Citat:
multumim tuturor pentru aprecieri

... imi creste inima cat cozonacul cand imi laudati gogoasa!

din pacate, noi suntem cam agitate: avem probleme cu burtica si se pare ca nu sunt doar colici, ci vreo infectie din maternitate

... ieri am fost la medic, iar azi am fost la analize, ca sa vedem apoi ce e de facut... in plus, nu mai mananca suficient, adoarme la san (imi vine sa mor de nervi) si dupa aia urla de foame

(... ma transform intr-un biberon ambulant

... n-a luat deloc in greutate, ieri tot 4200 g avea

... asa ca azi ma duc sa-mi cumpar cantar, s-o urmaresc... si ma si tem sa nu scada "productia"...
in concluzie: nu-i usor sa ai copii (aviz amatoarelor

)
ok...cu ce sa incep?...greutatea...e normal sa scada in greutate dupa nastere...pana la 10% din greutatea cu care s-au nascut...pt organismul lor e o trauma sa iasa afara in mediul asta si sa inceapa sa proceseze tot pe cont propriu...plus ca nu ai lapte imediat ci doar colostrum si atunci mai pierd un pic si din cauza aia...atata vreme cat revine la greutatea de la nastere in 10-14 zile sunteti ok...si din ce zici tu ii exact la cat s-a nascut sooo no worries
cu stomacul...ce are? Alexia de la o sapt a avut acid de la stomac si de atunci ii dam sirop sa ii regleze secretia de acid gastric in stomac ca si ea era f fussy si nefericita...si ii mirosea gurita a metal...acid...acum e mult mai bine
si Alexia adormea la san...freac-o pe manute, dezbrac-o la pampersi, maseaza-i omoplatul....tine-o alerta...o asistenta in maternitate a facut sit-ups cu ea...

) dar depinde si cat o tii la san...aici ne-au zis sa stea la un san pana la 20 de min...(intre 10 si 20) nu mai mult ca ce trece de 20 de min deja nu mai mananca, foloseste sanul ca si suzeta

asa ca 20 la unul 20 la altul si dupa aia poate sa doarma...si sa ai grija sa scoata aerul afara bine de tot ca altfel si aia ii deranjeaza stomacul