Ultima vizită a fost: Acum este 19 Mai 2025, 10:12

Ora este UTC + 2 [ DST ]

Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 1292 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47 ... 65  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: da da da
MesajScris: 28 Mai 2008, 17:14 
Diva

Citat:
Laura sa stii ca intr-adevar e f greu cu bebe, e altfel fata de tot ce citesti. Eu am fost doxa despre bebei, am citit tot ce exista depre sarcina si bebei cat am fost gravida, nu zic ca nu mai descurcat, m-am descurcat f bine chiar tinand cont, cum zicea Gina, ca in spital nimeni nu mi-a arata nimic, eu am alaptat-o prima data, eu am schimbat-o, etc., dar daca nu ai un ajutor in primele zile, prima luna, cred ca o iei razna. (!)

Imi aduc aminte de primele 2 sapt dupa ce am nascut...groaznice...daca nu l-as fi avut pe adi ca si suport moral cred ca as fi luat-o razna cum zici Oana...de fapt ma bucur ca il am cu mine tot timpul...ca numai aseara nu stiu ce m-as fi facut fara el...a vomat saraca fata de n-a stiut de ea si eu plangeam in hohote langa ea...noroc cu el ca a fost mai detasat si ne-a calmat pe amandoua...
Si eu intotdeauna am zis ca sunt o fire tare si puternica bla bla bla...da cand vine vb de omuletzul asta mititel ma topesc :)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 28 Mai 2008, 17:19 
Diva

Citat:

offf...am uitat de comentariul meu de zilele trecute..uneori ar trebui sa ma abtin.

Ii ok...eram intr-o pasa mai proasta...de cele mai multe ori trec cu vederea peste comentariile tale fara sa reactionez :)) Cateodata reusesti sa fii un pic prea directa :))

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 28 Mai 2008, 21:15 
Diva

Malinka imi cer scuze, am cautat iar topicul de pe alt forum si nu e vorba despre spitalul din Baia Mare , ci de cel din Satu Mare. Ce bine!:nwink:

Bamba, of saracuta, dar ce s-a intamplat de a vomat?

Si Mira odata, intr-o seara a tipat incontinuu, nici sanul nu-l vroia si la fel ca tine plangeam langa ea, daca nu era Florin, nu stiu ce ma faceam.:-*

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 28 Mai 2008, 23:52 
Diva

Citat:
Bamba, of saracuta, dar ce s-a intamplat de a vomat?

Si Mira odata, intr-o seara a tipat incontinuu, nici sanul nu-l vroia si la fel ca tine plangeam langa ea, daca nu era Florin, nu stiu ce ma faceam.:-*

I-am amestecat un pic de formula cu laptele meu in sticluta...la baut fara probleme si dupa 3 ore a vomat saraca de numa...cu jet biata de ea a dat afara...in 3 reprize...:(( Asta ii a treia oara cand incerc sa ii dau si de fiecare data a vomat...de data asta am crezut ca daca il amestec cu laptele meu o sa il accepte...:(

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 28 Mai 2008, 23:59 
Diva

Citat:

sa nu uitati ca fiecare are toleranta la durere diferita...si eu am crezut ca nasterea normala e infioratoare comparata cu o cezariana pana am asistat la nasterea prietenei mele acum 4 sapt...stateam in salon si asteptam sa treaca timpul sa se dilate...contractie dupa contractie si ea nu simtea nici o durere...daca iti face epiduralul la timp si ti-l face cum trebuie atunci esti ok..asta e secretul cred eu...ei i l-au facut cand ea era numai 2cm dilatata, nu au stat pana in ultimul moment sa o lase cu toate contractiile alea puternice...
si din ce am experimentat eu in domeniu contractii, va zic ca pana la un punct sunt suportabile destul de bine...daca respiri in timpul lor cum trebuie is ok...eu le-am avut pana la 3 min distanta...dupa care am intrat in operatie...si am fost ok sa le suport fara nici o medicamentatie...dar si toleranta mea la durere ii destul de ridicata :)
heads up...nu-i dracu chiar atat de negru si merita orice durere cand te uiti la miculutzi:)

offf da, tot aud, cand iti tii minunea in brate uiti de tot...slava domnului! dar inainte?! cand treci prin ea nu te gandesti lasa ca vine bebele si uit de tot:lol:
in plus tu vb de cezariana...unde, din auzite e drept, durerea vine dupa..la nastere normala e si in timpul si dupa:wacko: ma rog, eu sunt oricum un soarec speriat...o sa innebunesc pe toata lumea cand o sa fiu insarcinata:nbump: cred ca o sa va rariti vizitele pe forum:nlol:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 29 Mai 2008, 00:00 
Diva

