceput eu as zice ca nu. Acum tu faci cum crezi, dar dupa ce o sa nasti te vei convinge ca am dreptate.:-*

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 21 Apr 2008, 14:21 
Diva

multumesc pentru raspunsuri. o sa va povestesc ce am facut pana la urma dupa ce nasc :D... oricum eu inclin sa dorm la ea in camera mai degraba decat sa doarma ea cu noi :unsure:... dar vedem in curand :D

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 21 Apr 2008, 15:57 
Diva

Citat:
multumesc pentru raspunsuri. o sa va povestesc ce am facut pana la urma dupa ce nasc :D... oricum eu inclin sa dorm la ea in camera mai degraba decat sa doarma ea cu noi :unsure:... dar vedem in curand :D

O sa faci ce crezi ca e bine pt fata si pt voi...ca mai cedezi si tu din cauza oboselii cateodata...:))

Oana tu alaptezi? eu am o problema cu laptele asta de numa...:(

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 21 Apr 2008, 21:58 
Diva

Da Bamba, Mira papa numai laptic de la san Ce problema ai?

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 22 Apr 2008, 05:38 
Diva

Citat:
Da Bamba, Mira papa numai laptic de la san Ce problema ai?

nu am cantitate constanta...cateodata am mai mult, cateodata mai putin...si normal cand am mai putin, fata ii flamanda...eu nu inteleg cum poate sa fluctueze asa ca de stresata nu is stresata...de baut lichide beau...am inceput sa ma pompez si sa ii dau ei din sticla ca sa stiu cat mananca...si din amandoi pompez in medie cam 80ml...ceea ce mie mi se pare putin...dimineata ii mai mult (cam 100ml)...nu stiu ce sa zic...

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 22 Apr 2008, 11:43 
Diva

Citat:

Buna dragelor!! si eu pe aici!!! intai am citit tot ce era scris la acest topic!! sunt tare in urma cu vestile!!!:~* nu prea am timp sa intru pe net!!! incerc sa fiu mai harnicuta pe viitor!!!! Felicitari tuturor mamicilor!!! Grozav cum se intampla!! mai toate fostele miresici pe care le stiu au bebelus sau sunt insarcinate!! superb!!
In ceea ce ma priveste, am lasat-o mai moale cu stirile vis-a-vis de sarcina mea, ma gandeam ca am fost prea exuberanta si imi era teama pentru bebelul meu(nu stiu de ce , dar imi fac atatea griji, incerc sa gandesc pozitiv, dar nu reusesc mereu!!)! Dar acum sunt mai linistita!! ieri am fost la dnul doctor sa ne vada, plus analizele si suntem fericiti fiindca a zis ca viitoarea mamica (adica EU!!:D) e o fata sanatoasa si se vede ca are grija de ea, in consecinta am toate cele cum trebuie, nici macar suplimente nu e indicat sa iau!!:nlol: asta e bine, fiindca sunt greu de convins sa inghit medicamente!! bebelusul are acum 9 saptamani jumatate si creste cum se cuvine!! pe 10 mai avem morfo-fetala si o sa aflam mai multe!! deocamdata pupici tuturor si ...Pasti Fericit!! lumina si pace in sufletele noastre!!:-*

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 22 Apr 2008, 11:56 
Diva

Citat:

Buna draga Malinka!! avem 9 saptamani jumatate!! inca nu stim ce este!! noi ne dorim fetita, dar intuitia imi spune ca e baietel!!! si e mare bucurie in familia mea - fratii mei, cumnatul meu, mama lui Adi - toti sunt fericiti!! spun ca e un copil asteptat mult!!! nu m-am gandit la asta!! :~* se pare ca toti abia asteptau sa le dau o asemenea veste!! oricum, sunt cu Adrian aproape 14 ani - si e prima oara cand se intampla minunea!!! ;);) sora mea cea mica cand a aflat a plecat de la job - dupa ce a dat vestea tuturor (chit ca ale ei colege/colegi nu stiau cine e Mihaela :wacko:) si m-am trezit cu ea la usa, fericita, tremurand de emotie, iar cand a vazut fotografiile de la primul ecograf nu mai termina cu "ce nepotel frumos am!!""! a zis ca se angajeaza dadaca fara plata!! iar unul din fratii mei asa ma felicita "bravo surioara!! bravo!" de parca am castigat premiul Nobel!! cealalat surioara a mea (mama nepotelului meu Vladut) nu mai pridideste cu sfaturile si grijile (si cica eu sunt cea mai mare dintre fratii mei! am doi frati si doua surori mai mici!!) Ce sa zic, nu credeam sa declansez atata tevatura!! :~* si pritenele mele sunt fericite, nu le vine sa creada ca o sa am bebe!! si toti imi poarta de grija, ma suna, ma intreaba daca mananc cat se cuvine (de obicei nu prea mancam, dar acum sunt cumintica!!! desi gandul kg in plus ma ingrijoreaza :~*)!
Gata deocamdata!! sunt cu extremele: ori nu las nici un rand, ori nu mai mai opresc din scris!!! :nlol: pupicei si o zi minunata tuturor!!!

