Citat:
Fetelor am si eu o intrebare : e prea devreme sa intreb la restaurant cat ma costa meniul? nu de alta dar parintii mei zic ca s-ar face de ras daca vb acum de meniu, si eu nu cred asa ei vor sa vb de meniu cu o luna inainte. Voi cum ati procedat?
Brunetik noi am fost acu vreo trei sapt la restaurant sa vorbim...parca...nu mai stiu exact la ce repede trece timpul...si ne-a zis tanti ca nu putem stabili nimic exact ne-a zis estimativ si ne-a dat o lista de mancaruri, gramaje si pret...inainte cu 2-3 sapt. mai mergem o tura, iar contractul se incheie abia cu vreo 2 sapt inainte...eu zic sa mergeti sa vedeti ca nu aveti nimic de pierdut din contra, te linistesti eventual stiind ca totul e ok...si noua altcineva ne facuse rezervarea
Simonel sunt in doliu, am scris mai devreme...
Cristinel ce imi vad ochii(X)(X)(X)HAI CU BEBE HAI CU BEBE HAI CU BEBICIUL!!!!!!!
Si eu ca brunetik, avem planuri de stat o vreme singurei si dupa:ok:dar ador bebicii...
astept cu sufletul al gura Cristinici, vai ce frumooos:njump::njump::njump::njump:
Eu am primit de dimineata mail de la verisorica -viitoarea nasha de cununie- in care imi spune cat de rau le pare dar probabil nu vor putea sa ne fie nasi...nu stiu ce sa facem ca eu nu vreau pe altcineva:(( ...ma gandesc sa vedem daca nasii din partea barbatzelului raman si atunci ma gandeam sa ii trecem totusi si pe verisoara cu verisorul pe invitatie si sa ne fie nasi asa cu gandulO:)se poate oare? in cazul in care ar fi in tara in perioada ceea le-as zice sa vina la biserica dar si sa ii pun pe drumuri:(( nu stiu ce ne facem...daca nu, ma gandesc sa schimb nasii de cununie cu cei care i-am planificat pt botez, cand o fi...

nu stiu daca vor vrea...