Ultima vizită a fost: Acum este 20 Mai 2025, 02:03

Ora este UTC + 2 [ DST ]

Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 733 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34 ... 37  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Rochia de mireasa - vol V
MesajScris: 29 Apr 2008, 18:22 
Nou Venit

Citat:
in sfarsit mi-am gasit rochita!!!am luat-o din ploiesti(multumesc cory).in ziua respectiva am fost f. incantata.dar dupa....au inceput indoielile.nu aveau marimea mea,mi-au luat masurile si am dat comanda.acu ma gandesc:daca nu mi-au luat masurile bine,daca ma ingras/slabesc,daca dupa ce o probez din nou constat ca nu vine bine,daca......am luat-o razna de tot!
:alien:a patit cineva ceva de genul???:nbump:

rochia mea vine un pic mai mare si cu 2 sapt inainte de nunta ma duc sa mi-o modifica tocmai ca sa nu fie probleme in caz ca ma ingras sau slabesc..acum fiecare firma are politica ei..

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 30 Apr 2008, 13:32 
Diva

Citat:

rochia mea vine un pic mai mare si cu 2 sapt inainte de nunta ma duc sa mi-o modifica tocmai ca sa nu fie probleme in caz ca ma ingras sau slabesc..acum fiecare firma are politica ei..
mda...tu esti o norocoasa ca esti ca esti din piatra.mie daca nu imi vine bine,trebuie trimisa la tine in oras.si cred ca ar dura cam mult...

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 30 Apr 2008, 17:35 
Nou Venit

Citat:
mda...tu esti o norocoasa ca esti ca esti din piatra.mie daca nu imi vine bine,trebuie trimisa la tine in oras.si cred ca ar dura cam mult...

aaaaaa..dar rochia mea nu-i din piatra neamt e din bucuresti de la salonul gabriela:)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 07 Mai 2008, 12:59 
Junior

salutare citeam si eu pe aici si m-am gandit sa va povestesc ce a patit o prietena:si-a luat rochia cu 5 luni inainte si a fost tare incantata dar pana la nunta a mai slabit si cand a luat rochia pe ea ii era mare fusta asa ca am cusut-o am facut 2 pliuri la talie si nu a avut nici o problema:)deci modificarile in greutate sunt normale,dar este o solutie ptr toate.
eu inca nu mi-am gasit rochia dar mai am timp

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 07 Mai 2008, 15:34 
Diva

Citat:
salutare citeam si eu pe aici si m-am gandit sa va povestesc ce a patit o prietena:si-a luat rochia cu 5 luni inainte si a fost tare incantata dar pana la nunta a mai slabit si cand a luat rochia pe ea ii era mare fusta asa ca am cusut-o am facut 2 pliuri la talie si nu a avut nici o problema:)deci modificarile in greutate sunt normale,dar este o solutie ptr toate.
eu inca nu mi-am gasit rochia dar mai am timp

da, mai ai timp. eu cred ca mi-am gasit rochia dar inca nu mi-am luat-o. probabil ca o voi lua la sfarsitul lunii aceasta.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 13 Mai 2008, 20:56 
Diva

hmmm...nu a mai fost cazul sa imi fac probleme pt rochita aceea pt ca la vreo 4 zile dupa ce imi luasera comanda,dat avans 5 mil,cumparat voal si pantofi asortati,m-au sunat desteptele de la magazin sa imi spuna ca cei de la mirandi i-au anuntat ca rochia e dintr-o colectie mai veche si nu mai au materialul din care era facut corsetul(care era tot farmecul).super,nu?ele au luat comanda fara sa sune dincolo.profesioniste....

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 13 Mai 2008, 21:58 
Diva

Citat:
hmmm...nu a mai fost cazul sa imi fac probleme pt rochita aceea pt ca la vreo 4 zile dupa ce imi luasera comanda,dat avans 5 mil,cumparat voal si pantofi asortati,m-au sunat desteptele de la magazin sa imi spuna ca cei de la mirandi i-au anuntat ca rochia e dintr-o colectie mai veche si nu mai au materialul din care era facut corsetul(care era tot farmecul).super,nu?ele au luat comanda fara sa sune dincolo.profesioniste....

dobitoace...

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 15 Mai 2008, 14:13 
Diva

Citat:

tare neprofesioniste... si zici ca vand sute de rochii pe zi si nu au timp sa sune. cred ca esti dezamagita tare ral. dar oare daca incerci la magazine din alte orase..poate mai au corsetul..sau modelul in vanzare? nu stiu cum functioneaza..doar prin comanda sau mai si vand modele daca le au si sunt singurele?

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 15 Mai 2008, 14:15 
Veteran

ce nesimtite !!! ar trebui sa -ti inapoieze banii pt tot ce ai cumparat:mellow:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 15 Mai 2008, 21:15 
Diva

Citat:
ce nesimtite !!! ar trebui sa -ti inapoieze banii pt tot ce ai cumparat:mellow:
ei,stai tu linistita ca banii i-am recuperat!pana si voalul l-am dus inapoi,desi nu era f scump,dar de oftica l-am dus.dezamagirea a fost mare,pentru ca nu ma asteptam!