Citat:

Imi aduc aminte de primele 2 sapt dupa ce am nascut...groaznice...daca nu l-as fi avut pe adi ca si suport moral cred ca as fi luat-o razna cum zici Oana...de fapt ma bucur ca il am cu mine tot timpul...ca numai aseara nu stiu ce m-as fi facut fara el...a vomat saraca fata de n-a stiut de ea si eu plangeam in hohote langa ea...noroc cu el ca a fost mai detasat si ne-a calmat pe amandoua...
Si eu intotdeauna am zis ca sunt o fire tare si puternica bla bla bla...da cand vine vb de omuletzul asta mititel ma topesc :)

ce frumos:neyes:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 29 Mai 2008, 00:24 
Diva

Citat:

I-am amestecat un pic de formula cu laptele meu in sticluta...la baut fara probleme si dupa 3 ore a vomat saraca de numa...cu jet biata de ea a dat afara...in 3 reprize...:(( Asta ii a treia oara cand incerc sa ii dau si de fiecare data a vomat...de data asta am crezut ca daca il amestec cu laptele meu o sa il accepte...:(

acum e bine prichindica? ce formula ii dai?

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 29 Mai 2008, 00:32 
Diva

Citat:

offf da, tot aud, cand iti tii minunea in brate uiti de tot...slava domnului! dar inainte?! cand treci prin ea nu te gandesti lasa ca vine bebele si uit de tot:lol:
in plus tu vb de cezariana...unde, din auzite e drept, durerea vine dupa..la nastere normala e si in timpul si dupa:wacko: ma rog, eu sunt oricum un soarec speriat...o sa innebunesc pe toata lumea cand o sa fiu insarcinata:nbump: cred ca o sa va rariti vizitele pe forum:nlol:

si mie mi-e frica de mor....

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 29 Mai 2008, 00:34 
Diva

Citat:

si mie mi-e frica de mor....

atunci o sa ramanem noi 2:nwink:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 29 Mai 2008, 00:45 
Diva

Citat:
atunci o sa ramanem noi 2:nwink:

si eu in clubul vostru:D

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 29 Mai 2008, 01:39 
Diva

Citat:

si eu in clubul vostru:D

Eu nu ma gandesc la asta. Eu nu ma gandesc decat cat de tare as vrea sa se intample odata! Poate ca dupa aceea as incepe si eu sa am temeri.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 29 Mai 2008, 01:50 
Diva

Citat:
Eu nu ma gandesc la asta. Eu nu ma gandesc decat cat de tare as vrea sa se intample odata! Poate ca dupa aceea as incepe si eu sa am temeri.

mie mi-e frica si de sarcina si de nastere si de perioada de dupa....

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 29 Mai 2008, 02:44 
Diva

Citat:

acum e bine prichindica? ce formula ii dai?

e bine acum ca ii dau numai laptele meu...am incercat doua feluri de aici...similac si enfamil dar nici una nu i-a placut...bine ca am folosit numai tipul general de formula...o sa incerc sa i le dau pe alea speciale...pt copii care vomita, pt copii cu gaze si colici...ca alea cica au proteinele de lapte "sfaramate" ca sa le tolereze mai usor stomacul lor...asta cel putin ii ce am inteles eu din descriere :)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 29 Mai 2008, 12:24 
Diva

Citat:

Nici eu nu ma gandesc, stiu ca va veni momentul si va trebui sa se imtample, asta este! Sper din tot sufletul sa nu fie nevoie sa-mi faca cezariana. De ce sa ai temeri dupa?

