Ultima vizită a fost: Acum este 10 Iul 2025, 21:34

Ora este UTC + 2 [ DST ]

Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 5215 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62 ... 261  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Buna dimineata! - vol. VII
MesajScris: 20 Mai 2008, 10:55 
Diva

Citat:

da, chiar vb cu fetele sa ne vd la un suc, asta la un alt topic.
am zis si eu de sapt asta sau cea care vine si mi-am dat seama ca cel mai ok ar fi sapt ce vine. asta e mai incarcata pt mine: testare, inventar, permanenta, un chef. mai vb oricum zilele ce vin si punem tara la cale.
va pup!

buna dimineata, fetelor!e bine de voi ca va intalniti...

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 20 Mai 2008, 11:17 
Diva

buna dimineata.
laura cum de te-ai trezit asa de devreme?

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 20 Mai 2008, 11:51 
Diva

Citat:

buna dimineata, fetelor!e bine de voi ca va intalniti...

Neatza fete ! Lasa Laura ca daca ajungi prin Bucuresti ne vom vedea si cu tine :-*

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 20 Mai 2008, 12:11 
Veteran

buna dimineata dragele mele

va doresc o zi placuta ...
eu ma uitam la calendar si mi-am dat seama ca suntem in 20 si incepand cu ziua de azi mai am fix 4 luni pana la nunta.
ce trece timpul?
nu stiu de ce, dar m-a apucat o melancolie , mi-am adus aminte de mine cand eram copil , cand fugeam la geam ca sa vad vreo nunta , tot alaiul acela ma impresiona, ca sa nu mai zic de mireasa si mirele imbracati in alb -mi se parea ceva rupt din basm - iar acum ... o sa fiu si eu mireasa si o sa se uite si la mine copilasii asa cum faceam eu:nmarried:

ma scuzati fetelor... m-a apucat nostalgia

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 20 Mai 2008, 12:35 
Diva

Citat:
buna dimineata.
laura cum de te-ai trezit asa de devreme?

in fiecare dimineata ma trezesc la 7-7.30.dar nu intru pe net de la ora aia.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 20 Mai 2008, 12:46 
Veteran

:((

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 20 Mai 2008, 13:08 
Junior

Citat:
buna dimineata, sper sa fie o zi cu mai multa activitate pe forum. ca ieri........ :.

Buna dimineatza fetelor !Sper sa aveti o zi buna ...fara prea multa munca :ndance:!

PS: si eu tot 4 luni :neyes:!

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 20 Mai 2008, 14:41 
Diva

Citat:
buna dimineata dragele mele

va doresc o zi placuta ...
eu ma uitam la calendar si mi-am dat seama ca suntem in 20 si incepand cu ziua de azi mai am fix 4 luni pana la nunta.
ce trece timpul?
nu stiu de ce, dar m-a apucat o melancolie , mi-am adus aminte de mine cand eram copil , cand fugeam la geam ca sa vad vreo nunta , tot alaiul acela ma impresiona, ca sa nu mai zic de mireasa si mirele imbracati in alb -mi se parea ceva rupt din basm - iar acum ... o sa fiu si eu mireasa si o sa se uite si la mine copilasii asa cum faceam eu:nmarried:

ma scuzati fetelor... m-a apucat nostalgia

si pe mine m-a apucat...de fapt e mai mult dor de casa..eu intotdeauna cad in butoiul cu melancolie cand ma gandesc la fac...nu stiu de ce dar asta mi-e cea mai draga perioada...cand stateam in camin cu prietena mea, cand ne impopotonam amandoua sa mergem la cursuri si ne opream la o terasa la cafea...cand m-am indragostit...:lol: ce vremuri indepartate:-`

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 20 Mai 2008, 14:41 
Diva

Citat:

in fiecare dimineata ma trezesc la 7-7.30.dar nu intru pe net de la ora aia.

asa devreme? de ce?:unsure:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 20 Mai 2008, 14:55 
Diva

Citat:
si pe mine m-a apucat...de fapt e mai mult dor de casa..eu intotdeauna cad in butoiul cu melancolie cand ma gandesc la fac...nu stiu de ce dar asta mi-e cea mai draga perioada...cand stateam in camin cu prietena mea, cand ne impopotonam amandoua sa mergem la cursuri si ne opream la o terasa la cafea...cand m-am indragostit...:lol: ce vremuri indepartate:-`

asa e clarut....si pe mine ma viziteaza amintirile despre facultate. mai ales ca facultatea pe care am terminat-o este f aproape de casa noastra si emreu trec prin aceleasi locuri. de fapt aici m-am nascut si am crescut in acelasi cartier.
si cory cory, da...si eu eram vrajita de mirese cand eram mica. si sambata si duminica mergeam mereu in coltul strazii unde este si acum un studio fotografic si unde acum 20 de ani veneau toate nuntile sa faca sedinta foto acolo. iar eu ma uitam vrajita la mirese, le dadeam agrafele mele din par sa le ajut cand li se strica coafura, ajutam domnisoarele de onoare (pe car enu le cunosteam, normal) sa prinda flori in piept si mi se pareau acele flori super frumoase. acum imi plac in continuare miresele, nu-mi vine sa cred ca ma casatoresc si ca eu voi fi imbracata in rochita alba si de printesa (cred ca si de asta aman momentul achizitiei....inca nu mi-am luat-o) dar..nu-mi mai plac floricelele acelea din plastic de pus in piept. a..si inca ceva...incerc pe cat posibil ca toate fetitele care vor fi prezente la nunta, sa fie domnisoare de onoare, tocmai pentru ca stiu ca sunt, ca si mine, fascinate de mirese.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 20 Mai 2008, 15:26 
Veteran

Citat:

ce frumoasa a fost si perioada de studentie;)

si eu am stat in camin

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 20 Mai 2008, 18:40 
Junior

Fetelor , stiu ca poate nu sunt in topic dar am si eu un anunt de facut ....

cineva a lasat la mine la usa ]:cat::cat::cat: ...au cam o luna si jumatate si acum se afla la mine in dormitor ;)!Suflet mare cum sunt ...nu am putut sa rezist ..

