Ultima vizită a fost: Acum este 29 Iun 2025, 14:38

Ora este UTC + 2 [ DST ]

Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 5215 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26 ... 261  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Buna dimineata! - vol. VII
MesajScris: 24 Apr 2008, 19:04 
Veteran

fetelor am si eu o intrabre la cate mesaje devii veteran? maestru etc? sunt curioasa

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 24 Apr 2008, 21:27 
Diva

Citat:

fetelor am o maaaare rugaminte

din unele motive de securitate a informatiilor :D nu vreau sa mai vorbim de subiectul asta.

cand o sa stiu ceva sigur promit sa va anunt

va rog eu mult mult de tot

Cristina fara suparare, dar nu inteleg nimic din ceea ce faci.e ciudat......(?) ma rog.........

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 25 Apr 2008, 01:21 
Diva

Citat:

Cristina fara suparare, dar nu inteleg nimic din ceea ce faci.e ciudat......(?) ma rog.........

Salut fetele! Ati reusit sa faceti ceva pregatiri? Eu n-am facut chiar nimic pana acum, decat curatenie, dar nici aia peste tot. Mai am 2 zile. Maine sper sa plec cel tarziu la 15 de la serviciu si sa mai fac si eu cate ceva. Curatenie si sa vopsesc niste oua. Mancarea... sambata.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 25 Apr 2008, 01:51 
Diva

Citat:

Salut fetele! Ati reusit sa faceti ceva pregatiri? Eu n-am facut chiar nimic pana acum, decat curatenie, dar nici aia peste tot. Mai am 2 zile. Maine sper sa plec cel tarziu la 15 de la serviciu si sa mai fac si eu cate ceva. Curatenie si sa vopsesc niste oua. Mancarea... sambata.

Buna, fetelor!
la mine fara pregatiri...noi suntem in renovari...doar vom strange sa nu fie dita mai mizeria in casa...in rest azi am vopsit oua la mama si sambata tot la ea merg sa facem papa...si eu sper sa fiu plecata cat mai mult timp de acasa...pe la bunici cu nasii cu fostii colegi de serv....pupic si spor la pregatiri!

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 25 Apr 2008, 02:41 
Diva

buna seara fetelor.... eu abia am terminat curatenia si sunt extenuata...noi pregatiri nu prea facem...ptr ac mergem la buzau la parinti... maine dupa serviciu, am plecat!
va doresc un Paste fericit, numai bucurii si tot ce va doriti voi!!!!!! pupici!

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 25 Apr 2008, 12:13 
Junior

buna dimineata :,

e frumos afara, e soare doar cheful lipseste
am facut aseara cozonac si oua rosii, si azi trebuie sa fac curatenie, dar nu prea am tragere de inima
euforia sarbatorilor e vinovata

o zi buna tuturor si cu mult chef de treaba :-*

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 25 Apr 2008, 12:19 
Diva

Citat:
buna dimineata :,

e frumos afara, e soare doar cheful lipseste
am facut aseara cozonac si oua rosii, si azi trebuie sa fac curatenie, dar nu prea am tragere de inima
euforia sarbatorilor e vinovata

o zi buna tuturor si cu mult chef de treaba :-*

buna dimineata fetelor

vai ce putin mai este pana la nunta - nu credeam dar incep sa am emotii. nu stres legat de pregatiri, ci emotii asa ca incepe o parte importanta din viata.

adica de acuma inainte voi fi mereu doamna. ce ciudat mi se pare.

nu stiu cat o sa apuc astazi sa stau de vorba cu voi asa ca de acuma va doresc sarbatori fericite, numai liniste si fericire alaturi de cei pe care ii iubiti. si de ce nu un iepuras bogat.

intrebare - ati plans careva la nunta de emotii?

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 25 Apr 2008, 13:39 
Diva

Buna dimineata!a sosit si vacanta!;)fac bagajul si il astept pe ubi sa vina de la serviciu si am plecat la parinti.PASTE FERICIT tuturor!Sa vina iepurasul si sa va aduca ce v-ati dorit!si distractie cat incape!:nparty:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 25 Apr 2008, 13:54 
Veteran

Paste fericit !

Sarbatori fericite alaturi de cei dragi, sa aveti parte de multa caldura in suflet si in casa, bucurie in inima si multa sanatate.

:champagne:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 25 Apr 2008, 14:02 
Diva

Citat:
Paste fericit !

Sarbatori fericite alaturi de cei dragi, sa aveti parte de multa caldura in suflet si in casa, bucurie in inima si multa sanatate.

:champagne:

:ndance::ndance::ndance::ndance:

VACANTAAAAA

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 25 Apr 2008, 14:03 
Diva

Citat:

buna dimineata fetelor

vai ce putin mai este pana la nunta - nu credeam dar incep sa am emotii. nu stres legat de pregatiri, ci emotii asa ca incepe o parte importanta din viata.

adica de acuma inainte voi fi mereu doamna. ce ciudat mi se pare.

nu stiu cat o sa apuc astazi sa stau de vorba cu voi asa ca de acuma va doresc sarbatori fericite, numai liniste si fericire alaturi de cei pe care ii iubiti. si de ce nu un iepuras bogat.

intrebare - ati plans careva la nunta de emotii?