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 29 Mai 2008, 12:55 
Diva

Dar nu vrei cezariana?
Vrei sa nasti natural cu sau fara epidurala?

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 29 Mai 2008, 13:22 
Diva

Citat:
Dar nu vrei cezariana?
Vrei sa nasti natural cu sau fara epidurala?

Dar de ce sa vreau cezariana?
Eu vreau sa nasc natural , dar cu epidurala, cezariana nu o accept nici in ruptul capului, doar in caz de urgenta, altfel......NUUUUU ! :D Acum vom vedea cum o fi cu epidurala, fara epidurala ce o zice medicul, dar eu vreau sa nasc natural ! Cel mai important este sa fie bebe bine !

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 29 Mai 2008, 13:34 
Diva

multumim tuturor pentru aprecieri :D... imi creste inima cat cozonacul cand imi laudati gogoasa! :love:
din pacate, noi suntem cam agitate: avem probleme cu burtica si se pare ca nu sunt doar colici, ci vreo infectie din maternitate :mellow:... ieri am fost la medic, iar azi am fost la analize, ca sa vedem apoi ce e de facut... in plus, nu mai mananca suficient, adoarme la san (imi vine sa mor de nervi) si dupa aia urla de foame :((... ma transform intr-un biberon ambulant :D... n-a luat deloc in greutate, ieri tot 4200 g avea :mellow:... asa ca azi ma duc sa-mi cumpar cantar, s-o urmaresc... si ma si tem sa nu scada "productia"...
in concluzie: nu-i usor sa ai copii (aviz amatoarelor :D)

Sus
Neconectat Profil  

Subiectul mesajului: E frumoasa gogosica Teodora!!!!
MesajScris: 29 Mai 2008, 14:00 
Diva

Citat:
multumim tuturor pentru aprecieri :D... imi creste inima cat cozonacul cand imi laudati gogoasa! :love:
din pacate, noi suntem cam agitate: avem probleme cu burtica si se pare ca nu sunt doar colici, ci vreo infectie din maternitate :mellow:... ieri am fost la medic, iar azi am fost la analize, ca sa vedem apoi ce e de facut... in plus, nu mai mananca suficient, adoarme la san (imi vine sa mor de nervi) si dupa aia urla de foame :((... ma transform intr-un biberon ambulant :D... n-a luat deloc in greutate, ieri tot 4200 g avea :mellow:... asa ca azi ma duc sa-mi cumpar cantar, s-o urmaresc... si ma si tem sa nu scada "productia"...
in concluzie: nu-i usor sa ai copii (aviz amatoarelor :D)

Multumesc Gina! am reusit sa vizualizez fotografiile cu fetita voastra!! e frumoasa, e roza si aratati grozav toti trei!!! stiu ca dupa nastere, e posibil ca bebelusul sa mai scada usor in greutate, se pare ca e o reactie relativ normala a corpului bebelusului care trebuie sa se obisnuiasca cu noul lui statul de nou-nascut si cu tot ce decurge de aici!!! nu te ingrijora, cum ai mare grija de ea, o sa fie totul bine!! oricum e o voinicuta in comparatie cu alti bebei!! imi amintesc ca nepotelul mei Vladut (acum un mandru frumos de cinci ani!!!!) a avut la nastere doar 2900 grame( in schimb a fost un lungan, 59 cm!!!! lung si subtire!!!), dar era sanatos, a luat nota 10, si nu stiu de ce , nu mi-am facut griji!! oricum, mamica lui, sora mea adica, e o tanara subtirica si micuta (1.50 m) si oricum nu ar fi avut loc in burtica!!! vreau sa spun ca nu are cum sa nu fie totul ok pana al urma!! :ok::nwink:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 29 Mai 2008, 14:02 
Diva

Te-am intrebat deoarece majoritatea gravidutelor pe care le cunos vor cezariana.
De exemplu in bacau nici un medic nu iti face epidurala.
Poate si acesta o fi motivul.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 29 Mai 2008, 14:03 
Diva

dar unde ai pus poze cu gogoasa?
vreau si eu sa o vad.

Sus
Neconectat Profil  

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 1292 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47 ... 65  Următorul

Ora este UTC + 2 [ DST ]