Ultima vizită a fost: Acum este 09 Iul 2025, 08:49

Ora este UTC + 2 [ DST ]

Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 5215 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61 ... 261  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Buna dimineata! - vol. VII
MesajScris: 19 Mai 2008, 16:30 
Nou Venit

Vroiam sa va intreb daca stiti cumva daca se mai porta manusile lungi, ca mie mi-ar place mult!

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 19 Mai 2008, 16:30 
Diva

Citat:

mie imi place oricare peste, dar cel mai bun este cel la gratar

si mie imi place cam orice fel de peste, dar cel mai des mananc pastrav

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 19 Mai 2008, 16:32 
Diva

Citat:
Buna fetelor! Ma scuzati ca intrerup discutia cu pestele, dar vreau sa va intreb ceva!Se poate?

Normal ca se poate! intreaba ce vrei :)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 19 Mai 2008, 16:37 
Nou Venit

:)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 19 Mai 2008, 16:38 
Diva

Citat:
Vroiam sa va intreb daca stiti cumva daca se mai porta manusile lungi, ca mie mi-ar place mult!

pai...cine te opreste?

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 19 Mai 2008, 16:41 
Nou Venit

stii cum este moda, acum se poarta, acum nu se mai poarta!si cum nu sunt in tara ma gandeam ca s-a schimbat ceva.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 19 Mai 2008, 16:42 
Diva

Citat:

si mie imi place pestele in mai multe feluri si orice soi, atat timp cat nu are oase multe. dc are oase pap ffffff putin ca ma enervez si imi trece si pofta si foamea:nwink:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 19 Mai 2008, 16:44 
Diva

Citat:
La ce concursuri merge sotul tau, Ayrun? Ar vrea si al meu (X)
A fost sapt trecuta targ de pescuit la Romexpo... si-a lasat tot salariul acolo):(

Stiu , si al meu a fost si a facut acelasi lucru, cat despre concursuri, Silviu este inscris la asociatia pescarilor de crap din romania si mai tot timpul se organizeaza concursuri pe diferite balti, Darvari, Hobaia, Perish. Din cate stiu eu , la unele trebuie sa fii membru dar nu obligatoriu. Sunt 2 site-uri unde se poate interesa: www.crapmania.ro si www.crap.ro, spune-i sa intre acolo si sa vb cu baietii pe forum, altfel nu stiu cum se procedeaza , o sa-l intreb. El participa la aceste concursuri de ani de zile , dar nu mai stiu cum si ce tre sa faci(?)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 19 Mai 2008, 16:47 
Diva

Citat:
stii cum este moda, acum se poarta, acum nu se mai poarta!si cum nu sunt in tara ma gandeam ca s-a schimbat ceva.

adik? despre ce anume vorbesti? nu inteleg nimic

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 19 Mai 2008, 16:47 
Diva

Citat:

ce conteaza dc nu sunt in trend? atat timp cat tie ti se potrivesc, te simti bine cu ele si iti plac...
eu una nu sunt in pas cu moda ci in pas cu ce imi place si ma simt ok!:nwink:
in ceea ce priveste dc manusile lungi sunt la moda, nu stiu sa iti spun, pt ca nu urmaresc trendurile:nwink: doar accidental dc mai vad cate ceva in reviste:D

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 19 Mai 2008, 16:48 
Diva

Citat:

eu cred ca ar trebui sa porti ceea ce vrei si ce-ti place, nu ce este la moda de ultima ora! fiecare face ce vrea

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 19 Mai 2008, 17:29 
Diva

buna ziua!!!!ia te uita despre ce vorbiti!despre pescuit...se potriveau si niste miri aici...mie mi se parea f interesant si ma rugam mereu de al meu sa ma ia la pescuit.dar am fost si m-am plictisit ingrozitooooor!si nici mie nu imi place pestele(nici macar sa il gatesc):~*

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 19 Mai 2008, 18:22 
Diva

Citat:

dc iti plac, de ce nu? mie una mi se par elegante:nwink:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 19 Mai 2008, 19:58 
Nou Venit

Citat:
dc iti plac, de ce nu? mie una mi se par elegante:nwink:
,stii pe ce adresa tre sa trimit ca sa intru in concursul premiimania,da imi plac dar depinde ce model de rochie iti ei si daca se potrvesc,u la orice model nu ti le poti pune

