Ultima vizită a fost: Acum este 03 Sep 2026, 02:29

Ora este UTC + 2 [ DST ]

Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 5215 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69 ... 261  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Buna dimineata! - vol. VII
MesajScris: 24 Mai 2008, 01:39 
Diva

Citat:

noi...sincer nu ne certam niciodata..si tot pt ca el e calm...
am facut un pact in momentul in care am hotarat sa ne casatorim.ce sens are sa ne certam cand ajungem tot impreuna?doar pt a ne face cateva ore negre in care sa ne chinuim?daca ne iubim..nu are sens sa ne facem rau unul celuilalt.
si cand avem paeri diferite, le expunem,ne spunem fiecare argumentele si alegem varianta celui care e mai convingator.poate nu e cea mai buna varianta, dar la momentul respectiv, noi o consideram ideala.nu stiu daca am fost coerenta....dar sper ca ati inteles.

:nwink: Hmm, citind ce au scris fetele inaintea ta, mai aveam putin sa cred ca noi suntem defecti. Noroc c-am dat cu ochii si de mesajul tau. Nici noi nu ne certam niciodata. Fiecare isi spune parerea, analizam orice situati si decizie pe care vrem sa o luam pe toate partile 2, 3 zile si apoi hotaram. Niciunul nu se enerveaza si fiecare lasa de la el, mai ales in fata argumentelor. Probabil ca tine mult si de felul de a fi. Noi suntem amandoi destul de calmi. De cele mai multe ori nervii sunt legati de chestiuni de serviciu, nu personale. A, si Cristi se mai enerveaza in trafic.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 24 Mai 2008, 01:46 
Diva

Salut fetele! Mai intai am citit, sa recuperez, ca n-am avut timp sa intru ieri si acum sa va salut si eu. Week-end placut si relaxant. Cica se schimba si vremea in bine. Eu ma mai duc maine dimineata putin la serviciu, dar numa vreo 2 ore cel mult. Mi-au ramas cateva chestii nerezolvate. :(

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 24 Mai 2008, 12:32 
Diva

Citat:

:nwink: Hmm, citind ce au scris fetele inaintea ta, mai aveam putin sa cred ca noi suntem defecti. Noroc c-am dat cu ochii si de mesajul tau. Nici noi nu ne certam niciodata. Fiecare isi spune parerea, analizam orice situati si decizie pe care vrem sa o luam pe toate partile 2, 3 zile si apoi hotaram. Niciunul nu se enerveaza si fiecare lasa de la el, mai ales in fata argumentelor. Probabil ca tine mult si de felul de a fi. Noi suntem amandoi destul de calmi. De cele mai multe ori nervii sunt legati de chestiuni de serviciu, nu personale. A, si Cristi se mai enerveaza in trafic.

la volan ne enervam amandoi..pe altii.dar acolo nu se pune.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 24 Mai 2008, 12:55 
Diva

Buna dimi,fetele!azi am cununia civila!!!!gata,devin doamna...:neyes:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 24 Mai 2008, 13:44 
Diva

Citat:

oooo...felicitari!!!!!de la ce ora?
casa de piatra!si distractie placuta.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 24 Mai 2008, 14:56 
Diva

Citat:

oooo...felicitari!!!!!de la ce ora?
casa de piatra!si distractie placuta.

Casa de piatra! 'Neata fetelor. Eu am ajuns la serviciu. Am cam rezolvat ce era de rezolvat si acum astept sa dau un ok pe niste materiale. Trecand prin fata primariei am vazut multi proaspat casatoriti. Ce noroc de vreme buna au! Ai alta stare de spirit pe un soare asa frumos, nu? Plus ca si pozele ies bine! :nwink:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 24 Mai 2008, 22:20 
Diva

Citat:

felicitari si din partea mea :) sa fie intr-un ceas bun si distractie muuulta.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 24 Mai 2008, 22:29 
Diva

Citat:

felicitari si din partea mea :) sa fie intr-un ceas bun si distractie muuulta.

buna fetelor!
sa fie intr-un ceas bun si felicitari, Ral!
Daria, ms de cuv de incurajare! imi fac bine! indif ce va fi, asta e. oricum nu ma stresez. am facut ce am stiut. atat am putut.
va pup!