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 22 Apr 2008, 14:06 
Diva

Citat:

Buna draga Malinka!! avem 9 saptamani jumatate!! inca nu stim ce este!! noi ne dorim fetita, dar intuitia imi spune ca e baietel!!! si e mare bucurie in familia mea - fratii mei, cumnatul meu, mama lui Adi - toti sunt fericiti!! spun ca e un copil asteptat mult!!! nu m-am gandit la asta!! :~* se pare ca toti abia asteptau sa le dau o asemenea veste!! oricum, sunt cu Adrian aproape 14 ani - si e prima oara cand se intampla minunea!!! ;);) sora mea cea mica cand a aflat a plecat de la job - dupa ce a dat vestea tuturor (chit ca ale ei colege/colegi nu stiau cine e Mihaela :wacko:) si m-am trezit cu ea la usa, fericita, tremurand de emotie, iar cand a vazut fotografiile de la primul ecograf nu mai termina cu "ce nepotel frumos am!!""! a zis ca se angajeaza dadaca fara plata!! iar unul din fratii mei asa ma felicita "bravo surioara!! bravo!" de parca am castigat premiul Nobel!! cealalat surioara a mea (mama nepotelului meu Vladut) nu mai pridideste cu sfaturile si grijile (si cica eu sunt cea mai mare dintre fratii mei! am doi frati si doua surori mai mici!!) Ce sa zic, nu credeam sa declansez atata tevatura!! :~* si pritenele mele sunt fericite, nu le vine sa creada ca o sa am bebe!! si toti imi poarta de grija, ma suna, ma intreaba daca mananc cat se cuvine (de obicei nu prea mancam, dar acum sunt cumintica!!! desi gandul kg in plus ma ingrijoreaza :~*)!
Gata deocamdata!! sunt cu extremele: ori nu las nici un rand, ori nu mai mai opresc din scris!!! :nlol: pupicei si o zi minunata tuturor!!!

ela, in sfarsit vesti de la tine!!!ma bucur ca esti bine.preferam sa scri mai mult decat sa nu stim nimic de tine.
poate iti gasesti timp macar o data pe saptamana sa ne spui cum evolueaza sarcina.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 22 Apr 2008, 14:11 
Diva

Citat:

ela, in sfarsit vesti de la tine!!!ma bucur ca esti bine.preferam sa scri mai mult decat sa nu stim nimic de tine.
poate iti gasesti timp macar o data pe saptamana sa ne spui cum evolueaza sarcina.

Servus Laura!! nu promit, dar o sa incerc!!! cand ajung acasa, dupa amiaza, sunt usor obosita, asa ca trag un pui de somn si cand ma trezesc ...e seara!! si am asa mult de lucru!!! e bine ca am de lucru, pana la urma asta dovedeste ca sunt sanatoasa, am un job, si asa mai departe ... dar chiar daca nu las mesaje, mai citesc ce scrieti voi!!!! si ma amuz pe seama "conflictelor" tale in special, cu unele dintre miresicile de pe site - ma refer la comentariile de la sectiunea fotografii!!! esti super!!

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 22 Apr 2008, 15:08 
Diva

Citat:
Servus Laura!! nu promit, dar o sa incerc!!! cand ajung acasa, dupa amiaza, sunt usor obosita, asa ca trag un pui de somn si cand ma trezesc ...e seara!! si am asa mult de lucru!!! e bine ca am de lucru, pana la urma asta dovedeste ca sunt sanatoasa, am un job, si asa mai departe ... dar chiar daca nu las mesaje, mai citesc ce scrieti voi!!!! si ma amuz pe seama "conflictelor" tale in special, cu unele dintre miresicile de pe site - ma refer la comentariile de la sectiunea fotografii!!! esti super!!

m-am mai linistit si eu...de mult nu am avut discutii in contradictoriu.lelas pe miresicile in devenire sa isi faca de cap pe site.

Sus
Neconectat Profil  

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 1292 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34 ... 65  Următorul

Ora este UTC + 2 [ DST ]