si acum sa va povestesc de week-end-ul meu, care nu a fost tocmai ce am sperat.
sambata am avut parte de treaba prin casa (maturat, strans moloz, praf etc...) si seara la nunta.nu a fost tocmai cum ma asteptam, dar a fost ok. mancare buna, muzica uneori a lasat de dorit, dar per total ok. aaaa si tin sa mentionez a fost prima nunta la care am primit marturii:nwink:
totate bune si frumoase pana aici. dimineata am ajuns acasa si am fugit la nani pe la 5. la ora 7.30 am auzit batai in usa dormitorului nostru (tin sa spun ca pana in iunie sta la noi un nepot de-al bunicului). cand deschide sotul meu usa, nepotul i-a zis ca s-a spart teava in baie...am fugit amandoi sa vedem ce si cum. a fost oribil. apa tasnea in toata baia. a pus sotul meu un futun care era tinut de mine si de nepot. am stat asa cu furtunul timp de 20 min, pana a reusit sotul meu sa inchida apa pe tot blocul. au urmat apoi 5 ore de cosmar. alergaturi la un magazin specializat, singurul deschis in zi de duminica la noi, cautarea unui instalator si nu in ultimul rand surprize negative. cand sarepare acea teava crapata s-a spart in masca teava principala

(
esential e ca pana la 12.30 totul era rezolvat, dar am tras o spaima si ne-am udat cu totii pana la piele cu apa suuuper rece, iar sotului meu i-a cazut caloriferul pe spate si a luat si o izba de toata frumusetea in mijocul casei.
dar bine ca totusi nu a fost nimic grav si am trecut si peste asta:)