Ultima vizită a fost: Acum este 27 Iun 2025, 11:46

Ora este UTC + 2 [ DST ]

Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 243 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 ... 13  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Luna de miere
MesajScris: 22 Feb 2006, 13:52 
Diva

Citat:

Maaaama!!!!!!!
Sigur o sa fie o casnicie reusita:D
Am si eu doi prieteni care au fost impreuna din liceu, din clasa a 9-a si s-au casatorit la 26 de ani. 12 ani mai tarziu!!!!!!
Eu n-as fi avut rabdare(X)
:heart::lips::cool::love: cat romantism...

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 22 Feb 2006, 16:52 
Diva

Citat:

Ei, noi am facut "in avans" astea! Mai putin bebitu :p! Evident cu marele ajutor al parintilor nostrii! Adica avem casuta noastra (pe care deja ne-ar place s-o schimbam O:)), e mobilata, mai sunt doar cateva retusuri! Si uite asa am fost tot ocupati :flowers:! Dar, cum zici si tu Mady: acum nu mai avem nici o scuza! Ba inca eu mai am si un motiv mai trist sa grabesc :(!

se poate sa existe motive triste ca sa faci nunta? eu credeam ca nu. dar... tot raul spre bine, nu? ;)
sau am inteles eu gresit?... :wacko:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 22 Feb 2006, 18:27 
Diva

Citat:

Ei, noi am facut "in avans" astea! Mai putin bebitu :p! Evident cu marele ajutor al parintilor nostrii! Adica avem casuta noastra (pe care deja ne-ar place s-o schimbam O:)), e mobilata, mai sunt doar cateva retusuri! Si uite asa am fost tot ocupati :flowers:! Dar, cum zici si tu Mady: acum nu mai avem nici o scuza! Ba inca eu mai am si un motiv mai trist sa grabesc :(!

Bravo pt. parintii vostri ca au acceptata ideea ca voi 2 sa locuiti impreuna fara a fi casatoriti!! %%-:love::cool:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 22 Feb 2006, 18:58 
Diva

Citat:

Dar tu nu stai cu Iubi al tau?
Noi locuim impreuna de la inceput, aproape. In aprilie e aniversarea noastra si in iunie ne-am mutat impreuna. A cam strambat mama din nas, dar a preferat asa decat sa ne casatorim de la inceput si sa nu mearga.
Oricum, ma bucur mult ca am facut alegerea asta pt ca acum abia astept sa ma marit. Nici nu puteam sa fac o alegere mai buna.(X)

noi ne-am mutat impreuna dupa o luna de cand ne-am cunoscut....acum avem 2 ani..zi de zi ....unul langa altul. Ai mei nu stiu ca stam impreuna(din cauza ca nu ma inteleg cu maica-mea...prefer sa o tin " nestiutoare"...decat sa vina cu scandal in "vizite" ). Parintii lui sunt niste persoane super ok in comparatie cu ai mei ...si cu restul lumii!!:lol:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 22 Feb 2006, 23:55 
Diva

Citat:

Misto:D
Eu nu as fi putut sa tin atata timp secretul asta. Nici eu nu i-am spus din prima zi, dar cand am anuntat-o ca plec de la sora bunicului la care stateam:D cred ca si-a dat seama.
De fapt sunt sigura ca doar stia ca nu pot sa-mi permit singura o chirie in Buc.

ai mei n-au comentat, mama a zis doar ca nu e chiar bine dar atat...ce sa-i faci, de la 18 ani am iesit de sub tutela parinteasca...:)
ai lui...cam tot asa...taica-sau...ca e pacat ...dar s-au impacat cu toate...si vad si ei ca asa e cel mai bine...ca ne e bine ..:)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 23 Feb 2006, 00:50 
Diva

Citat:

Numai 2 saptamani!!!!;) Bravo! Sa va traiasca!%%-%%-
Noua ne-a fost propus rolul si l-am acceptat dar cred ca ei o sa o faca abia anul viitor. O sa avem timp sa ne odihnim:D

Si sa strangeti banuti :D

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 23 Feb 2006, 01:22 
Diva

Citat:

ai mei n-au comentat, mama a zis doar ca nu e chiar bine dar atat...ce sa-i faci, de la 18 ani am iesit de sub tutela parinteasca...:)
ai lui...cam tot asa...taica-sau...ca e pacat ...dar s-au impacat cu toate...si vad si ei ca asa e cel mai bine...ca ne e bine ..:)

Nici la noi nu au spus nimic, se asteptau sa facem acest pas.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 23 Feb 2006, 02:29 
Veteran

Citat:

noi ne-am mutat impreuna dupa o luna de cand ne-am cunoscut....acum avem 2 ani..zi de zi ....unul langa altul. Ai mei nu stiu ca stam impreuna(din cauza ca nu ma inteleg cu maica-mea...prefer sa o tin " nestiutoare"...decat sa vina cu scandal in "vizite" ). Parintii lui sunt niste persoane super ok in comparatie cu ai mei ...si cu restul lumii!!:lol:

marfa..cu fostul si eu la fel..dupa prima luna si taica-miu s-a prins dupa vreo 2ani..

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 23 Feb 2006, 11:59 
Diva

Citat:
marfa..cu fostul si eu la fel..dupa prima luna si taica-miu s-a prins dupa vreo 2ani..

E posibil si ai mei sa se fi prins ...dar nu imi pasa....oficial ei stiu ca stau la sora-mea!! Si ea este complicea noastra..alaturi de cumnatelul nostru...bineinteles!!:heart:

Sus
Neconectat Profil  

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 243 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 ... 13  Următorul

Ora este UTC + 2 [ DST ]