Citat:
--------------------------------------------------------------------------------
in mare ce sa va zic erea o relatie de 7 ani urma sa avem nunta cum bine stiti facusem cateva pregatiri intre timp am vazut ca din partea lui o mica indiferenta eu incercam sa fie bine si ma agitam iar el nu se interesa de nimic au mai fost si alte prob dar am trebut peste ele am zis sa fie bine pana cand am stat de vb si pana la urma am cazut de comun acord ca e mai bine sa ne despartim .Si culme el are nunta cu alta pers anul asta asa ca nu stiu daca intelegeti e o poveste mai lunga .Eu va doresc la toate sa fiti fericite si sa aveti noroc
Draga mea,
eram de 7 ani si 2 luni impreuna (ca sa fiu mai precisa ) si mai erau 4 luni pana la nunta (07.07.2007). rochia de mireasa era luata , toate pregatirile erau in toi, invitatii tiparite ...ce sa zic tot balamucul...si intr-o duminica a cazut bomba...mi-a spus ca e indragostit de altcineva...(cu care s-a si casatorit 2 luni dupa...) ce sa va zic ...a fost o tragedie , un soc ptr toata lumea inclusiv pentru mine ..
dar ..unde vreau eu sa ajung cu povestea asta : la 2 saptamani dupa ce m-am despartit de el , l-am cunoscut pe actualul meu logodnic care a reusit sa ma convinga cu iubirea si toate calitatile lui sa ii devin sotie si mai mult decat atat sa iubesc din nou.
Nu credeam ca am sa trec vreodata peste asta si uite ca a trecut de-abia un an si sunt mai fericita ca oricand.
Sper sa nu va plictisesc dar ma doare cand aud asa ceva...pentru ca imi aduc aminte ..