Ultima vizită a fost: Acum este 29 Iun 2025, 17:05

Ora este UTC + 2 [ DST ]

Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 5215 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29 ... 261  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Hristos a Inviat!
MesajScris: 29 Apr 2008, 01:58 
Diva

Citat:
Hristos a Inviat!
Un Paste fericit si linistit!:-*

Bine v-am regasit fetele si Hristos a Inviat! Vad ca nici voi n-ati mai intrat pe aici, inseamna ca ati petrecut frumos cu cei dragi alaturi. Noi chiar ne-am odihnit, ne-am relaxat, am fost si pe la tara si am stat o zi intreaga in aer liber. A fost bine. Acum, o luam de la capat cu munca. Eu. Ca al meu baiat are liber toata saptamana.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 29 Apr 2008, 11:59 
Diva

Citat:
Bine v-am regasit fetele si Hristos a Inviat! Vad ca nici voi n-ati mai intrat pe aici, inseamna ca ati petrecut frumos cu cei dragi alaturi. Noi chiar ne-am odihnit, ne-am relaxat, am fost si pe la tara si am stat o zi intreaga in aer liber. A fost bine. Acum, o luam de la capat cu munca. Eu. Ca al meu baiat are liber toata saptamana.

si eu am liber mai mult.adevarul e ca nici nu am chef sa muncesc sapt asta.
Hristos a inviat, fetelor!

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 29 Apr 2008, 12:26 
Veteran

Citat:

si eu am liber mai mult.adevarul e ca nici nu am chef sa muncesc sapt asta.
Hristos a inviat, fetelor!

adevarat a inviat. cred ca nimeni nu are chef de munca sapatamana asta(mai este si 1 mai liber) mai mult ne ametesc zilele astea libere):(

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 29 Apr 2008, 12:39 
Diva

Hristos a inviat!m-am intors in ct...ca doar de 1 mai trebuia sa fiu la mare,nu?:nwink:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 29 Apr 2008, 12:53 
Diva

Citat:
Hristos a inviat!m-am intors in ct...ca doar de 1 mai trebuia sa fiu la mare,nu?:nwink:

ce fericita esti....

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 29 Apr 2008, 13:24 
Veteran

Hristos a Inviat. Ce fac fetele? Ral ca bucuroasa esti ca te-ai intors, se vede ca esti innebunita dupa constanta, si mare si eu la fel sunt, ador marea:love:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 29 Apr 2008, 15:08 
Diva

Citat:
Hristos a Inviat. Ce fac fetele? Ral ca bucuroasa esti ca te-ai intors, se vede ca esti innebunita dupa constanta, si mare si eu la fel sunt, ador marea:love:

Hristos a inviat! eu sunt suuper happy ca am concediu si abia pe 5 la serv, doar ca din pacate iar in buc :((
noi asteptam zilele astea sa ne vedem cu nasii si fostii mei colegi de serv:nwink: si sa ajung si in club joi seara;):ndance:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 29 Apr 2008, 15:45 
Diva

Citat:

Hristos a inviat! eu sunt suuper happy ca am concediu si abia pe 5 la serv, doar ca din pacate iar in buc :((
noi asteptam zilele astea sa ne vedem cu nasii si fostii mei colegi de serv:nwink: si sa ajung si in club joi seara;):ndance:

pai cum iar in bucurest?nu ai terminat pregatirile?de ce nu incepi la suceava?

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 29 Apr 2008, 16:06 
Diva

Citat:
pai te asteptam pe aici!!!:ndance:de fapt am venit mai devreme ca ubi lucreaza,dar ma bucur ca de 1 mai suntem aici k ne vin multi prieteni de acasa!aaaaaa...si am venit sa bagam actele pt cununia civila!!:ndance::ndance::ndance::love:(X)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 29 Apr 2008, 16:58 
Veteran

Citat:
pai te asteptam pe aici!!!:ndance:de fapt am venit mai devreme ca ubi lucreaza,dar ma bucur ca de 1 mai suntem aici k ne vin multi prieteni de acasa!aaaaaa...si am venit sa bagam actele pt cununia civila!!:ndance::ndance::ndance::love:(X)

Cu siguranta, nu ratez nici o vara fara mare, ma bucur mult pt tine, noi facem tot in aceeiasi zi. cred ca o sa fie obositor dar asta e. Tu mai ai de rezolvat ceva? ai terminat toate pregatirile?:lol:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 29 Apr 2008, 17:03 
Veteran

Citat:

Cu siguranta, nu ratez nici o vara fara mare, ma bucur mult pt tine, noi facem tot in aceeiasi zi. cred ca o sa fie obositor dar asta e. Tu mai ai de rezolvat ceva? ai terminat toate pregatirile?:lol:

