Citat:
multumim tuturor pentru aprecieri

... imi creste inima cat cozonacul cand imi laudati gogoasa!

din pacate, noi suntem cam agitate: avem probleme cu burtica si se pare ca nu sunt doar colici, ci vreo infectie din maternitate

... ieri am fost la medic, iar azi am fost la analize, ca sa vedem apoi ce e de facut... in plus, nu mai mananca suficient, adoarme la san (imi vine sa mor de nervi) si dupa aia urla de foame

(... ma transform intr-un biberon ambulant

... n-a luat deloc in greutate, ieri tot 4200 g avea

... asa ca azi ma duc sa-mi cumpar cantar, s-o urmaresc... si ma si tem sa nu scada "productia"...
in concluzie: nu-i usor sa ai copii (aviz amatoarelor

)
Multumesc Gina! am reusit sa vizualizez fotografiile cu fetita voastra!! e frumoasa, e roza si aratati grozav toti trei!!! stiu ca dupa nastere, e posibil ca bebelusul sa mai scada usor in greutate, se pare ca e o reactie relativ normala a corpului bebelusului care trebuie sa se obisnuiasca cu noul lui statul de nou-nascut si cu tot ce decurge de aici!!! nu te ingrijora, cum ai mare grija de ea, o sa fie totul bine!! oricum e o voinicuta in comparatie cu alti bebei!! imi amintesc ca nepotelul mei Vladut (acum un mandru frumos de cinci ani!!!!) a avut la nastere doar 2900 grame( in schimb a fost un lungan, 59 cm!!!! lung si subtire!!!), dar era sanatos, a luat nota 10, si nu stiu de ce , nu mi-am facut griji!! oricum, mamica lui, sora mea adica, e o tanara subtirica si micuta (1.50 m) si oricum nu ar fi avut loc in burtica!!! vreau sa spun ca nu are cum sa nu fie totul ok pana al urma!!

:nwink: