Ultima vizită a fost: Acum este 02 Sep 2026, 23:35

Ora este UTC + 2 [ DST ]

Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 5215 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73 ... 261  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Buna dimineata! - vol. VII
MesajScris: 27 Mai 2008, 18:07 
Veteran

Pai cu ce te-ai dus, cum a fost servirea, vremea, ce-ai vizitat??? Detalii, pozeeeeee mai ales, pentru viitoarele mirese, auzi am si eu o intrebare, ati achitat luna de miere inainte de nunta nu??? Noi nu mai avem bani ca sa rezervam de acum, ca ne-a mancat apart de bani si as vrea sa stiu daca e vreo agentie serioasa sa achitam inainte de plecare. Dar cu siguranta nu cred :((

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 27 Mai 2008, 18:10 
Diva

Citat:

ti-a placut in antalya?
povesteste-ne ce te-a impresionat/

antalya in sine e o zona foarte foarte arida si nu prea frumoasa

dar hotelurile sunt superbe si serviciile oferite clientilor.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 27 Mai 2008, 18:15 
Diva

Citat:
Pai cu ce te-ai dus, cum a fost servirea, vremea, ce-ai vizitat??? Detalii, pozeeeeee mai ales, pentru viitoarele mirese, auzi am si eu o intrebare, ati achitat luna de miere inainte de nunta nu??? Noi nu mai avem bani ca sa rezervam de acum, ca ne-a mancat apart de bani si as vrea sa stiu daca e vreo agentie serioasa sa achitam inainte de plecare. Dar cu siguranta nu cred :((

de vizitat - nimic. in afara de ziua cand am fost la diving am stat in hotel.

am achitat in februarie ca sa avem reducere de early booking - cam 400 de eur reducere. altfel te poate costa f mult, mai ales in sezon

ce sa zic de acolo - era un complex urias, nici nu am reusit sa vedem tot, multe restaurante, baruri, piscina unde toata ziua erau tot felul de programe si activitati, topogan, in fiecare seara era ceva spectacol, discoteca, muzica in aer liber - atatea lucruri ca nici nu am simtit ca nu iesim din hotel

oricum in zona nu prea aveai mare lucru de vazut - doar alte hoteluri si cateva malluri care am inteles ca sunt fff scumpe - si nu m-am dus acolo pt shopping.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 27 Mai 2008, 18:16 
Diva

Citat:

antalya in sine e o zona foarte foarte arida si nu prea frumoasa

dar hotelurile sunt superbe si serviciile oferite clientilor.
pai si deci ne recomanzi cu caldura sa iti urmam exemplul,sau....nu prea esti darnica in detalii.se vede ca preferai sa fie mai lunga luna de miere:nlol:poate ne povesteste Cristi mai multe.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 27 Mai 2008, 18:18 
Diva

Citat:
pai si deci ne recomanzi cu caldura sa iti urmam exemplul,sau....nu prea esti darnica in detalii.se vede ca preferai sa fie mai lunga luna de miere:nlol:poate ne povesteste Cristi mai multe.

vezi un pic mai sus ca am continuat

da is la lucru si uneori apar intreruperi... mai

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 27 Mai 2008, 18:19 
Diva

aha...uite ca ai scris cam in acelasi timp...nu apucasem sa citesc:-*

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 27 Mai 2008, 18:21 
Veteran

ce bine de tine Cris
gata ai scapat!

ai avut o nunta de vis:)

Sus
Neconectat Profil  

Veteran

Citat:

vezi un pic mai sus ca am continuat

da is la lucru si uneori apar intreruperi... mai

In ce limba v-ati inteles? Eu am o problema, nu stiu decat engleza si spaniola si silviu doar engleza deci.......(?)

Sus
Neconectat Profil  

Diva

Citat:
ce bine de tine Cris
gata ai scapat!

ai avut o nunta de vis:)

luna de miere e mai frumoasa ca nunta

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 27 Mai 2008, 18:23 
Veteran

Citat:

In ce limba v-ati inteles? Eu am o problema, nu stiu decat engleza si spaniola si silviu doar engleza deci.......(?)

sunt multi turci care vorbesc engleza, comertul si turismul este in floare la ei... asa ca au fost nevoiti sa invete engleza

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 27 Mai 2008, 20:06 
Nou Venit

buna fetelor va multumesc pt sfaturi si ce sa va zic imi e bine .am cunoscut un baiat cu care pot sa zic ca ne intelegem foarte bine ne complectam unul pe celalalt, e intradevar diferenta mare intre el si fostul dar stiti si voi cum e la inceput totu e bun si frumos sper sa ne fie bine.va pupik si scuze ca va-m raspuns asa tarziu:-*

