Ultima vizită a fost: Acum este 07 Iul 2025, 23:55

Ora este UTC + 2 [ DST ]

Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 5215 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51 ... 261  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Buna dimineata! - vol. VII
MesajScris: 13 Mai 2008, 20:42 
Diva

Citat:

clarut!!!...ma gandesc sa mergem intr-o vacanta in Europa prin septembrie...si sa inchiriem o casa pe undeva...eventual sa vina si socrii sa vada fata si sa stam o sapt...ce ne recomanzi? Elvetia, Austria, Franta...?

la multi ani fericiti!
pai...eu una as alege FRANTA...ca zona..banuiesc ca sudul e cel mai frumos ( inca n-am fost acolo) noi am vizitat burgundia, normandia si valea loirei...dintre astea...depinde ce cauti...dc alegi normadia ai si plaja;) dc te intereseaza una din zonele astea iti pot da mai multe detalii!:D

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 13 Mai 2008, 20:44 
Diva

Citat:

la multi ani fericiti!
pai...eu una as alege FRANTA...ca zona..banuiesc ca sudul e cel mai frumos ( inca n-am fost acolo) noi am vizitat burgundia, normandia si valea loirei...dintre astea...depinde ce cauti...dc alegi normadia ai si plaja;) dc te intereseaza una din zonele astea iti pot da mai multe detalii!:D

ah, ar mai fi frumos in austria, aproape de salzburg, de fapt aproape de granita cu germania si in felul asta ati putea vedea ceva si din bavaria;-) castele:neyes:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 13 Mai 2008, 20:49 
Diva

Citat:
ah, ar mai fi frumos in austria, aproape de salzburg, de fapt aproape de granita cu germania si in felul asta ati putea vedea ceva si din bavaria;-) castele:neyes:

pai de asta nu ma pot hotari eu...ca toate ma atrag...dar cred ca o sa ma uit dupa o casutza prin austria pana la urma :)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 13 Mai 2008, 21:10 
Diva

Cristinushi -amandoilor- mai putin si imi dau lacrimile de bucurie!!!!!mi s-au umplut ochii...Doamne ce bucurie!!! Felicitari Felicitari Felicitaaaaaaari!!!!Doamne ce ma bucur pt voi!!! Sa va zic ca nu am apucat sa va avd pozele? Am citit mai repede decata s fi crezut ca pot vreodat sa citesc tot ce ai scris...Doamne ce furmos!!!!!! FELICITARI!!!!!!!!! intru aucm s avad si pozele...vai ce ma bucur pt voi! Sa va iubiti muuuuult, infinit!!! Zi de zi si mai mult si mai mult, ca in povesti sa va petreceti!!!

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 13 Mai 2008, 22:12 
Diva

Citat:
Cristinushi -amandoilor- mai putin si imi dau lacrimile de bucurie!!!!!mi s-au umplut ochii...Doamne ce bucurie!!! Felicitari Felicitari Felicitaaaaaaari!!!!Doamne ce ma bucur pt voi!!! Sa va zic ca nu am apucat sa va avd pozele? Am citit mai repede decata s fi crezut ca pot vreodat sa citesc tot ce ai scris...Doamne ce furmos!!!!!! FELICITARI!!!!!!!!! intru aucm s avad si pozele...vai ce ma bucur pt voi! Sa va iubiti muuuuult, infinit!!! Zi de zi si mai mult si mai mult, ca in povesti sa va petreceti!!!

buna, fetelor!
Cristina, Cristi, felicitari! casa de piatra! multa intelegere, iubire si o viata frumoasa impreuna!
mi-au placut f mult foto si povestea nuntii, iar sala...superba!

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 13 Mai 2008, 22:13 
Nou Venit

casa de piatra Cristina!!sa fiti fericiti si multi copii jucausi....
ciucinica

La multi ani celor sarbatorite!

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 13 Mai 2008, 22:42 
Diva

Citat:
dar e frumos si asa!:neyes: si voi si mai si:love:
de cate ori ma uit la pozele tale am sezatia ca l-am mai vazut pe sotul tau undeva..sau o fi pt ca m-am uitat de multe ori la pozele voastre:nlol: acum serios.. ce fac a facut? si cand a terminat? ca ceea ce s-a intamplat inainte de fac am inceput sa uit:nbump:

Multumim Clarut ! El a terminat in 2004 ASE - Contabilitate si Informatica de Gestiune!