Sunt ft scumpi...daca se gaseste vreo doritoare printre voi...:npray: let me know!
PS : si nu va suparati va rog ca am postat aici:-*

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 20 Mai 2008, 18:51 
Diva

Citat:
Fetelor , stiu ca poate nu sunt in topic dar am si eu un anunt de facut ....

cineva a lasat la mine la usa ]:cat::cat::cat: ...au cam o luna si jumatate si acum se afla la mine in dormitor ;)!Suflet mare cum sunt ...nu am putut sa rezist ..

Sunt ft scumpi...daca se gaseste vreo doritoare printre voi...:npray: let me know!
PS : si nu va suparati va rog ca am postat aici:-*

nu e nicio pb!f bine...eu iubesc pisicile dar am deja una...stapana casei:lol: tu in ce oras esti? poate totusi se gaseste un stapan..

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 20 Mai 2008, 18:57 
Diva

Citat:
asa devreme? de ce?:unsure:

pai...pt ca nu am somn.si in ultima vreme am tot felul de ganduri nasoale....
cu nuntile....si eu sunt melancolica.si mie imi placeau si imi plac in continuare miresele.imi pun de fiecare data o dorinta cand vad una.
cu studentia....eu nu am sta in camin.am stat intr-un ap cu 4 camere cu fete din mures.(una dintre ele era proprietara).A fost super misto....ce vremuri.
dar....perioada asta imi place mult mai mult, pt ca l-am cunoscut pe ionut dupa ce am terminat facultatea.si de cand a aparut el, e cea mai fericita perioada din viata mea.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 20 Mai 2008, 19:01 
Diva

Citat:

nu e nicio pb!f bine...eu iubesc pisicile dar am deja una...stapana casei:lol: tu in ce oras esti? poate totusi se gaseste un stapan..

mie...nu imi plac pisicile(nu aruncati cu pietre in mine)...
de fapt nu imi place sa tin nici un animal in casa.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 20 Mai 2008, 19:33 
Diva

Citat:

mie...nu imi plac pisicile(nu aruncati cu pietre in mine)...
de fapt nu imi place sa tin nici un animal in casa.

mda..ne-ai mai spus:mellow: suflet hain:p glumesc!!!:-*

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 20 Mai 2008, 19:37 
Diva

Citat:

pai...pt ca nu am somn.si in ultima vreme am tot felul de ganduri nasoale....
cu nuntile....si eu sunt melancolica.si mie imi placeau si imi plac in continuare miresele.imi pun de fiecare data o dorinta cand vad una.
cu studentia....eu nu am sta in camin.am stat intr-un ap cu 4 camere cu fete din mures.(una dintre ele era proprietara).A fost super misto....ce vremuri.
dar....perioada asta imi place mult mai mult, pt ca l-am cunoscut pe ionut dupa ce am terminat facultatea.si de cand a aparut el, e cea mai fericita perioada din viata mea.

ce ganduri nasoale?

si eu l-am cunoscut pe andrei in anul 4 si de-atunci viata mea a fost pe un trend pozitiv :lol:
dar...fiecare perioada are farmecul ei! intr-un fel ma bucur ca l-am intalnit mai tarziu! cred ca asa e cel mai bine...si mai sanatos:lol:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 20 Mai 2008, 19:41 
Junior

Citat:

Eu sunt din Bucuresti.

Cand i-am luat am facut un calcul , unu pentru mine :neyes: (deh ii trebuie si pisicii mele un fratior ), unul pentru o prietena care il va lua maine ....si AMR 1 :cat:! poate ii gasim si lui stapan :ndance:!

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 20 Mai 2008, 19:49 
Diva

Citat:

ce ganduri nasoale?

si eu l-am cunoscut pe andrei in anul 4 si de-atunci viata mea a fost pe un trend pozitiv :lol:
dar...fiecare perioada are farmecul ei! intr-un fel ma bucur ca l-am intalnit mai tarziu! cred ca asa e cel mai bine...si mai sanatos:lol:

bani, probleme,....nu stiu....am un sentiment aiurea.parca urmeaza sa se intample ceva .dar poate doar mintea mea proceseaza aiurea.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 20 Mai 2008, 19:52 
Diva

Citat:

si eeeeeuuu ador pisicile, acum pisicutza mea este la mama acasa cat sunt eu insarcinata , iar dupa ce voi naste la cateva luni imi voi lua o pisicuta ca in reclama whiskas, e superba

Sus
Neconectat Profil  

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 5215 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62 ... 261  Următorul

Ora este UTC + 2 [ DST ]