Vaiii ce putin mai are Cristina pana la nunta!!! Oare cum rezista? 12 zile doamne eu cred ca o sa fiu o frustrata..... Cristina asteptam vesti de la tine(X)(X):-*

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 29 Apr 2008, 17:14 
Diva

Citat:

Vaiii ce putin mai are Cristina pana la nunta!!! Oare cum rezista? 12 zile doamne eu cred ca o sa fiu o frustrata..... Cristina asteptam vesti de la tine(X)(X):-*

frustrata????de ce sa fii frustrata daca urmeaza unul din cele mai minunate momente din viata ta?nu va inteleg fetelo, de ce luati in tragic nunta in loc sa va bucurati de fiecare moment?

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 29 Apr 2008, 17:38 
Veteran

Citat:

frustrata????de ce sa fii frustrata daca urmeaza unul din cele mai minunate momente din viata ta?nu va inteleg fetelo, de ce luati in tragic nunta in loc sa va bucurati de fiecare moment?

eu sunt foarte calma, poate din cauza ca abia astept sa scap de ea:-`

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 29 Apr 2008, 18:24 
Diva

Citat:

eu sunt foarte calma, poate din cauza ca abia astept sa scap de ea:-`

in fine...nu va inteleg.zici ca in ziua aia e panzuratoare...nu nunta voastra.una e frustrata, una abia asteapta sa scape...
pe mine una ma uimiti.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 29 Apr 2008, 18:29 
Veteran

Citat:

Nu ma intelege gresit, o sa fie cea mai minunata zi din viata mea, dar exista teama ca ceva nu va merge bine, sau nu se va simti bine cineva, eu abia astept sa vina ziua cea mare am o teama daca nu va iesi totul bine. In nici un caz nu iau nunta in tragic.:love:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 29 Apr 2008, 18:31 
Veteran

Citat:

in fine...nu va inteleg.zici ca in ziua aia e panzuratoare...nu nunta voastra.una e frustrata, una abia asteapta sa scape...
pe mine una ma uimiti.

mie imi vine greu sa cred ca nu ai avut emotii deloc, nu ti-a fost teama daca o sa iasa totul asa cum ai planificat, ca nu te-a stresat pana n-ai stiut tot pana la ultimul detaliu.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 29 Apr 2008, 18:38 
Diva

Citat:

mie imi vine greu sa cred ca nu ai avut emotii deloc, nu ti-a fost teama daca o sa iasa totul asa cum ai planificat, ca nu te-a stresat pana n-ai stiut tot pana la ultimul detaliu.

am planificat totul din timp...
am avut emotii..dar nu legate de organizare ci la momentele mai sensibile...cand m-a vazut ionut imbracata in mireasa, cand m-a dus tata in biserica, cand am dansat primul dans.dar in nici un caz legate de organizare.si nu am fost nicidecum frustrata de ceva.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 29 Apr 2008, 18:45 
Veteran

Citat:

am planificat totul din timp...
am avut emotii..dar nu legate de organizare ci la momentele mai sensibile...cand m-a vazut ionut imbracata in mireasa, cand m-a dus tata in biserica, cand am dansat primul dans.dar in nici un caz legate de organizare.si nu am fost nicidecum frustrata de ceva.

Ma bucur pt tine, inseamna ca ai avut o nunta superba, bineinteles ca si eu am emotii cand o sa ma vada, cand o sa dansam, dar pana la astea sunt cautarile de dinainte, vremea, eu asa sunt ma stresez repede la cea mai mica problema, poate frustrata nu era cuvantul potrivit.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 29 Apr 2008, 18:56 
Diva

buna fetelor

de acuma va pot spune ca poate cea mai urata parte din pregatiri e confirmatul invitatiilor. cand trebuie sa ii suni pe fiecare

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 29 Apr 2008, 18:59 
Diva

Citat:
buna fetelor

de acuma va pot spune ca poate cea mai urata parte din pregatiri e confirmatul invitatiilor. cand trebuie sa ii suni pe fiecare

a si in nici un caz nu sunt frustrata

doar ca abia astept sa imi imbrac rochia, sa il vad pe cristi mire, sa ne bucuram de tot ce planuim de atata timp

ieri am fost la preot care a citit cu noi textul cununiei - m-am emotionat asa de tare. la noi la catolici te pune sa zici tu juramintele si parca suna asa de frumos...

Sus
Neconectat Profil  

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 5215 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29 ... 261  Următorul

Ora este UTC + 2 [ DST ]