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 24 Mai 2008, 23:05 
Nou Venit

Citat:
Casa de piatra! 'Neata fetelor. Eu am ajuns la serviciu. Am cam rezolvat ce era de rezolvat si acum astept sa dau un ok pe niste materiale. Trecand prin fata primariei am vazut multi proaspat casatoriti. Ce noroc de vreme buna au! Ai alta stare de spirit pe un soare asa frumos, nu? Plus ca si pozele ies bine! :nwink:

da ai dreptate. Eu am o presimtire ca la nunta mea o sa ploua...:(

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 24 Mai 2008, 23:35 
Diva

Citat:
da ai dreptate. Eu am o presimtire ca la nunta mea o sa ploua...:(

eeee, lasa presimtirile astea negative. si pana la urma dc e sa ploua ce? la mine la nunta a plouat, dar a fost si bine, chiar dc destul de racoare. a fost oricum cea mai frumoasa si speciala zi. si pana la urma am reusit sa facem foto unde am vrut

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 25 Mai 2008, 00:02 
Diva

Citat:

eeee, lasa presimtirile astea negative. si pana la urma dc e sa ploua ce? la mine la nunta a plouat, dar a fost si bine, chiar dc destul de racoare. a fost oricum cea mai frumoasa si speciala zi. si pana la urma am reusit sa facem foto unde am vrut

Roxana si tu acasa sambata seara? Noi am tot umblat pana acum. Am fost pe la ai mei, apoi la o plimbare in padurea Trivale si acum am ajuns acasa. Aveam rezervare in oras la un pub cu niste prieteni, numa' ca ne-a cam pierit cheful. Nu ne mai ducem. Stam in pat la tv.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 25 Mai 2008, 00:10 
Diva

Citat:
Roxana si tu acasa sambata seara? Noi am tot umblat pana acum. Am fost pe la ai mei, apoi la o plimbare in padurea Trivale si acum am ajuns acasa. Aveam rezervare in oras la un pub cu niste prieteni, numa' ca ne-a cam pierit cheful. Nu ne mai ducem. Stam in pat la tv.

da. acasa. pe la 6 am aj de la serv. aveam planuit un chef pt asta seara, dar nu se mai tine si maine avem program de plimbare si de vizita la o prietena. asta asa intre noi colegii de serv care suntem fff uniti ;)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 25 Mai 2008, 00:15 
Diva

Citat:

da. acasa. pe la 6 am aj de la serv. aveam planuit un chef pt asta seara, dar nu se mai tine si maine avem program de plimbare si de vizita la o prietena. asta asa intre noi colegii de serv care suntem fff uniti ;)

E foarte bine daca sunteti si prieteni nu doar colegi. la noi nu prea e asa. Insa imi aduc aminte ca parintii mei aveau tot asa multi prieteni intre colegii de serviciu, Si faceau chefuri cand la unii cand la altii, cu tot cu noi copiii. Se umplea un apartament intreg.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 25 Mai 2008, 00:20 
Diva

Citat:
E foarte bine daca sunteti si prieteni nu doar colegi. la noi nu prea e asa. Insa imi aduc aminte ca parintii mei aveau tot asa multi prieteni intre colegii de serviciu, Si faceau chefuri cand la unii cand la altii, cu tot cu noi copiii. Se umplea un apartament intreg.

da e f bine. asta e intre noi, stagiarii, cum ni se zice. suntem 6 care ne intelegem bine si ne e bine impreuna. la vechiul meu loc de munca eram toti niste buni prieteni. aici nu e la fel, dar e ok si asa.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 25 Mai 2008, 00:36 
Diva