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 13 Mai 2008, 23:16 
Diva

Citat:

Multumim Clarut ! El a terminat in 2004 ASE - Contabilitate si Informatica de Gestiune!

Aaaaaaaaaaaaaaaaaa, asa activitate pe forum mai zic si eu. Ce frumos e sa vad atatea pagini scrise. O sa ma uit si eu imediat sa recuperez ce ati scris, dar mai intai o sa intru la galerie sa vad pozele Cristinei :nwink: Salut fetele!

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 13 Mai 2008, 23:58 
Diva

Citat:

Aaaaaaaaaaaaaaaaaa, asa activitate pe forum mai zic si eu. Ce frumos e sa vad atatea pagini scrise. O sa ma uit si eu imediat sa recuperez ce ati scris, dar mai intai o sa intru la galerie sa vad pozele Cristinei :nwink: Salut fetele!

da da...asa mai merge.se vede treaba ca o nunta invioreaza atmosfera..

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 14 Mai 2008, 00:49 
Diva

Citat:

da da...asa mai merge.se vede treaba ca o nunta invioreaza atmosfera..

GAta, am citit tot, am vazut si pozele. Mi-au placut. Miri frumosi, sala frumoasa. Stii Cristina ce mi-a placut cel mai mult? Faptul ca zambesti si razi si se vede ca esti fericita!!! Inca o data "casa de piatra!"
Ayrun, eu nu gasesc niciun site la tine... doar pozele cu pisoiasul si catelul. Si pisoiul este absolut bestiaaaaaaaaaaal! Imi place la nebunie! Sunt moarta dupa pisici, ma topesc toata cand le vad!
La Multi Ani pentru aniversatele de maine!

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 14 Mai 2008, 01:34 
Diva

Citat:
GAta, am citit tot, am vazut si pozele. Mi-au placut. Miri frumosi, sala frumoasa. Stii Cristina ce mi-a placut cel mai mult? Faptul ca zambesti si razi si se vede ca esti fericita!!! Inca o data "casa de piatra!"
Ayrun, eu nu gasesc niciun site la tine... doar pozele cu pisoiasul si catelul. Si pisoiul este absolut bestiaaaaaaaaaaal! Imi place la nebunie! Sunt moarta dupa pisici, ma topesc toata cand le vad!
La Multi Ani pentru aniversatele de maine!

Gata Alinutzab, intra din nou si ai sa le vezi pe toate

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 14 Mai 2008, 01:57 
Diva

multumim mult de tot fetelor

cristi a mai comentat pe la muzica si agentii de organizare - da nu prea mult ca el intra sa citeasca ce scriu eu

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 14 Mai 2008, 02:00 
Diva

Citat:

Gata Alinutzab, intra din nou si ai sa le vezi pe toate

Uraaa, am vazut bebelusul! Ce frumos! Sa fiti sanatosi!

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 14 Mai 2008, 02:18 
Diva

Citat:
multumim mult de tot fetelor

cristi a mai comentat pe la muzica si agentii de organizare - da nu prea mult ca el intra sa citeasca ce scriu eu

dar el intra sa citeasca ce vorbesti tu cu noi?

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 14 Mai 2008, 02:19 
Diva

Citat:
Uraaa, am vazut bebelusul! Ce frumos! Sa fiti sanatosi!

Multumim Alinutza !

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 14 Mai 2008, 03:27 
Junior

Citat:
...cristi a mai comentat pe la muzica si agentii de organizare - da nu prea mult ca el intra sa citeasca ce scriu eu

Am ajuns si eu la forum acuma ca doamna Stanca deja doarme si am citit ce s-a mai scris pe aici.
Hai sa va povestesc si eu cum a fost.
Era sambata si ma tot gandeam cum va fi. Am iesit putin in oras cu Cristina si familia ei sa dam o tura prin Alba, am fost si la catedrala sa o vada si ele. Am stiut io ca vor ramane impresionate, anul viitor dieceza din Alba face 1000 de ani si catedrala si ea a inceput sa fie construita din sec XI. Le-am adus apoi la hotel si am fugit ca nebunu acasa la mine ca mi-am dat seama ca trebuie sa vina musafiri sa doarma la mine... unde era dezastru. Intr-o ora am facut turbo-curatenie (spalat gresie, aspirat, sters praf, strans haine) dupa care am fugit la spovada si la slujba la biserica. Seara am mers la ai mei sa dorm si pana pe la 12 noaptea am mai povestit (contrar obiceiului.. destul de calm) cu tata despre nunta. Dupa am mers si eu sa fac baie si pe la 1 la nani...

