Ultima vizită a fost: Acum este 18 Mai 2025, 08:15

Ora este UTC + 2 [ DST ]

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 344 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12 ... 18  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: voalul miresei
MesajScris: 03 Apr 2008, 17:29 
Nou Venit

Fetelor, merge si voal si tiara? la mine voalul nu e super fain (singur), dar combinat cu rochia de mireasa arata bine...si eu am nunta in august si am luat deja rochita.mersi...

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 03 Apr 2008, 17:31 
Veteran

Citat:
Fetelor, merge si voal si tiara? la mine voalul nu e super fain (singur), dar combinat cu rochia de mireasa arata bine...si eu am nunta in august si am luat deja rochita.mersi...

DACA ESTE SIMPLU AR MERGE TIARA, DACA ESTE BRODAT SIGUR NU MERGE(POATE O AGRAFA PRINSA IN PAR):nbride:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 03 Apr 2008, 17:34 
Nou Venit

mersi!

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 04 Apr 2008, 14:09 
Diva

Citat:

depinde foarte mult si de ce coafura vrei sa iti faci. :nwink:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 06 Apr 2008, 21:07 
Nou Venit

fetelor si eu sunt super incantata de voalul achizitionat, am dat 80 ron si are broderie dar nu pe margine, se asorteaza super cu rochita.La inceput nu prea ma incanta ideea voalului dar dupa ce l-am probat nici nu m-am mai gandit sa renunt la el.Iar vorba aceea romaneasca ca"socoteala de acasa nu se potriveste cu cea din targ" mi s-a potrivit perfect in total 20 mil rochita si voalul!:nbride: dar nu regret :ndance:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 07 Apr 2008, 00:03 
Veteran

si eu sunt super incantata de voalul meu. am dat 270 ron pe el, dar este super(are broderie pe margini si lung de 1.20 m)stil spaniol:nwink:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 07 Apr 2008, 13:57 
Diva

Citat:
fetelor si eu sunt super incantata de voalul achizitionat, am dat 80 ron si are broderie dar nu pe margine, se asorteaza super cu rochita.La inceput nu prea ma incanta ideea voalului dar dupa ce l-am probat nici nu m-am mai gandit sa renunt la el.Iar vorba aceea romaneasca ca"socoteala de acasa nu se potriveste cu cea din targ" mi s-a potrivit perfect in total 20 mil rochita si voalul!:nbride: dar nu regret :ndance:

bravo !!:nbride:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 22 Apr 2008, 18:44 
Nou Venit

fetelor, mi-am dorit enorm de mult o rochie pronovias sau la sposa..dupa ce am probat vreo 20 de modele m-am gandit mai bine si am zis ca banii aia, deloc putini, pot merge in alta parte, asa ca mi-am luat dupa cum v-am zis o rochie rosemarie de care sunt foarte incantata..bineinteles ca acum sunt in cautare de voal, pe care il vreau luuung dar nebrodat ca deja rochia este destul de incarcata si cum sunt din piatra neamt am incercat la white lady si un astefl de voal costa in jur de 50 lei..sunt uluita de diferenta..un voal pronovias sau la sposa costa in jur de 400-500 euro..:blink:..la rochii mai inteleg e tehnologie, ani de experienta in spate dar l aun vooooaaal??????? lasand la o parte semnificatia lui..bla bla.. e o bucata de material..:mellow:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 22 Apr 2008, 18:51 
Veteran

Citat:
fetelor, mi-am dorit enorm de mult o rochie pronovias sau la sposa..dupa ce am probat vreo 20 de modele m-am gandit mai bine si am zis ca banii aia, deloc putini, pot merge in alta parte, asa ca mi-am luat dupa cum v-am zis o rochie rosemarie de care sunt foarte incantata..bineinteles ca acum sunt in cautare de voal, pe care il vreau luuung dar nebrodat ca deja rochia este destul de incarcata si cum sunt din piatra neamt am incercat la white lady si un astefl de voal costa in jur de 50 lei..sunt uluita de diferenta..un voal pronovias sau la sposa costa in jur de 400-500 euro..:blink:..la rochii mai inteleg e tehnologie, ani de experienta in spate dar l aun vooooaaal??????? lasand la o parte semnificatia lui..bla bla.. e o bucata de material..:mellow:

