Ultima vizită a fost: Acum este 01 Sep 2026, 01:22

Ora este UTC + 2 [ DST ]

Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 1292 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49 ... 65  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: buburuza malinka
MesajScris: 30 Mai 2008, 15:45 
Diva

Citat:

o sa pun si niste poze...sa vedeti ce-am fost si ce-am ajuns...:p doar sa caut daca am prin calculatorul asta...macar sa fie unele in care nu sunt chiar chiar cat un elefant...:)

numai bine tuturor...felicitari elanicol pentru cele 15 saptamani...doamne, cum mai trece timpul...

Am vazut fotografia cu tine si burtica ta de 19 saptamani si consider ca aratati minunat!!! 19 saptamani inseamna aproape 5 luni!! eu am sentimentul ca acum arat asa ca tine!!!!:~* si am doar 15 saptamani!!! Esti frumoasa, nu iti mai fa griji!! :napplause::napplause: sarcina usoara in continuare!!!:-*

Sus
Neconectat Profil  

Subiectul mesajului: Re: buburuza malinka
MesajScris: 30 Mai 2008, 21:11 
Diva

fetelor...am mai pus doua poze, inca nu sunt aprobate dar o sa vedeti in curand burtica mea mare si frumoasa...:) ma mir zilnic de cum creste...si de cat de mult misca...avem program seara si dimineatza cand e activitatea mai mare...stau si ma uit cum se misca burta...e asa de vizibil deja...si marius nici nu mai trebuie sa puna mana ca sa simta...pur si simplu se vede...e ceva deosebit intr-adevar...

va doresc sa aveti un sfarsit de saptamana minunat...:)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 30 Mai 2008, 22:28 
Diva

Citat:
fetelor...am mai pus doua poze, inca nu sunt aprobate dar o sa vedeti in curand burtica mea mare si frumoasa...:) ma mir zilnic de cum creste...si de cat de mult misca...avem program seara si dimineatza cand e activitatea mai mare...stau si ma uit cum se misca burta...e asa de vizibil deja...si marius nici nu mai trebuie sa puna mana ca sa simta...pur si simplu se vede...e ceva deosebit intr-adevar...

va doresc sa aveti un sfarsit de saptamana minunat...:)

Cred ca nu au aprobat inca fotografiile!! dar te urmaresc!!!! la cat timp ai simtit (sau mai precis ti-ai dat seama) ca bebele misca??!!? abia astept sa fie vioi si bebelusul meu in devenire!!!!:~*

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 31 Mai 2008, 11:16 
Diva

Citat:
Cred ca nu au aprobat inca fotografiile!! dar te urmaresc!!!! la cat timp ai simtit (sau mai precis ti-ai dat seama) ca bebele misca??!!? abia astept sa fie vioi si bebelusul meu in devenire!!!!:~*

ma primiti si pe mine cu voi?

eu am doar 8 saptamani si 6 zile si un bebic de 2,2 cm.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 31 Mai 2008, 12:20 
Diva

Citat:

Felicitari Cristina, pana la urma a fost cum ai crezut tu atunci ! bv ! cat mai aveai de gand sa tii secret?:D

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 31 Mai 2008, 13:33 
Diva

Citat:

Felicitari Cristina...se pare ca se mai largeste cercul gravidutelor cu inca o graviduta...cred ca sunteti in al noualea cer...ce zice Cristi?
Le dosresc tuturor gravidutelor de pe forum sarcini usoare , nasteri usoare si bebei sanatosi si frumosi:-*

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 31 Mai 2008, 14:39 
Veteran

Citat:

Felicitari iubita, ti s-a implinit dorinta, sa fii fericita si iubita si familia cea mai frumoasa. :napplause::champagne:%%-:-*

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 31 Mai 2008, 17:06 
Diva

Cristina felicitari pentru bebica!

Ela eu am recoltat celule stem. Ce te intereseaza? Eu zic ca merita, nu stii niciodata ce-ti rezerva viata, desi suntem sanatosi si speram sa ramanem asa.:nwink:

Gina si Mira in primele luni sugea cate 20-30 min, mai mult sugea decat dormea :D, dar nu-ti fa probleme, acum in mai putin de 5 min se satura.:)

Malinka esti o burtica tare draguta. Mie mi se pare ca nu te-ai schimbat deloc, doar burtica a crescut. Cate kg ai luat pana acum?

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 01 Iun 2008, 01:10 
Diva

Citat:

cristina,felicitari!!!!!pana la urma a fost asa cum ai vrut.Ai stiut la nunta?

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 01 Iun 2008, 01:59 
Diva

Citat:

cristina,felicitari!!!!!pana la urma a fost asa cum ai vrut.Ai stiut la nunta?

Aaaa, cu siguranta, pai nu-ti aduci aminte ce discutii aveam acum ceva timp pe alt topic? Felicitari Cristina. Ma bucur tare cand aud vesti din astea. Safiti sanatosi toti 3!