Citat:

da e f bine. asta e intre noi, stagiarii, cum ni se zice. suntem 6 care ne intelegem bine si ne e bine impreuna. la vechiul meu loc de munca eram toti niste buni prieteni. aici nu e la fel, dar e ok si asa.

seara buna fetelor. si noi suntem pe acasa, am facut curatenie ca maine vine mama acasa si sa o primim cum se cuvine. cat despre colegi...si locul de munca..eu ma abtin de la comentarii. :wokno::x
va pup si o seara si o duminica super sa aveti.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 25 Mai 2008, 00:52 
Diva

Citat:

seara buna fetelor. si noi suntem pe acasa, am facut curatenie ca maine vine mama acasa si sa o primim cum se cuvine. cat despre colegi...si locul de munca..eu ma abtin de la comentarii. :wokno::x
va pup si o seara si o duminica super sa aveti.

Si la fostul meu loc de munca eram cu totii o gasca foarte frumoasa. Dar am plecat pe rand, fiecare la mai bine si doar vreo 3 am mai ramas foarte apropiati. iar aici, unde lucrez acum, majoritatea sunt foarte tineri. Sunt inca studenti. Iar eu am terminat facultatea de vreo 8 ani... ei cu examene, eu cu nunta, cu casa... Plus ca fac parte si din management. Nu prea suntem compatibili. Din pacate insa, am observat ca nici ei intre ei nu prea au legat prietenii.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 25 Mai 2008, 01:05 
Diva

Citat:
Si la fostul meu loc de munca eram cu totii o gasca foarte frumoasa. Dar am plecat pe rand, fiecare la mai bine si doar vreo 3 am mai ramas foarte apropiati. iar aici, unde lucrez acum, majoritatea sunt foarte tineri. Sunt inca studenti. Iar eu am terminat facultatea de vreo 8 ani... ei cu examene, eu cu nunta, cu casa... Plus ca fac parte si din management. Nu prea suntem compatibili. Din pacate insa, am observat ca nici ei intre ei nu prea au legat prietenii.

da, asta e. la locul vechi toti eram pe aceeasi treapa si cam 90% am plecat dar mai pastram legatura.
aici, si noi, stagiarii facem parte din management, iar restul ne-au exclus, oricum, asa cum ziceai tu nici ei intre ei nu se au ok. e plin de barfa si urasc asta. toti se barfesc intre ei. nu este o pers sa nu le vb pe restul si nu e o pers sa nu fie vb de toti ceilalti. :x

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 25 Mai 2008, 01:06 
Diva

Citat:

da, asta e. la locul vechi toti eram pe aceeasi treapa si cam 90% am plecat dar mai pastram legatura.
aici, si noi, stagiarii facem parte din management, iar restul ne-au exclus, oricum, asa cum ziceai tu nici ei intre ei nu se au ok. e plin de barfa si urasc asta. toti se barfesc intre ei. nu este o pers sa nu le vb pe restul si nu e o pers sa nu fie vb de toti ceilalti. :x

exact!

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 25 Mai 2008, 01:12 
Diva

Citat:

exact!

urata tare barfa asta!:x
toti barfim, asta e clar...dar totul cu limita. aici nu exista asca ceva:x si uneori ti-e si scarba de ceea ce vezi. cat de ipocriti pot fi unii:x

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 25 Mai 2008, 01:30 
Diva

Citat:

urata tare barfa asta!:x
toti barfim, asta e clar...dar totul cu limita. aici nu exista asca ceva:x si uneori ti-e si scarba de ceea ce vezi. cat de ipocriti pot fi unii:x

va urez somn pufos!o duminica frumoasa. la mine va fi urata noaptea de maine. ca voi fi de noapte la inventar:((

Sus
Neconectat Profil  

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 5215 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69 ... 261  Următorul

Ora este UTC + 2 [ DST ]