Ultima vizită a fost: Acum este 18 Mai 2025, 09:11

Ora este UTC + 2 [ DST ]

Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 337 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 ... 17  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Invitatii
MesajScris: 23 Feb 2006, 12:27 
Diva

Citat:

Ehh....nu e nimeni care sa vrea sa se strige darul??:o:o:o

mie nu-mi place nunta cu strigare. si in nici un caz la nunta mea :mellow:
mi se pare pierdere de timp, tu stai si astepti sa-ti vina randul, nici nu se mai danseaza, nici ... nimic. de fapt, am fost la o singura nunta unde a fost cu strigare si am plecat putin inainte de a incepe faza aia (am pus banii intr-un plic si l-am dat mirilor, cu scuzele de rigoare ca nu mai putem ramane :D)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 23 Feb 2006, 13:43 
Diva

Citat:

Nu o sa vina:D
:D:p:p:p:p:p:D:D .....e ceva si asta!!

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 23 Feb 2006, 13:46 
Diva

Citat:

dar daca ar fi o nunta de la tara la care oamenii mai aduc si pasari si alte animale:

"Din partea lu' nea Vasile si nevasta lui 3 curci albe, 5 gaini, un cocos, un caine de curte si 2 mil de lei. Multumin si sa ne traiesti!!!" :x

gaby

ok...si acum sa o luam si pe alta parte....stiu un caz real, concret care a primit dar la nunta fabuloasa suma de 100.000 lei vechi....pusa intr-un plic ( fara nume pe el) ):(:D....nunta a fost fara strigare de dar...cu plicuri, cu invitati cu fitze...directori...si alti figuranti cu prestanta...ca...culmea...au facut acest cadou superb!!:-`:-`:-`

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 23 Feb 2006, 13:48 
Diva

Citat:

Deja si 2 mil ar fi prea mult:D La nunta aia 2 mil au dat nasii:D
Dar asa e la tara, ce sa-i faci?
Eu m-am simtit ca o printesa. Noi eram de la oras, nu?:D

Am mai vazut si o chestie de genul asta.......nunta de 300 de invitati..nasul 1000 de euro ..sacrii 700 de euro ..si restul invitatilor 2 milioane...1 milion ...bla bla (si cu strigare..) (X)(X)(X):x:x:x

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 23 Feb 2006, 13:52 
Diva

Citat:

Da, tin minte si eu la nunta uneia din nasele mele, acum multi ani, ca desi a fost cu strigare (era pe vremea raposatului, si la nunta erau fitosi ai vremii respective), evident nu se uitau in plic. Si acasa au gasit in cateva plicuri si hartii taiate!):(

ca sa vezi....mai sunt si oameni d-astia:(:x

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 23 Feb 2006, 14:11 
Diva

Citat:

Nu cred ca tine de numarul invitatilor, ca e nunta mare sau mica! Cred ca tine de caracterul si bunul simt al oamenilor :((!

cred ca da....si mai conteaza sa fie si rude...ca daca inviti pe oricine...doar asa ca sa dea la numar...poti avea surprize!!

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 24 Feb 2006, 02:51 
Diva

Citat:

dar daca ar fi o nunta de la tara la care oamenii mai aduc si pasari si alte animale:

"Din partea lu' nea Vasile si nevasta lui 3 curci albe, 5 gaini, un cocos, un caine de curte si 2 mil de lei. Multumin si sa ne traiesti!!!" :x

gaby

Nici d-astea nu mai au ca le-au confiscat din cauza gripei aviare!!! :p

Sus
Neconectat Profil  

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 337 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 ... 17  Următorul

Ora este UTC + 2 [ DST ]