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 27 Mai 2008, 20:58 
Diva

Citat:
buna fetelor va multumesc pt sfaturi si ce sa va zic imi e bine .am cunoscut un baiat cu care pot sa zic ca ne intelegem foarte bine ne complectam unul pe celalalt, e intradevar diferenta mare intre el si fostul dar stiti si voi cum e la inceput totu e bun si frumos sper sa ne fie bine.va pupik si scuze ca va-m raspuns asa tarziu:-*

buna fetelor..am revenit..dupa 2 zile de absenta. am citit tot, m-am reactualizat ca sa zic asa. in ordine:
- rox, ayrun..vin si eu vineri, insa dupa ora 19 fiindca termin serviciul la 18..deci..
- brunetik, gata m-am intors
- cocolino bine ca ai intalnit pe cineva. vei trece mai bine peste perioada de acum si cred ca iti vei gasi si linistea si dragostea adevarata. la un moment dat.
fetelor..mi-am cmandat rochita si am platit avansul. in maxim o luna ar trebui sa-mi soseasca..abia astept. incep sa se adune lucrurile bifate la lista nuntii :nwink:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 27 Mai 2008, 23:08 
Diva

Citat:

ai intalnit deja pe cineva?!:blink: si deja lucrurile intre voi merg bine? te-ai miscat rpd:lol: pe vremea mea nu era asa:wacko:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 27 Mai 2008, 23:10 
Diva

Citat:

turcia nu e de vizitat...poate doar troia, dar cred ca-s doar ruine..dc vrei atractii turistice incearca europa de vest;) ma rog, mai sunt si altele da' ma gandeam ca asta-i mai aproape:D

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 27 Mai 2008, 23:13 
Diva

Citat:

ce probleme ai:p stai linistita, cu engleza rezolvi tot:nwink:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 27 Mai 2008, 23:14 
Diva

Citat:

luna de miere e mai frumoasa ca nunta

subscriu!
a fost cu adevarat cea mai frumoasa experienta traita alaturi de sotul meu:love:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 27 Mai 2008, 23:21 
Diva

Citat:
subscriu!
a fost cu adevarat cea mai frumoasa experienta traita alaturi de sotul meu:love:

Unde ati fost Clarut? Noi vrem sa mergem in Egipt. Vreo 5 zile la Sharm El Sheik si vreo 3 zile la Cairo. Pentru fetele care nu s-au hotarat asupra lunii de miere recomand cu mare caldura si Parisul. Noi am fost de ziua indragostitilor si a fost superb. Desi februarie si cam frig.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 27 Mai 2008, 23:43 
Diva

Citat:
Unde ati fost Clarut? Noi vrem sa mergem in Egipt. Vreo 5 zile la Sharm El Sheik si vreo 3 zile la Cairo. Pentru fetele care nu s-au hotarat asupra lunii de miere recomand cu mare caldura si Parisul. Noi am fost de ziua indragostitilor si a fost superb. Desi februarie si cam frig.

la paris:love: 2 saptamani:D a fost extraordinar! pt mine e destinatia nr 1 pt luna de miere:-` dar sunt multe alte locuri frumoase de vazut..eu sunt indragostita de tot ce tine de franta si de-asta:lol: dc nu, cred ca pt luna de miere mi-as fi dorit maldive, bali, bahamas...ceva exotic, pt peisaje care sa-ti taie rasuflarea:neyes: dar doar o saptamana ca ma plictisesc rpd:-`
n-am fost in egipt dar a fost sora mea si a fost placut impresionata! mie mi-ar placea sa vad cairo..

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 28 Mai 2008, 00:00 
Diva

Citat:
la paris:love: 2 saptamani:D a fost extraordinar! pt mine e destinatia nr 1 pt luna de miere:-` dar sunt multe alte locuri frumoase de vazut..eu sunt indragostita de tot ce tine de franta si de-asta:lol: dc nu, cred ca pt luna de miere mi-as fi dorit maldive, bali, bahamas...ceva exotic, pt peisaje care sa-ti taie rasuflarea:neyes: dar doar o saptamana ca ma plictisesc rpd:-`
n-am fost in egipt dar a fost sora mea si a fost placut impresionata! mie mi-ar placea sa vad cairo..

Este superb Parisul. Exact cum ma asteptam. A fost prima mea iesire din tara si era primul oras pe care doream sa-l vad! Eu am facut fac de lb straine, specializare franceza si stiam deja in teorie totul despre Paris. Nu m-a dezamagit cu nimic. Si am fost desigur si la Disney. Bestial!

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 28 Mai 2008, 01:13 
Diva

Citat:
Este superb Parisul. Exact cum ma asteptam. A fost prima mea iesire din tara si era primul oras pe care doream sa-l vad! Eu am facut fac de lb straine, specializare franceza si stiam deja in teorie totul despre Paris. Nu m-a dezamagit cu nimic. Si am fost desigur si la Disney. Bestial!

si eu vreau la Paris....recunosc ca nu am fost...si imi doresc din tot sufletul..
si eu va recomand cu caldura sa mergeti in Tenerife in luna de miere...nu e asa de spectaculos Clarut ca in Bali , Bahamas..si alte cele, dar e exotic:psi mai acesibil.
Buna seara, fetelor!!
Cristina, bine ai revenit.Si noi mergem anul asta in Turcia.Chiar cautam oferte..cat va costat?

Sus
Neconectat Profil  

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 5215 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73 ... 261  Următorul

Ora este UTC + 2 [ DST ]