Ultima vizită a fost: Acum este 19 Mai 2025, 02:34

Ora este UTC + 2 [ DST ]

Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 450 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Coafuri...vol II
MesajScris: 18 Feb 2008, 17:54 
Diva

Citat:
e bine voi va duceti cu tot alaiul.apropo cum iti faci parul?

din cauza ca nu e nici lung si nici nu sta aranjat o sa il fac un coc mic si simplu, stil balerina, ca sa fiu sigura ca dureaza pana la sfarsit.

dar simplu de tot- fara sarmale, suvite iesite, etc

Sus
Neconectat Profil  

Subiectul mesajului: Re: Coafuri...vol II
MesajScris: 18 Feb 2008, 22:32 
Senior

eu am parul lung si sicer ink nu m-am gandit la coafura...mai astept k timp am destul,dar sincer nu cred k o sa vreau o coafura anume o sa o las pe tipa d la salon sa-si dea frau imaginatiei,singura chestie e ca vreau ceva kre sa tina ,parul meu este mai moale si nu prea sta oricum....oricum eu am cununia civila si cea religioasa in aceeasi zi..dimineatza o sa-mi fac ceva simplu(la asta m-am gandit)..in ceea ce priveste machiajul sa stiti k nu vreau ceva "cat mai natural" vreau ceva cu care sa ies in evidentza..nu prea mult ..nu stiu dak m-ati inteles..pup

Sus
Neconectat Profil  

Subiectul mesajului: Re: proba la coafura
MesajScris: 19 Feb 2008, 00:16 
Nou Venit

Citat:
fetelor, mi-am facut si eu o proba la coafura... am avut o nunta sambata si m-am dus frumusel la coafeza, i-am zis ca vreau bucle mari si naturale, mi-a zis ca daca le pune pe bigudiuri mari nu rezista, am zis ok, sa incercam cum zice ea, si desi am fugit de spirale, tot la ele am ajuns, pardon, cu ele in cap. astfel ca aratam ca o papusa la par (nu ma refer decat la parul artificial al unei papusi). cand am ajuns acasa, am socat pe toata lumea, inclusiv pe mine hihi dar acum m-am obisnuit. DAR toata lumea m-a admirat si nu se mai opreau cunostintele din a ma complimenta (la nunta) spre marea mea surprindere :rolleyes::mellow: chiar si vecinii si dra stomatolog m-au admirat :unsure::rolleyes::wacko::lol:
asa ca, am pus poze (multe) la instrumente, astept sa fie aprobate si astept parerile voastre, va rog.
ps: l-am lasat coafat 3 zile sa se lase, sa ajunga la stadiul pe care mi-l doream initial si veti vedea cum arata in a treia zi, dupa 2 ture de somn :-` nu se lasa!!! :mellow: deci pot face urmatoarea proba (de ziua mea ;););) ) cu bigudiuri mari hihihi abia astept! daca sunteti oripilate, nu va impacientati, fac vreo 3 probe ca sa am de unde sa aleg :ok: :-` pupici :lips:

nu am reusit sa-ti vad pozele... nu le gasesc la instrumente... sunt mai noua si probabil ma invart pe lg ele....imi explici un pic unde le pot gasi?mersi.

Sus
Neconectat Profil  

Subiectul mesajului: Re: coafuri
MesajScris: 19 Feb 2008, 00:18 
Nou Venit

Citat:
marrya_r:

Ma inscriu si eu sa le vad daca se poate!!!:nblink: :D

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 30 Mar 2008, 21:24 
Veteran

ce ziceti de coafura asta?
http://ghidulmiresei.ro/gallery.php?ai= ... -1&open=-1

am parul lung si ondulat si nu-mi place cum imi sta cu parul strans in coc

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 31 Mar 2008, 11:18 
Senior

Citat:

cred ca ti-ar veni foarte bine. totusi, raman la ideea ca daca ai coc, nu trebuie sa stai mereu sa-t dai parul de pe fata.:nwink:daca mai e si vara....
Dana

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 31 Mar 2008, 11:24 
Veteran

Citat:

cred ca ti-ar veni foarte bine. totusi, raman la ideea ca daca ai coc, nu trebuie sa stai mereu sa-t dai parul de pe fata.:nwink:daca mai e si vara....
Dana

si eu stiu ca un coc este mult mai comod, dar eu am ales alceasta coafura deoarece am perciunii mari si nu imi sta bine cu coc

oricum am nunta la sf lui septembrie

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 31 Mar 2008, 11:45 
Diva

Este foarte frumoasa si cred ca te-ar avantaja foarte mult.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 03 Apr 2008, 04:01 
Senior

Citat:

si eu stiu ca un coc este mult mai comod, dar eu am ales alceasta coafura deoarece am perciunii mari si nu imi sta bine cu coc

oricum am nunta la sf lui septembrie

in cazul asta e o alegere foarte buna :lips:
Dana

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 09 Apr 2008, 21:39 
Junior

Citat:

Imi place foarte mult, cred ca ti-ar sta bine cu o tiara superba.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 17 Apr 2008, 20:14 
Junior

eu coc nu vreau pt ca mi se pare batranesc si te maturizeaza eu am ales tinuta stil printesa si vreau ca si coafura sa fie tot p acelasi stil mai ales k sunt o mireasa tanara:Dasa k am zis ca vreau bucle si prins cu cateva agrafe dar lasat p spate