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 01 Iun 2008, 02:06 
Diva

Citat:
Aaaa, cu siguranta, pai nu-ti aduci aminte ce discutii aveam acum ceva timp pe alt topic? Felicitari Cristina. Ma bucur tare cand aud vesti din astea. Safiti sanatosi toti 3!

ce discutii?eu nu imi amintesc sa fii spus ca e insarcinata....

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 01 Iun 2008, 04:48 
Diva

Citat:
Gina si Mira in primele luni sugea cate 20-30 min, mai mult sugea decat dormea :D, dar nu-ti fa probleme, acum in mai putin de 5 min se satura.:)

Deci si Mira mananca asa de repede?...eu ma tot mir ca Alexia sta numai vreo 5-6 min si dupa aia ii gata...ma gandesc daca mananca destul in asa de scurt timp...:unsure:

Sus
Neconectat Profil  

Subiectul mesajului: cristina_crisan
MesajScris: 01 Iun 2008, 15:17 
Diva

Citat:

Felicitari draga Cristina!!! sarcina usoara ...esti la inceput, sa fii copil cuminte sa-ti faci toate analizele!!! :-*

Sus
Neconectat Profil  

Subiectul mesajului: Oana
MesajScris: 01 Iun 2008, 15:23 
Diva

Citat:

Ela eu am recoltat celule stem. Ce te intereseaza? Eu zic ca merita, nu stii niciodata ce-ti rezerva viata, desi suntem sanatosi si speram sa ramanem asa.:nwink:

?

Multumesc de raspuns Oana!! ma intereseaza daca merita, am in jurul meu persoane (de data inclusiv sotul meu) care spun ca arunc cu banii!! nu stam prea grozav financiar, din nefericire sunt pe cale sa imi pierd unul din job-uri (sau cel putin nu voi mai castiga pana acum de la aceasta firma! chiar daca nu se inchide, raman cateva luni descoperita! de om la resurse umane oricum au nevoie, au spus ca tot eu o sa ma ocup, indiferent de domeniul de activitate! dar de data asta mai pun si eu raul inainte!)! si cum spuneam, in legatura cu celulele stem, tot aud ca ce garantie am ca daca - Doamne fereste! - e nevoie, ma si pot folosi de aceasta recoltare??! tot citesc pe site-uri ce se spune, pareri pro si contra, pana la urma ma gandesc ca nu e asa scump, si macar stau mai linistita!!!
:~*

Sus
Neconectat Profil  

Subiectul mesajului: Re: Oana
MesajScris: 01 Iun 2008, 16:52 
Diva

Citat:
in legatura cu celulele stem, tot aud ca ce garantie am ca daca - Doamne fereste! - e nevoie, ma si pot folosi de aceasta recoltare??! tot citesc pe site-uri ce se spune, pareri pro si contra, pana la urma ma gandesc ca nu e asa scump, si macar stau mai linistita!!!
:~*

si eu spun ca nu e scump si chiar merita, nu sti niciodata chiar daca noi suntem sanatosi tun ! noi suntem 100% pro si o vom face !

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 02 Iun 2008, 02:16 
Diva

La multi ani, tuturor copilasilor !!!:ncake::nparty::-*

Ela, pe buletinul meu de recoltare scrie ca celulele pot fi primite de o pers cu 68 kg. Celulele sunt compatibile 100 % copilului, apoi fratilor, apoi parintilor, etc. Eu zic ca merita, sunt aprox 33 mil. dar macar stiu ca daca Doamne fereste se intampla ceva, le am pentru zile negre. Oricum acum tehnologia evolueaza atat de repede, incat sigur ne vor ajuta daca va fi nevoie. Apropo, se pot plati in 3 rate, acestea incepand de la data in care primesti rezultatul analizelor, adica, cam la 2-3 luni dupa nastere si in cazul in care recoltarea nu a a vut succes nu platesti nimic. Da Doamne sa nu avem niciodata nevoie de ele. :-*

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 02 Iun 2008, 02:16 
Diva

Bamba si eu ma intrebam daca oare se satura Mira in 5 min, dar asa se pare. Eu maine merg la pediatru sa-l intreb de diversificare, ca e cam cazul sa incepem sa mancam mancare.:nwink:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 02 Iun 2008, 10:05 
Diva

Citat:
Bamba si eu ma intrebam daca oare se satura Mira in 5 min, dar asa se pare. Eu maine merg la pediatru sa-l intreb de diversificare, ca e cam cazul sa incepem sa mancam mancare.:nwink:

nu i-ai dat deloc pana acum?...eu de pe la 4 luni vreau sa incep deja sa ii dau incetul cu incetul cate un pic...sa imi spui ce iti zice pediatrul...:-*

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 02 Iun 2008, 11:52 
Diva

Citat:

Felicitari Cristina, pana la urma a fost cum ai crezut tu atunci ! bv ! cat mai aveai de gand sa tii secret?:D

pai numai cam atat cat sa se poata crede ca e conceput dupa ce ne-am cas...

acuma am anuntat si parintii si nasii nostri

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 02 Iun 2008, 12:08 
Diva

felicitari cristina
sa fi-ti sanatosi si sa va bucurati de bebel

Sus
Neconectat Profil  

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 1292 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49 ... 65  Următorul

Ora este UTC + 2 [ DST ]