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 15 Mai 2008, 21:19 
Diva

Citat:

tare neprofesioniste... si zici ca vand sute de rochii pe zi si nu au timp sa sune. cred ca esti dezamagita tare ral. dar oare daca incerci la magazine din alte orase..poate mai au corsetul..sau modelul in vanzare? nu stiu cum functioneaza..doar prin comanda sau mai si vand modele daca le au si sunt singurele?
nu am mai cautat modelul acela.cand am fost in Ploiesti sa iau avansul inapoi,am mai fost la un magazin unde am vazut prima rochie pe care am probat-o,cand mi-am inceput cautarile;imi placuse,aici era si mai ieftina ca in CT,si la reducere.sunt happy,dar aceasta trebuie putin modificata,asa ca o sa fiu suuuper happy abia cand o sa o am la mine acasa.mi-e tare teama sa nu se mai intample ceva...:npray:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 15 Mai 2008, 23:42 
Veteran

Citat:
nu am mai cautat modelul acela.cand am fost in Ploiesti sa iau avansul inapoi,am mai fost la un magazin unde am vazut prima rochie pe care am probat-o,cand mi-am inceput cautarile;imi placuse,aici era si mai ieftina ca in CT,si la reducere.sunt happy,dar aceasta trebuie putin modificata,asa ca o sa fiu suuuper happy abia cand o sa o am la mine acasa.mi-e tare teama sa nu se mai intample ceva...:npray:

ma bucur ca ti-ai gasit pana la urma rochie

stai linsitita, Dumnezeu o sa aibe grija de tine si sunt sigura ca o sa fie totul ok cu rochia:-*

asteptam poze cand este gata

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 16 Mai 2008, 00:14 
Diva

Citat:

stai linistita ral...va fi bine. fiecare dintre noi trebuie sa trecem prin niste emotii. la tine au fost cele cu rochia. si eu cred ca acum va avea Dumnezeu grija de tine sa nu mai ai iar ghinioane.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 16 Mai 2008, 18:44 
Diva

multumesc mult de incurajari!o sa pun si poze cand va fi gata..:-*

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 17 Mai 2008, 02:08 
Junior

Citat:

stai linistita ca doar nu o sa ai de 2 ori acelasi ghinion..ma bucur ca ti-ai gasit macar alta noua si sunt sigura ca o sa fii la fel de frumoasa ca in cealalta:ndance:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 18 Mai 2008, 00:38 
Diva

Citat:

stai linistita ca doar nu o sa ai de 2 ori acelasi ghinion..ma bucur ca ti-ai gasit macar alta noua si sunt sigura ca o sa fii la fel de frumoasa ca in cealalta:ndance:

Fetelor sunt tare multumita pentru ca am gasit material pentru rochie foarte asemanator cu cel al modelului original: bumbac 100% brodat si usor creponat. :njump:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 18 Mai 2008, 00:40 
Veteran

Citat:
Fetelor sunt tare multumita pentru ca am gasit material pentru rochie foarte asemanator cu cel al modelului original: bumbac 100% brodat si usor creponat. :njump:

felicitari ...:ndance:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 18 Mai 2008, 15:23 
Junior

Citat:

ma bucur ptr tine.pot sa te intreb cat te costa rochia la comanda?banuiesc ca ai vazut un model si faci dupa el.iesi mai ieftin decat daca ti-ai cumpara rochia direct din magazin?

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 18 Mai 2008, 23:11 
Diva

Citat:
ma bucur ptr tine.pot sa te intreb cat te costa rochia la comanda?banuiesc ca ai vazut un model si faci dupa el.iesi mai ieftin decat daca ti-ai cumpara rochia direct din magazin?

Acesta este modelul:
https://www.ghidulmiresei.ro/gallery.php ... -1&open=-1
Este Oscar de la Renta si mi-a placut la nebunie. Am si o prietena buna care are atelier de rochii de mireasa si o fac la ea ca am incredere ca iese bine. Modelul nu e foarte complicat si nu cred ca ar trebui sa fie scumpa manopera. N-am intrebat inca de pret ca nu gasisem material. Ma duc zilele urmatoare sa intreb. Oricum din alta parte n-aveam cum sa o iau, iar modelul original e la categoria de preturi "peste 5001 euro". Mi-au zis sa iau 3 metri. Am luat 4, ca sa fie sigura. 35 de lei metrul. Mai trebuie sa mai iau niste satin pt cordonul acela lat din talie si niste dantela pentru la decolteu. Va tin la curent.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 18 Mai 2008, 23:17 
Veteran

este superba rochia, si esti o norocoasa ca ai o prietena care lucreaza la un atelier pt rochii mireasa:nparty:

Sus
Neconectat Profil  

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 733 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34 ... 37  Următorul

Ora este UTC + 2 [ DST ]