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 19 Mai 2008, 21:07 
Junior

Citat:
--------------------------------------------------------------------------------

in mare ce sa va zic erea o relatie de 7 ani urma sa avem nunta cum bine stiti facusem cateva pregatiri intre timp am vazut ca din partea lui o mica indiferenta eu incercam sa fie bine si ma agitam iar el nu se interesa de nimic au mai fost si alte prob dar am trebut peste ele am zis sa fie bine pana cand am stat de vb si pana la urma am cazut de comun acord ca e mai bine sa ne despartim .Si culme el are nunta cu alta pers anul asta asa ca nu stiu daca intelegeti e o poveste mai lunga .Eu va doresc la toate sa fiti fericite si sa aveti noroc

Draga mea,

eram de 7 ani si 2 luni impreuna (ca sa fiu mai precisa ) si mai erau 4 luni pana la nunta (07.07.2007). rochia de mireasa era luata , toate pregatirile erau in toi, invitatii tiparite ...ce sa zic tot balamucul...si intr-o duminica a cazut bomba...mi-a spus ca e indragostit de altcineva...(cu care s-a si casatorit 2 luni dupa...) ce sa va zic ...a fost o tragedie , un soc ptr toata lumea inclusiv pentru mine ..
dar ..unde vreau eu sa ajung cu povestea asta : la 2 saptamani dupa ce m-am despartit de el , l-am cunoscut pe actualul meu logodnic care a reusit sa ma convinga cu iubirea si toate calitatile lui sa ii devin sotie si mai mult decat atat sa iubesc din nou.
Nu credeam ca am sa trec vreodata peste asta si uite ca a trecut de-abia un an si sunt mai fericita ca oricand.
Sper sa nu va plictisesc dar ma doare cand aud asa ceva...pentru ca imi aduc aminte ..

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 20 Mai 2008, 01:07 
Diva

Citat:

Salut feteleee! Ati vorbit despre peste! Mmmm, mie imi place pestele la nebunie. De fapt noua. Si mancam macar o data pe saptamana. Pastrav, stiuca, biban, astea la cuptor si macroul e preferatul meu ca peste prajit. Plus hamsii si sprot afumat. Si icre si mai fac si o salata cu peste afumat. O sa pun reteta la topicul cu mancare. Si un raspuns pt Analinaa (parca ea intreba de manusile lungi daca se poarta): da se poarta. Nu ma dau in vant dupa ce se poarta dar am aflat intamplator chiar acum vreo 2 zile urmarind o emisiune la televizor. Cica sunt in trend. :nwink:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 20 Mai 2008, 01:15 
Diva

Citat:
Salut feteleee! Ati vorbit despre peste! Mmmm, mie imi place pestele la nebunie. De fapt noua. Si mancam macar o data pe saptamana. Pastrav, stiuca, biban, astea la cuptor si macroul e preferatul meu ca peste prajit. Plus hamsii si sprot afumat. Si icre si mai fac si o salata cu peste afumat. O sa pun reteta la topicul cu mancare. Si un raspuns pt Analinaa (parca ea intreba de manusile lungi daca se poarta): da se poarta. Nu ma dau in vant dupa ce se poarta dar am aflat intamplator chiar acum vreo 2 zile urmarind o emisiune la televizor. Cica sunt in trend. :nwink:

si mie imi plac manusile.dar trebuie sa se potriveasca cu tinuta.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 20 Mai 2008, 01:56 
Diva

Citat:

si mie imi plac manusile.dar trebuie sa se potriveasca cu tinuta.

somn dulce fetelor! ne vb zilele ce vin. maine merg la cumparaturi si apoi spre buc :((

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 20 Mai 2008, 02:18 
Diva

Citat:

somn dulce fetelor! ne vb zilele ce vin. maine merg la cumparaturi si apoi spre buc :((

somn usor roxana. si las,a ca vor trece iar repede zilele si te intorci la sotul tau. pana atunci, poate ne evdem saptamana asta la un suc in bucuresti. de data asta in centru :nwink:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 20 Mai 2008, 02:21 
Diva

Citat:

somn usor roxana. si las,a ca vor trece iar repede zilele si te intorci la sotul tau. pana atunci, poate ne evdem saptamana asta la un suc in bucuresti. de data asta in centru :nwink:

da, chiar vb cu fetele sa ne vd la un suc, asta la un alt topic.
am zis si eu de sapt asta sau cea care vine si mi-am dat seama ca cel mai ok ar fi sapt ce vine. asta e mai incarcata pt mine: testare, inventar, permanenta, un chef. mai vb oricum zilele ce vin si punem tara la cale.
va pup!

Sus
Neconectat Profil  

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 5215 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61 ... 261  Următorul

Ora este UTC + 2 [ DST ]