COSTA FIRMA(X)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 22 Apr 2008, 19:01 
Nou Venit

Citat:
COSTA FIRMA(X)

da dar e penibil

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 23 Apr 2008, 12:12 
Diva

Citat:
da dar e penibil

rugaminte/intrebare

fetelor eu am voal dar e din ala prin care trece ata - cine a vazut stie

si eu nu vreau sa imi vina de sub coc, ci peste coc.

stiti careva ati vazut pe undeva voal care la capat sa aiba piaptan din ala cu care sa se prinda in par?

va rog raspundeti cat mai repede ca daca se poate mi-as lua din acela

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 23 Apr 2008, 12:21 
Diva

cristinici scoti ata si te duci sa iti cumperi tiara cu pieptene, sau doar pieptenul, ulterior ducandu-te la o croitoreasa sa ti-l prinda.
daca nu iti cumperi alt voal care nu a avut ata si ti-l prinzi tu.
nu stiu daca am fost destul de explicita.
voalul meu nu are nimic, parca este o fata de masa, si eu mi-l fac dupa cum vreau eu. ]

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 23 Apr 2008, 12:28 
Diva

Citat:
cristinici scoti ata si te duci sa iti cumperi tiara cu pieptene, sau doar pieptenul, ulterior ducandu-te la o croitoreasa sa ti-l prinda.
daca nu iti cumperi alt voal care nu a avut ata si ti-l prinzi tu.
nu stiu daca am fost destul de explicita.
voalul meu nu are nimic, parca este o fata de masa, si eu mi-l fac dupa cum vreau eu. ]

tiara am fara piaptan si nu vreau sa o schimb

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 23 Apr 2008, 12:35 
Diva

dar tie cine o sa iti pune voalul coafeza sau nasa.
daca o sa ti-l puna coafeza poate sa ti-l prinda cu clame direct de par si dat cu fixativ o sa stea teapana.iar in fata sa lipeasca tiara sa dea sensatia ca voalul este prins de tiara.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 23 Apr 2008, 13:15 
Diva

Citat:
dar tie cine o sa iti pune voalul coafeza sau nasa.
daca o sa ti-l puna coafeza poate sa ti-l prinda cu clame direct de par si dat cu fixativ o sa stea teapana.iar in fata sa lipeasca tiara sa dea sensatia ca voalul este prins de tiara.

coafeza imi pune voalul

nu vreau sa se creada ca e prins cu tiara - ca tiara o vreau mai in fata, sa se vada

doar sa nu imi pice voalul de pe cap cand dansez

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 23 Apr 2008, 13:29 
Diva

daca este prins calumea nu are cum sa iti pice.
daca nu du-te si cautati un pieptene tip clama, eu am vazut in bacau.
poti cauta nu neparat la magazinele specializate de nunti, si la magazinele cu gablonturi,trebuie sa gasesti.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 23 Apr 2008, 13:42 
Diva

Citat:
daca este prins calumea nu are cum sa iti pice.
daca nu du-te si cautati un pieptene tip clama, eu am vazut in bacau.
poti cauta nu neparat la magazinele specializate de nunti, si la magazinele cu gablonturi,trebuie sa gasesti.

ok

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 23 Apr 2008, 16:26 
Diva

Citat:

ok

cristina poti cauta la mercerii pieptene. sigur gasesti. si sigur mai exista mercerii si la voi (in bucuresti mai exista). si ca sa fii sigura ca il prinzi bine, mergi la un magazin cu articole de mireasa, fa o poza la voalul care e prins de pieptene si pe urma mergi la croitoreasa sa ti-l prinda ea exact la fel.
daca nu, incearca sa iti cumperi direct un voal cu pieptene (am vazut de la firma rose-marie voal cu pieptene si scurt si ieftin).

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 02 Mai 2008, 13:24 
Nou Venit

pot sa va trimit un link si luati legatura telefonic si veti rezolva problema. Va doresc succes si sa scrieti ce ati rezolvat.

*** intreaba-ma pe privat

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 14 Mai 2008, 21:49 
Diva

eu tot nu pricep cum se prinde voalul cu pieptanas...sper ca va stii coafeza.as vrea si eu tiara,dar mi se par cam piperate la pret...:unsure:

Sus
Neconectat Profil  

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 344 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12 ... 18  Următorul

Ora este UTC + 2 [ DST ]