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 18 Apr 2008, 20:05 
Diva

mie mi-e tare teama de caldura asa ca am sa aleg un coc.am gasit ceva interesant la galerie.imi plac mult mai mult cele cu parul desfacut,ca cea de mai sus,dar nu il am prea lung...:p

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 19 Apr 2008, 20:14 
Junior

mie mi-e tare teama de caldura asa ca am sa aleg un coc.am gasit ceva interesant la galerie.imi plac mult mai mult cele cu parul desfacut,ca cea de mai sus,dar nu il am prea lung...:p[/quote

conteaza sa fie in asa fel cum ne place nu daca il lasat liber sau coc sau orice alta coafura:D

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 25 Apr 2008, 16:21 
Nou Venit

Citat:
eu coc nu vreau pt ca mi se pare batranesc si te maturizeaza eu am ales tinuta stil printesa si vreau ca si coafura sa fie tot p acelasi stil mai ales k sunt o mireasa tanara:Dasa k am zis ca vreau bucle si prins cu cateva agrafe dar lasat p spate

Si rochia mea e de printesica si de fapt acesta e un model de epoca asa ca parul lasat pe spate nu prea se potriveste. Sau macar o coafura care sa imbine ambele modele:coc si par lasat pe spate cu carlonti. Depinde si de voal si de forma fetei cum iti sta mai bine.
Sa stii ca nu intotdeauna cocul te maturizeaza; depinde de model side forma fetei; ce anume te avantajeaza si ce nu. Si mai ales ca daca o sa avem si voal o sa fie cu totul altfel; contureaza si fata astfel;e ca si cand ai avea si parul pe spate. Mama a zis si ea ca atunci cand a fost mireasa ca vrea ceva simplu si regreta si acum asta. Eu u parul pe spate sunt mai mereu si vreau sa fiu mai deosebita atunci. Ce zici?

Am pe calc salvate multe coafuri frumoase. Dar chiar aici pot posta si imagini?

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 25 Apr 2008, 16:24 
Nou Venit

Ati observat ca modelele de pe site-urile cu rochii de mirese au parul pe spate dar nu au voal. Ce-i drept sunt si persoane carora le sta bine cu parul pe spate dar nu si coc. Eu la starea civila voi avea parul cu bucle mari (facut cu bigudiuri mari) si cu floricele ale in par.:nbride:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 25 Apr 2008, 17:05 
Veteran

Eu vreau sa imi fac parul cum l-a avut ayrun, dar o sa vad daca il las in 2 parti bretonul sau imi fac breton nu stiu sunt in dilema, o sa vad cum imi sta mai bine, dupa cum am mai spus a fost superba ayrun, ayrun sper sa nu te sperii :nlol::nlol: nu de alta da sotul meu dupa ce i-am tot zis de tine ce frumoasa si rochia si nunta, tot mi-a zis: iubta incepi sa ma sperii ori... :nlol::nlol::nlol:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 04 Mai 2008, 14:11 
Junior

Citat:

Si rochia mea e de printesica si de fapt acesta e un model de epoca asa ca parul lasat pe spate nu prea se potriveste. Sau macar o coafura care sa imbine ambele modele:coc si par lasat pe spate cu carlonti. Depinde si de voal si de forma fetei cum iti sta mai bine.
Sa stii ca nu intotdeauna cocul te maturizeaza; depinde de model side forma fetei; ce anume te avantajeaza si ce nu. Si mai ales ca daca o sa avem si voal o sa fie cu totul altfel; contureaza si fata astfel;e ca si cand ai avea si parul pe spate. Mama a zis si ea ca atunci cand a fost mireasa ca vrea ceva simplu si regreta si acum asta. Eu u parul pe spate sunt mai mereu si vreau sa fiu mai deosebita atunci. Ce zici?

Am pe calc salvate multe coafuri frumoase. Dar chiar aici pot posta si imagini?

hmmmmm eu la asta nu m'am gandit:(nu mai stiu ce sa cred sau ce vreau..o sa ma duc peste vreo 2-3 sapt la proba si voi vedea at ce'mi sta bine...:neyes:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 16 Mai 2008, 19:02 
Diva

Citat:

hmmmmm eu la asta nu m'am gandit:(nu mai stiu ce sa cred sau ce vreau..o sa ma duc peste vreo 2-3 sapt la proba si voi vedea at ce'mi sta bine...:neyes:
dar cand te duci la proba,cum se procedaza?iti face parul exact ca la nunta si sa zicem ca nu ne sta bine.ce se intampla?mai incercam si alte coafuri?tot atunci?luam si voalul,diadema cu noi?si costa tot atat cat costa in ziua nuntii?(?)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 16 Mai 2008, 22:03 
Diva

Citat:
dar cand te duci la proba,cum se procedaza?iti face parul exact ca la nunta si sa zicem ca nu ne sta bine.ce se intampla?mai incercam si alte coafuri?tot atunci?luam si voalul,diadema cu noi?si costa tot atat cat costa in ziua nuntii?(?)

costa mult mai putin pt ca ti-l fixeaza doar asa ca sa vezi cam ce ti-ar sta bine. pt nunta te face mult mai bine

eu cand am fost mi-a facut cam 5 tipuri de cocuri si am ales care imi sta mai bine. totul in 45 de minute. ca era prins doar de forma.

te duci cu toate accesoriile pe care vrei sa ti le pui pe cap.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 16 Mai 2008, 22:58 
Diva

ahaaaa....am priceput.am mai eliminat niste nelamuriri.multumesc!:-*

Sus
Neconectat Profil  

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 450 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23  Următorul

Ora este UTC + 2 [ DST ]