A stat miresica mea putin 10 minute sa se potoleasca lumea din dans

si in cele din urma am negociat cu hotii... Au cerut o sampanie, un whiskey si o saptamana libera pt unul din hoti. Am zis ca de sticle n-am nimic impotriva dar o saptamana e mult, ce-o sa ma fac daca mai vor si restul colegilor sa o fure? Coboara el la 2 zile... Nici asa zic nu-i bine. Una las, sa se vada ca sunt sef marinimos. Si asa continua petrecerea.
Tare obositoare pupaturile

. A mai fost o faza funny la tort. Cand venea tortul noi si nasii ne-am adunat pe ringul de dans. Se sting luminile. In gandul meu ma gandeam - vai, lada cu plicurile cu cinstea era la masa noastra, lasata acolo de izbeliste (in fata mesei)... cine n-are bani de rate acum e momentul. Nasu care era langa mine mai suceshte si el cutzitu... zice "no, acum cine mai pazeste lada?" Vai de capu meu...

(Noroc ca asa cum ne uitam noi spre tort.. realizam ca el mergea in alta parte, nu spre noi, spre masa mirilor. Si fuga fuga si noi dupa el. Asa m-am linistit ca am ajuns inapoi langa lada de zestre.
Cei de la restaurant au o sabie in dotare cu care am taiat tortul. Incetul cu incetul ne-am apropiat de final, am cerut pt Cristina Metallica - Nothing Else Matters. Rand pe rand invitatii au plecat, noi ne-am adunat si am plecat la hotel. Si asa se incheie nunta noastra si incepe viata noastra.
Invitatii si noi ne-am declarat multumiti

si poate chiar mai mult de atat
Sa vedem ce mai urmeaza......
Sper ca nu v-am plictisit