Neatza fetele....
chiar ca mai ai putin Cristina si o sa devi doamna...oricum sunt convinsa ca multi o sa-ti mai spuna si dupa aceea domnisoara, cel putin eu asa patesc...
Eu n-am plans deloc la nunta, nu sunt o fire prea emotiva, dimpotriva cand il asteptam pe mire eram tare bine dispusa si radeam incontinuu, iar scorpia de nasa-mea de botez tot imi facea observatii ca tre sa fiu mai serioasa, dar nu e felul meu sa fiu serioasa , asa ca am fost toata ziua cu gura pana la urechi:D
Acum sa trec la capitolul 'Paste'...eu mi-am cam incheiat si curatenia si vopsitul oualor- foarte colorate, ca de obicei...asa ca mai am de facut maine o gramada de mancarica , ca la mine vor fii doua sarbatori- cea a Pastelui si ziua sotiorului meu care pica fix duminica , in ziua de Paste:nparty::ncake::champagne:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 25 Apr 2008, 14:04 
Veteran

zilele astea o sa fie cam pustiu pe aici. o sa plec si eu intr-o minivacanta, abia astept, asa ca va spun paste fericit si cat mai linistit.

:-*:-*:-*:-*:-*:-*:-*:-*:-*:-*

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 25 Apr 2008, 14:05 
Diva

Citat:
Neatza fetele....
chiar ca mai ai putin Cristina si o sa devi doamna...oricum sunt convinsa ca multi o sa-ti mai spuna si dupa aceea domnisoara, cel putin eu asa patesc...
Eu n-am plans deloc la nunta, nu sunt o fire prea emotiva, dimpotriva cand il asteptam pe mire eram tare bine dispusa si radeam incontinuu, iar scorpia de nasa-mea de botez tot imi facea observatii ca tre sa fiu mai serioasa, dar nu e felul meu sa fiu serioasa , asa ca am fost toata ziua cu gura pana la urechi:D
Acum sa trec la capitolul 'Paste'...eu mi-am cam incheiat si curatenia si vopsitul oualor- foarte colorate, ca de obicei...asa ca mai am de facut maine o gramada de mancarica , ca la mine vor fii doua sarbatori- cea a Pastelui si ziua sotiorului meu care pica fix duminica , in ziua de Paste:nparty::ncake::champagne:

Nici eu nu sunt emotiva, dar de data asta cand ma gandesc la nunta....

oricum, abia astept ziua cea mare

la multi ani sotului tau ramonelle, si multi ani plini de fericire impreuna

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 25 Apr 2008, 14:06 
Diva

Am uitat ceva...si anume sa urez tuturor fetelor un Paste fericit alaturi de cei dragi si domnu' iepuroi sa va aduca tot ce va doriti:-*

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 25 Apr 2008, 15:29 
Veteran

Citat:
Am uitat ceva...si anume sa urez tuturor fetelor un Paste fericit alaturi de cei dragi si domnu' iepuroi sa va aduca tot ce va doriti:-*

Buna dimineatza fetelor, va urez un Paste Fericit, cu multa fericire si sanatate, Un iepuras bogat in miliarde sa va aduca ce vrea inimioara voastra. :love:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 25 Apr 2008, 15:33 
Veteran

La multi ani si din partea mea ramonelle sotului, sa-ti traiasca si sa fiti fericiti impreuna toata viata. Cristina vreau sa iti spun ca am eu emotii pt tine da pai tu..... Eu mai am ceva pana la nunta dar am de pe acum niste emotii si sincer abia astept sa vina odata nunta asta sa scap de grija asta, sa vina ziua cea mare si sa ne bucvuram de ea nu sa plangem ca eu sunt tare emotivaa :((:(

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 25 Apr 2008, 15:46 
Diva

Citat:
La multi ani si din partea mea ramonelle sotului, sa-ti traiasca si sa fiti fericiti impreuna toata viata. Cristina vreau sa iti spun ca am eu emotii pt tine da pai tu..... Eu mai am ceva pana la nunta dar am de pe acum niste emotii si sincer abia astept sa vina odata nunta asta sa scap de grija asta, sa vina ziua cea mare si sa ne bucvuram de ea nu sa plangem ca eu sunt tare emotivaa :((:(

Multumesc mult!:)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 25 Apr 2008, 15:59 
Veteran

fetelor nu prea sunteti vorbarete astazi. Sa fie oare de vina sarbatorile? Eu nu mai am rabdare vreau sa vina odata nunta, vreau sa ma duc sa-mi iau toate cele, parca trece greu tare timpul asta :mellow:. La voi tot asa a fost? sau este?(?)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 25 Apr 2008, 16:51 
Diva

Citat:
fetelor nu prea sunteti vorbarete astazi. Sa fie oare de vina sarbatorile? Eu nu mai am rabdare vreau sa vina odata nunta, vreau sa ma duc sa-mi iau toate cele, parca trece greu tare timpul asta :mellow:. La voi tot asa a fost? sau este?(?)

Sarbatori fericite , fetelor!!!!Va pup !!
La multi ani sotului tau , Ramo!

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 25 Apr 2008, 17:01 
Diva

Citat:

Sarbatori fericite , fetelor!!!!Va pup !!
La multi ani sotului tau , Ramo!

Multumesc Laura:-*

Sus
Neconectat Profil  

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 5215 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26 ... 261  Următorul

Ora este UTC + 2 [ DST ]