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 14 Mai 2008, 03:51 
Junior

Dimineata pe la 8 am facut si eu ochi si am inceput sa ma pregatesc... Am dat o tura prin oras, sa fiu sigur ca la catedrala si la sala totul e ok... La sala am dus lada pentru plicuri, plicurile (de pixuri am uitat complet) si paharele de sampanie pentru noi si pentru nasi. Am venit inapoi pe la 9 si am inceput sa ma imbrac mire... La vesta am trecut printr-o prima tura de stres pentru ca in spate trebuia sa se prinda ceva catarama (nu radeti de exprimarile mele vestimentare pentru ca nu ma pricep, Cristina se amuza copios de fiecare data cand incerc sa descriu ceva ce tine de haine). In fine, era ceva minor dar singur nu ma descurcam si am rugat-o pe mama sa o prinda. Dupa 5 minute dupa care ea si o prietena de-a ei s-au tot chinuit mi-am pierdut rabdarea. Am dedus ca femeile is pierd multa vreme cu amanunte neimportante, am apelat la un ac de siguranta pe care nu avea de fapt cum sa-l observe nimeni; problema s-a rezolvat.
Mai stresant era ca nu stiam ce se intampla cu fotograful, nu mai ajungea... Si la 10 noi trebuia sa incepem povestile si inchinatu de bauturi. Pe la 10.30 totusi incepem (la 11 ar fi trebuit sa ajungem la Cristina). Trecem pe la nasi sa ii iau, toti 4 au fost la un loc pentru ca unii sunt in doliu dupa un parinte (doar de o saptamana dar nu ne-au lasat balta) si am plecat spre Cristina. Pe la 11.10 cred am ajuns la ea.
Cand am vazut-o mi s-a instalat, cred, un zambet t

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 14 Mai 2008, 04:01 
Junior

La Cristina deja lucrurile erau serioase, mama era la a doua tura de lacrimi. I-am daruit miresei buchetul care avea multi trandafiri de culoare rosu-visiniu... si am primit si eu o cocarda cu un trandafir de aceeasi culoare... Nu am considerat schimbul floral tocmai echitabil ... dar ce sa faci... Oricum buchetul urma candva sa fie aruncat.
Vornicul la acest moment si-a dat putin in petec si a bagat o poezie... eu si Cristina am facut schimb de niste priviri cu care cred ca l-am fi omorat atunci pe loc. Dar am trecut peste, asa-s datinile.. ce sa-i faci. Am coborat din bloc si am privit cu dra Cristina (inca) intra in limuzina cu nasii, domnisoara si cavalerul de onoare... Eu cu nasele am ramas sa mergem cu un Mercedes negru. Ma rog... stiam ca la final tot in limuzina ajung. Si mergem noi asa la primarie...

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 14 Mai 2008, 04:04 
Junior

La primarie, povestea clasica - cetatene... alo, da? Etc. Pozele insa au iesit frumos pentru ca plafonul are o parte din sticla prin care trece lumina. De aici ne-am imbarcat spre catedrala unde lucrurile deveneau si mai serioase.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 14 Mai 2008, 08:36 
Diva

Citat:
La primarie, povestea clasica - cetatene... alo, da? Etc. Pozele insa au iesit frumos pentru ca plafonul are o parte din sticla prin care trece lumina. De aici ne-am imbarcat spre catedrala unde lucrurile deveneau si mai serioase.

pai si mai departe...ce-ai facut? ai adormit?

Sus
Neconectat Profil  

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 5215 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51 ... 261  Următorul

Ora este UTC + 2 [ DST ]