Si ma tocmesc eu cu DJul sa aseze scaunul de pe care urma tanara dna Stanca sa inceapa dansul la locul potrivit. Eu m-am dus la locul meu si melodia a inceput.
Aa sa va spun, sambata pe la 10 am mers cu Cristina sa exersam dansul la locul faptei. Sala se decora pentru nunta unui prieten, arata destul de bine... Stiam ca ei au lucrat cu o firma din Cluj si ma gandeam putin... vai de noi, oare sala o sa fie si la noi frumoasa? Ne preocupa pentru ca parintii mei aveau multi invitati pentru noi, duminica, care sambata erau invitati si la nunta aceasta, chiar in acelasi loc. Am fost tare dezamagiti acum cateva luni cand am aflat ca au ales tot sala noastra, cu fix o zi inainte de noi. Dar am hotarat sa nu ne stresam pentru asta, chiar daca vreo 80 de invitati erau comuni iar noi aveam nunta a doua zi, duminica, inainte de o zi de lucru.

(
In fine, mergem noi sambata in timp ce sala se pregatea pentru ei si vrem sa dansam. Sefa de sala vroia sa ne ajute saraca, dar sculele formatiei lor nu citea mp3-uri si noi n-aveam cd audio cu melodia noastra. I-am zis sa stea linistita ca noi exersam si fara pentru ca vrem doar sa vedem cum sa ne facem miscarile intre stalpii de acolo (in zona de dans sunt 2 stalpi care pana la urma ne-au ajutat foarte mult ca sa ne plasam miscarile cat mai central).
Si asa sambata, cu o zi inainte de eveniment, am exersat noi dansul nostru, doar pe melodia din mintea noastra.
Trebuie sa fi ajutat pentru ca am primit si in timpul dansului si la urma multe-multe aplauze
Coregrafia pe care instructorul de dans ne-a facut-o a avut (nu stiu daca intentionat sau nu) momente de departare dintre noi. Au fost lovituri de maestru pt ca invitatii (care s-au adunat majoritatea in fata sa ne poata vedea) credeau ca incheiem (melodia are aproape 5 minute) incepeau sa aplaude.
Ca si la biserica cu juramintele, am incercat sa imi imaginez ca suntem doar noi acolo si sa fie totul cat mai bine si sa nu ezitam/gresim. M-am incurcat putin 1 secunda dar asta a dat in plus farmec intregului dans. Dupa ce dansul s-a incheiat :rolleyes: toata lumea ne-a aplaudat

si au fost invitati toti la dans.